o senin kendi düşüncen canım bende beren güzel diyorum
o da senin kendi düşüncen canım, al sana mermerden heykel gibi ölümsüzcesine bir güzellik
o da senin kendi düşüncen canım, al sana mermerden heykel gibi ölümsüzcesine bir güzellik
siz neden bahsediyorsunuz ya ? kadının göz bebekleri irisle birleşik değil,yani lens kullanıyor.küçüklük resmi ise de photoshoplanmış.ayrıca güzel sıfatı nicole kidman gibi bir dilbere yakışıyor yerimseniben
hahayt canım kusura bakma da nicole da yaptırmadık yer bırakmadı burnu yanakları dudakları
berene gelince sadece gözlerini çok beğeniyordum yoksa vücudu çok kötü zıpçık gibi resmen yüzü de sıçan gibi ama gözleri çok hoş diyordum
bend e yeni dizisinin fragmanında gördüm anam bi baktım gözleri açık yeşil olmuşşşşş
2 sene boyunca ezberlediğimiz göz renginden sonra bu lens oynaşmaları çok belli oluyor
ayrıca gözleri lens çünkü ortası kahverengi ama pupile uygun yuvarlıkta değil
kahverengisi aşağı kaymış öyle kayık bi kahverengili yeşil göz görmedim hayatımda yoksa dediğiniz cinste göz çok gördm
ayrıca gözlerinin etrafında şeffaflığı da görünüyor lenslerin
Ben beğenmiyorum bu kadını hiçboshayallersmileo da senin kendi düşüncen canım, al sana mermerden heykel gibi ölümsüzcesine bir güzellik
hahayt canım kusura bakma da nicole da yaptırmadık yer bırakmadı burnu yanakları dudakları
berene gelince sadece gözlerini çok beğeniyordum yoksa vücudu çok kötü zıpçık gibi resmen yüzü de sıçan gibi ama gözleri çok hoş diyordum
bend e yeni dizisinin fragmanında gördüm anam bi baktım gözleri açık yeşil olmuşşşşş
2 sene boyunca ezberlediğimiz göz renginden sonra bu lens oynaşmaları çok belli oluyor
kahverengisi aşağı kaymış öyle kayık bi kahverengili yeşil göz görmedim hayatımda yoksa dediğiniz cinste göz çok gördm
beren saatin gözlerinin normalde lens olmadığından ve ne kadar güzel bi hatun olduğundan bahsediyoruz! bi sakıncası mı var???
güzellik kavramını kimin kime yakıştıracağı görecelidir....sen öyle dedin diye fikrimiz değişecek değil....
bu nedir yaa?? ne biçim laflar...bırak bereni hiç bi insan için yüzü sıçan gibi denmez!
berenin bu son dizisindeki göz rengi çok güzel acaba tam olarak rengi nedir
Ben beğenmiyorum bu kadını hiçboshayallersmile
Sizin güzellik anlayışınızı anlayamadım. Tamam beğenmeyebilirsiniz fakat üslubunuz çok yanlış. Hayatınızda hiç sıçan görmediniz mi acaba? Kedi ciğer mantığı olmasın sakın.benneyaptımki
evet benim düşüncemm. keşke daha büyük bir resmini koysaydında heykel gibi güzelliği bir de yakından görseydik
beren saatin gözlerinin normalde lens olmadığından ve ne kadar güzel bi hatun olduğundan bahsediyoruz! bi sakıncası mı var???
güzellik kavramını kimin kime yakıştıracağı görecelidir....sen öyle dedin diye fikrimiz değişecek değil....
bu nedir yaa?? ne biçim laflar...bırak bereni hiç bi insan için yüzü sıçan gibi denmez!
daha büyük resmi internette var,oradan bakarsın güzelim.bazıları gibi beren'in avukatlığını bedavaya yapmadığım için kidman'ın resmini o boyutta koydum :ecrin_bebek:
başka bi topikte vardı oraya ekleyen arkadaşının affına sığınarak buraya ekliyorum...
bakın bakalım lens mi değil mi??
iyi bakın iyiiii...sengözlerimebaksanab
ha o yaştada lens takıyomuştur diyeniniz çıkarsa şaşırmam,zira çekememezlik akla zarar bişeydir