- 10 Haziran 2015
- 19
- 8
- 86
- 27
- Konu Sahibi Mihrimah sultan
-
İşte önce kendini düşüneceksin erkekler bu muameleyi hak etmiyor.benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir sürü emek herşeyim heba oldu
benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir
Şu tarz yani kadının haklı olduğu durumda bile ısrarla erkeği geri döndürdüğü ilişkilerden asla hayır gelmez. Şunu bilin ki erkek sevdiği kadını asla bırakmaz (ihanet yada büyük hataları olmadığı sürece) Zorla döndüğü zaman ki mutluluğunuz tamamen zaman geçirme gönül eğlendirme ama ayrılınca umrunda değilmişsiniz. Sizi sevmiyor ya da zamanla size olan saygısını yitirdi. O sebeple bırakın artık asla ulaşmaya çalışmayın o seviyorsa zaten size ulaşır. Belli bi süreden sonra ulaşmazsa zaten hayır gelmeyecektir. Hayat devam ediyor. Galiba 25 yaşındasınız çok gençsiniz. Önünüze neler neler çıkar. Ama ne olursa olsun bidaha bi erkeğin karşısında kendinizi küçük düşürmeyin bunlara öylesi yaramıyor çünkü. Onlar elde etmeyi çabalamayı seviyor :)bu arada bundan öncede defalarca kez ayrıldık hatam olmadığı zamanda bile ısrarlarımla birlikte geri döndürdüm
Hatanız burada.bana hergün evlenmiyorum çok acele ediyosun gibi saçma bahanelerde bulundu bu arada her sene bu yaz evleniriz yada söz yaparız diyen biri bu insan bende tabi her sene bu durumu yaşadığım için son zamanlarda artık sürekli ne zaman olacak neden olmuyor biraz çabala tarzında konuşmalarda bulundum ve iki gün önce de bu konudan tartıştık ve veda bile etmeden beni heryerden engelledi arkadaşlarından bile şimdi çok acı çekiyorum benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir sürü emek herşeyim heba oldu yani ve birde kesin evleneceğiz gözüyle baktığım biri olduğu için bu gidişi yerle bir etti beni bu arada bundan öncede defalarca kez ayrıldık hatam olmadığı zamanda bile ısrarlarımla birlikte geri döndürdüm barıştığımız zamanlarda çok ilgili mükemmel biri ama ayrıldığımızda asla takmayan aramayan özlemeyen birine dönüşüyor ne yapacağımı bilmiyorum ondan önce ne yaptığımı bile hatırlamıyorum sizce döner mi benim ona ulaşabileceğim heryerden engellemiş anlayacağınız bu sefer benim çabamlada olacak bişey değil çok üzgünüm sürekli ağlamaktan başka bişey yapamıyorum
Bu yaşıma kadar hiç ilişkim olmamıştı ondan önce bütün ilklerimi onla yaşadım ilk defa aşık oldum haliyle bir bağlılık ve bağımlılık duygusu oluşuyor insanda yoksa yapımda da bu şekilde bişey yokBu kafada giden kimsenin değer gördüğünü gormedim. Sadece bu ilişkiniz değil bundan sonra yaşayacağınız ilişkilerde de aynı böyle devam ederseniz terk edilirsiniz. Bir şekilde biri sizinle evlenirse de muhtemelen o evdeki ilgilenilmeyen kadınlardan olursunuz.
Boşverin sevgiliyi filan biraz kendi hayatınıza halinize bir çeki düzen verin
Merhaba kızlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum çok zorlu bir süreçten geçiyorum pek dostum olmadığı için sizlere içimi dökmek destek almak istiyorum. Benim beş senelik ilişkim iki gün önce bitti sebebi ise benim artık ciddi bir adım istememdi bana hergün evlenmiyorum çok acele ediyosun gibi saçma bahanelerde bulundu bu arada her sene bu yaz evleniriz yada söz yaparız diyen biri bu insan bende tabi her sene bu durumu yaşadığım için son zamanlarda artık sürekli ne zaman olacak neden olmuyor biraz çabala tarzında konuşmalarda bulundum ve iki gün önce de bu konudan tartıştık ve veda bile etmeden beni heryerden engelledi arkadaşlarından bile şimdi çok acı çekiyorum benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir sürü emek herşeyim heba oldu yani ve birde kesin evleneceğiz gözüyle baktığım biri olduğu için bu gidişi yerle bir etti beni bu arada bundan öncede defalarca kez ayrıldık hatam olmadığı zamanda bile ısrarlarımla birlikte geri döndürdüm barıştığımız zamanlarda çok ilgili mükemmel biri ama ayrıldığımızda asla takmayan aramayan özlemeyen birine dönüşüyor ne yapacağımı bilmiyorum ondan önce ne yaptığımı bile hatırlamıyorum sizce döner mi benim ona ulaşabileceğim heryerden engellemiş anlayacağınız bu sefer benim çabamlada olacak bişey değil çok üzgünüm sürekli ağlamaktan başka bişey yapamıyorum
Haklısınız dönerim ve ben bu bağımlılıktan nasıl kurtulacağımı hiç bilmiyorum bu benim ilk ilişkimdi ilk kez aşık olmuştum ve gerçekten bir sonumuz olacağına çok inandırıldım bu yüzden bu kadar acı çekiyorumHatanız burada.
Kendiniz yok olmuşsunuz, yokluğa razı gelmişsiniz... Hayatınızın merkezinden kendinizi kaldırıp onu koymuşsunuz. Sizinle evlenmeyi düşünmeyen birine her gittiğinde yalvararak, hata yapmasanız bile özür dileyerek, sizinle oyuncak gibi oynayan birinin ayağının altında paspas olmuşsunuz ne yazık ki.
Kalıbımı basarım şu an mesaj yazsa dönersiniz.
Hayatın merkezine kendinizi koymayı öğrenmediğiniz sürece, sadece bir erkeğin "yanında" var olabildiğiniz sürece, maalesef her ilişkiniz birbirinin aynı olacak.
İkimizinde 25Yaşlar kaç
Bundan nasıl kurtuldun peki bir çözümü var mıÇok üzülerek okudum acını hissettim sanki belki bende yaşadığımı icin. Bazen bağımlı oluyorsun farketmeden malesef ki.
25 yaşında evlilik evlilik diye tutturmanın bir nedeni var mı? İşleriniz var mı çalışıyor musunuz?İkimizinde 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?