Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

daha büyük resmi internette var,oradan bakarsın güzelim.bazıları gibi beren'in avukatlığını bedavaya yapmadığım için kidman'ın resmini o boyutta koydum :ecrin_bebek:

asıl avukatlığı sen yapıyorsun :icecream:

merak etme canım bunada bişi buldular bu topiğe ekledim bu resmi ben fotoshop dediler bu sefer her şeye bi lafları var sempatiksalakcinni

hahaha gerçekten mi:roflol:

pesss

bana ne ya senin düşüncenden ? kimi güzel bulursan bul,kendi çapında geç dalganı :ecrin_bebek: fikrin değişmesin,senin gibi zevksizlere bu dünyada ihtiyacımız var bizim

peki bize ne senin düşüncenden?sengözlerimebaksanab

çocuk gibi mızmızlanma istersen....

hiç uğraşamam seninle ...hadi kendine başka bi eğlence bul..mirmirmirmir

cevapta vermiycem haberin olsun,boşuna yorulma yani...

boş işler bunlar

daha büyük resmi internette var,oradan bakarsın güzelim.bazıları gibi beren'in avukatlığını bedavaya yapmadığım için kidman'ın resmini o boyutta koydum :ecrin_bebek:

daha büyük boyutta 100 mesajın altında olduğun için koyamamış olabilir misin acaba??sempatiksalakcinni

Yıllardır şeffaf lens kullanan yeşil gözlü biri olarak %100 söylüyorum Beren'in göz rengi lens değil kesinlikle.
Yeni dizide daha açık görünmesinin sebebi deniz kenarında ve gün ışığında,
Kahverengi göz bile deniz kenarında daha açık renk görünür.
Ayrıca da yeşil olsa ne kahve olsa ne, güzel olsa ne olmasa ne ?
Ne bu şiddet celal anlamadım ki !!!

yaniiiii bende bunu anlamıyorum...lens olsa ne olacak yani.."aaaa gözü lenss,bak gördün mü,tü kaka" şeklinde yorumlara ne gerek var...nedir yani....size neee??lens olunca bi tatmindir gidiyor...ohh bee lensmiş gözü,bi rahatladım,bi rahatladım...(tahammülü yok çünkü)

hayır bide lens olmadığı halde "eeeüü lens işte lens bana ne bana ne" gibi saçma sapan tavırlar komik oluyor...

benimde gözlerim gri mavi...yeşil giyince yeşil oluyor mesela...dışarda gözlerin lens mi dendi mi illet oluyorum..ne yni insanın renkli gözü olması bu kadar mı şaşılası bi durum.....

aynen yaa millet bi paylaşamadı yeşilmi elamı konusacak baska laf yok sanki

benim gözlerimde yeşil geçen kadının biri demesin mi gözleriniz lens mi diye başta sinirlenmedim öle algılamış olabilir dedim hayır değil diyince ama öle görünüyo dedi tırlattım bugüne kadar kimse gözleriniz lensmi demedi ilk diyen siz oluyosunuz dedim bişi demedi hayır yani lens ne kadar kaliteli olursa olsun kendini belli eder bide yalancı muamelesi gördüm

berenin gözleri lensmi değilmi onu bende anlıyamadımda burda berenin güzelliği kesinlikle tartışılmaz doğal bi güzellik çok merak ediyorum sıçan gibi lakablar takan kişilerin kendi yüzlerini şöyle fotolarını koysalarda görsek bakalım kendileri ne kadar güzel

Arkadaşalr gözü ister lens olsun ister kendi rengi..Bunun için tartışmaya gerek var mı??

gerçek rengi ela arada aşk-ı memnuda yeşil lens takıyorlardı gerçek gözleri çok güzel

aynen ben de merak ediyorum bunu ve sana kesinlikle katılıyorum.insanların böyle bir güzelliğe sıçan demesi akıl alıcak gibi değil.eminim gözleri kahverengi olsaydı da bu kadar güzel olurdu.
ben kendi rengini ela diya biliyorum.türkiyenin yıldızlarında öyle geçiyordu diye hatırlıyorum hatta bal gözlü güzel derlerdi orda kendisine.
her neyse belki aşkı memnu da yeşil lens kullanıyor olabilir ama kendi gözleri de renkli diye düşünüyorum hatta eminim.
hazal kayanın da kendi gözleri renkli ama bazen lens kullanıyor.dikkat ederseniz.zaten pek çok sitede de yazıyor sanırım kendi gözleri yeşil ama birkaç ton farklı lens kullanıyor diye duydum.gencoda ve aşkı memnuda bazen değişik tonlarda görünüyor.tabi bu ışıktan da kaybaklanıyor olabilir ama ben güvenilir bir dergide okumuştum.
ayrıca lens kullanmak kötü bir şey değil kendine yakışıyosa ve doğal duruyorsa öyle değil mi?balık bakışlı olunmadıktan sonra :)

vay be amma kıskançsınız yahu...kadının gözleri güzel lens olsun olmasın..hala neyin tartışması bu anlamadım...lens olsa bile yakışmış..ben zannetmiyorum lens olduğunu gerçi...çok kıskandıysa al aynısından tak sende:))) bu ne şiddet canım...çok ayıp...

derecelı lens oldugu okadar bellıkı numaralı bence renklı degıl gercı teknoljı çok gelıstı belkı dogal gıbı duruyodur ama 7 yıllık lens kullanan bırı olarak soyluyorum numaralı lens kanımca...

Renksiz ve numaralı lens, çok bariz belli...
Kaldı ki lens olsa noluuur olmasa nolur... Gayet hoş kadın...

Örneğin,Muzaffer Demirel..bazı reklam filmlerinde oynadı,spor ve haber spikerliği yaptı..akılda kaldığını düşündüğüm dizilerden büyük yalan da oynamıştı..fotoda ne renk görülüyor gözleri ? kahve gibi de mi :))

Ama yeşil gözlüdür kendisi....yakından görmedikçe tv deki fotodaki görüntülere aldanmayın...

vereliniortak vereliniortak
Resmen fesatlık.... şakkıdı

bencede berenin yüzüne hakareti eden kişi kendi resmini koysunda görelim kendisi cindy heralde bereni beğenmediğine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…