Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

o senin kendi düşüncen canım bende beren güzel diyorum

o da senin kendi düşüncen canım, al sana mermerden heykel gibi ölümsüzcesine bir güzellik

Eklentiler

• $nicole.jpg
    $nicole.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 63
o da senin kendi düşüncen canım, al sana mermerden heykel gibi ölümsüzcesine bir güzellik

hahayt canım kusura bakma da nicole da yaptırmadık yer bırakmadı burnu yanakları dudakları
berene gelince sadece gözlerini çok beğeniyordum yoksa vücudu çok kötü zıpçık gibi resmen yüzü de sıçan gibi ama gözleri çok hoş diyordum
bend e yeni dizisinin fragmanında gördüm anam bi baktım gözleri açık yeşil olmuşşşşş
2 sene boyunca ezberlediğimiz göz renginden sonra bu lens oynaşmaları çok belli oluyor
ayrıca gözleri lens çünkü ortası kahverengi ama pupile uygun yuvarlıkta değil
kahverengisi aşağı kaymış öyle kayık bi kahverengili yeşil göz görmedim hayatımda yoksa dediğiniz cinste göz çok gördm
ayrıca gözlerinin etrafında şeffaflığı da görünüyor lenslerin

siz neden bahsediyorsunuz ya ? kadının göz bebekleri irisle birleşik değil,yani lens kullanıyor.küçüklük resmi ise de photoshoplanmış.ayrıca güzel sıfatı nicole kidman gibi bir dilbere yakışıyor yerimseniben

beren saatin gözlerinin normalde lens olmadığından ve ne kadar güzel bi hatun olduğundan bahsediyoruz! bi sakıncası mı var???

güzellik kavramını kimin kime yakıştıracağı görecelidir....sen öyle dedin diye fikrimiz değişecek değil....

hahayt canım kusura bakma da nicole da yaptırmadık yer bırakmadı burnu yanakları dudakları
berene gelince sadece gözlerini çok beğeniyordum yoksa vücudu çok kötü zıpçık gibi resmen yüzü de sıçan gibi ama gözleri çok hoş diyordum
bend e yeni dizisinin fragmanında gördüm anam bi baktım gözleri açık yeşil olmuşşşşş
2 sene boyunca ezberlediğimiz göz renginden sonra bu lens oynaşmaları çok belli oluyor
kahverengisi aşağı kaymış öyle kayık bi kahverengili yeşil göz görmedim hayatımda yoksa dediğiniz cinste göz çok gördm

bu nedir yaa?? ne biçim laflar...bırak bereni hiç bi insan için yüzü sıçan gibi denmez!

Ben beğenmiyorum bu kadını hiçboshayallersmile

Sizin güzellik anlayışınızı anlayamadım. Tamam beğenmeyebilirsiniz fakat üslubunuz çok yanlış. Hayatınızda hiç sıçan görmediniz mi acaba? Kedi ciğer mantığı olmasın sakın.benneyaptımki

beren saatin gözlerinin normalde lens olmadığından ve ne kadar güzel bi hatun olduğundan bahsediyoruz! bi sakıncası mı var???

güzellik kavramını kimin kime yakıştıracağı görecelidir....sen öyle dedin diye fikrimiz değişecek değil....

bu nedir yaa?? ne biçim laflar...bırak bereni hiç bi insan için yüzü sıçan gibi denmez!

ağzına sağlık arkadaşım a.s.

anacım gıyım en çırkını bıle kralıce yapar ama allahı var kıyafetleri taşıyamasada satıo hatun yaniii

bS-sekiz.png

başka bi topikte vardı oraya ekleyen arkadaşının affına sığınarak buraya ekliyorum...

bakın bakalım lens mi değil mi??

iyi bakın iyiiii...sengözlerimebaksanab

ha o yaştada lens takıyomuştur diyeniniz çıkarsa şaşırmam,zira çekememezlik akla zarar bişeydir:nazar:

en azından gözleri ve saçları kendi rengi,nişantaşı kadınları gibi nataşa tarzı bir görünüme de sahip değil yerimseniben

Ben beğenmiyorum bu kadını hiçboshayallersmile

Sizin güzellik anlayışınızı anlayamadım. Tamam beğenmeyebilirsiniz fakat üslubunuz çok yanlış. Hayatınızda hiç sıçan görmediniz mi acaba? Kedi ciğer mantığı olmasın sakın.benneyaptımki

senin beğenip beğenmemenin bir önemi yok,dünya beğenmiş zaten yavrum.kadın chanel'in yüzü,kıytırık beren kimin yüzü pardon ? turkbayragi

evet benim düşüncemm. keşke daha büyük bir resmini koysaydında heykel gibi güzelliği bir de yakından görseydik

daha büyük resmi internette var,oradan bakarsın güzelim.bazıları gibi beren'in avukatlığını bedavaya yapmadığım için kidman'ın resmini o boyutta koydum :ecrin_bebek:

bana ne ya senin düşüncenden ? kimi güzel bulursan bul,kendi çapında geç dalganı :ecrin_bebek: fikrin değişmesin,senin gibi zevksizlere bu dünyada ihtiyacımız var bizim

ne garip insanlarsınız ya tutmuş burda kadınların güzelliği için kavga ediyorsunuz, boşuna dememişler renkler ve zevkler tartışılmaz diye, sabah sabah güldürdünüz beni

daha büyük resmi internette var,oradan bakarsın güzelim.bazıları gibi beren'in avukatlığını bedavaya yapmadığım için kidman'ın resmini o boyutta koydum :ecrin_bebek:

ne alaka avukatlıkla çoğunluk bereni beğeniyor canım arada beğenmeyenler varsa onlar kıskananlardır bu arada kidmanın resmini internetten bakmaya tenezzül bile etmem

bS-sekiz.png

başka bi topikte vardı oraya ekleyen arkadaşının affına sığınarak buraya ekliyorum...

bakın bakalım lens mi değil mi??

iyi bakın iyiiii...sengözlerimebaksanab

ha o yaştada lens takıyomuştur diyeniniz çıkarsa şaşırmam,zira çekememezlik akla zarar bişeydir:nazar:

merak etme canım bunada bişi buldular bu topiğe ekledim bu resmi ben fotoshop dediler bu sefer her şeye bi lafları var sempatiksalakcinni

X