Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

Göz bebeği ışıklı resimde küçük, akşam çekilmiş olanda baya büyümüş. Kendi gözleri olduğu çok belli.

bbüyük ihtimal derceli renksizdir bu kadar doğal duran renkli lens var mı ki vrsa markasını bize de versin kaydirigubbakcemile5

renkli lens kullanmıyor, kendi doğal gözrengi. ayrıca kullansa ne olur, kızın kendi mükemmel, çok da naturel. çok beğeniyorum..

Kendisi renkli değil şeffaf lens kullanıyor, zaten renkli gözlü. Ayrıca renkli kullansa ne olur yani kız türkiye standartlarının çok üstünde bir güzelliğe sahip. İlle bir kusur arayalım yok 6 parmaklıymış yok bi ayağı kısaymış yok lensmiş bilmem ne! öyle ya da böyle kız uzaylı da olsa güzelliğiyle çok kişiyi cebinden çıkarır, aynı şeyi Adriana Lima'ya da yapıyolar estetikliymiş falan filan, eee yani bu bayanların yaptırdığını yaptırın o zaman bakalım onlar gibi olabilcek misiniz.. Ah kadınlarrr birbirimizi hiçç çekemeyiz :hulya:

daha fazla söze ne hacetkaydirigubbakcemile5

benm arkadaşımın ablasını okuldan arkadaşı bu kız ankara başkent üniwersitesinden
geçenlerde düğünü oldu geldi beren de antebe
gördüm yakından o kadar da abartılacak bi güzelliği yok bence

Son düzenleme:
lens falan değil yaa,kendi gözü işte kabul edinkaydirigubbakcemile3

kız güzel,gözü güzel uğraşmayın işte gözüde lensimiş,memeside slikonmuş fln...

hayır lens olsa ne olacak o da ayrı konuda....sengözlerimebaksanab

lens mens değil....şeffaf lens bi ihtimal....

ben de en başta inanmadım ama gözleri gerçekten lens fatmagülün suçu ne fragmanında gözleri yemyesil :)

beren o kadar doğal bir kadın ki kaşlarına bir kere bile cımbız vurmamış bu camiada en naturel en güzel kadın bence fazla söze gerek yok

siz neden bahsediyorsunuz ya ? kadının göz bebekleri irisle birleşik değil,yani lens kullanıyor.küçüklük resmi ise de photoshoplanmış.ayrıca güzel sıfatı nicole kidman gibi bir dilbere yakışıyor yerimseniben

o senin kendi düşüncen canım bende beren güzel diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…