Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım şu halleyin içinde neler var biliyor musun sen Bencede bir zahmet spor yap
Kız etiketle farketmez benim için peşindeyim ay fenalıklar geldi bu topiklerden bende artık bdv takılmak istiyorum ya yeter yetti gari
valla dişimin kovuğuna gitmedi derlerya anında eridi bitti zaten... tadını bile alamadım... ohoooo ben onlu paket alırdım 3-4 tane yerdim daha fazla yemişliğim bile vardır....
Kız etiketle farketmez benim için peşindeyim ay fenalıklar geldi bu topiklerden bende artık bdv takılmak istiyorum ya yeter yetti garibu arada muska uzun zamandır yok annesi rahatsızdı en son haberin var mı
![]()
Aynen ya sanırım annesi vefat etti belkide sorarız acım deşilir diye korkuyor kolay değil canım bu arada şu trambolin ne oldu atlıyor musun yoksa evde müze gibi bekçilik mi yapıyoryok yaaa hiç girmiyo bir kere daha girdi işte teşhis koyulduktan sonra evdeyiz iyiyiz dedi bir daha da kayboldu hiç girmedi belki arada okuyordur ama yazmak istemiyordur.... zira yazarsa yapışırız biz ona :) özledik valla..... hatun zayıfladı bizi unuttu.....
Benim herif gibisin oda 10 tanesini yer sonrada çubuk krakerleri nutellaya batırıp yer Allah var yanında cay olur onda şeker olmaz
![]()
O zaman evden hurma yiyerek çık kız o Zaman tatlıya çikolataya gömmezsin kendini Canımayyy aynıymışııız valla :)) ama ben nutellaya çubuk kraker banmam nutella sevmiyorum çok şükür bitter de sevmiyorum...
öfff bayram demek çukulata demek çok tehlikeli korkuyorum....
Aynen ya sanırım annesi vefat etti belkide sorarız acım deşilir diye korkuyor kolay değil canım bu arada şu trambolin ne oldu atlıyor musun yoksa evde müze gibi bekçilik mi yapıyor
İyi sevindim kız millete mi para saydın sen Allah seni bari bir iki sende binvalla iyi dediydi en son. totondan uydurma gı :)
yok canım salona koydum dekor o :))) geleni gideni zıplatıyorum :)))
O zaman evden hurma yiyerek çık kız o Zaman tatlıya çikolataya gömmezsin kendini Canım
İyi sevindim kız millete mi para saydın sen Allah seni bari bir iki sende binbugün sporda bekliyorum senden bende eve gitip
düşünmüyorum
yapıcam
![]()
Dolabıma koymuyor musun bir çay var ben ara sıra içiyorumüfff geçen aldım kurtlandı valla ben yiyesiye kadar.... gene alıyım bari....onu da sevmiyorum işte hep böceklenene kadar duruyor![]()
Diyorsun ağzında canım icraate dökmelisinyazarım akşama sporumu... bu 66,7 den kurtulmam lazım bayrama 65 li bişi ile girsem hatta 64 ne güzel olur....
Selam Canım nasılsın tebrikler bebişin oluyormus rabbim sağlıcakla kavuştursun kucağınaHmmmm bakın bakın bizim pisicik nerede takılıyormus
Bizi begenmiyor musun sen artık? Seni de mi kaybettik?
Tüm takımı etiketleyip toplarım buraya görürsün sen![]()
Selam canım iyiyim sen nasılsın? :) En son birlikte yuruyecek birilerini arıyordun bulabildin mi?Selam Canım nasılsın tebrikler bebişin oluyormus rabbim sağlıcakla kavuştursun kucağına
Hayır bulduklarım hep kaçtılar malesefSelam canım iyiyim sen nasılsın? :) En son birlikte yuruyecek birilerini arıyordun bulabildin mi?
Ya evet girdik bir yola bakalım hayırlısı olsun :) Daha cok yeni sayılır.
Ooo spor salonu daha iyiymis :)Hayır bulduklarım hep kaçtılar malesefzaten sezonum açıldı dükkanda oluyorum buradan çıkınca spor salonuna gidiyorum işte
çok sevindim darısı bizlerin başına
![]()