Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

benim göz rengimde ela dısarda yeşil duruyo bide sürme cekince yeşili daha bi belli oluyo:) kızlar berenin gözrengide ela,tuba büyüküstünün gözrengide ela ama yeşilmiş qibi duruyo :)

banada pupil kısmına bakınca lens gibi geldi, cünkü o kahverengilik hiç ortası lahve olan bir gör gibi durmuyor :)

lens falan değil, şeffaf takmış sadece :) benim gözümün de ortası kahve kenarları bal, olabilir .)

bu şeffaf lens. bildiğim kadarıyla beren saat'in gözleri bozuk. miyop filan sanırım. çünkü normalde de gözlüklü filan dolaşıyor bazen.

bende numaralı şeffaf renksiz lens kullanıorum. kendi doğal göz rengi yeşil. iyice araştırmadan insanlara laf söylenmese keşke...

beren saati sevmem ama doğruyu söylemek gerekirse gözleri lens değil lens öyle doğal dursaydı ne güzel olurdu arkadaşların dediği gibi şeffaf lens taktığı

gözleri zaten ela, yeşil ağırlıklı çıksın diye lens kullanmış olabilir ama kahverengi değil berenin gözleri

bence gözleri kahverengi...çünkü kahverengiden elaya sert bi geçiş varr,doğal gözdeki o kaynaşmayı göremedim ben.ayrıca hiç de güzel değil göğüsleri silikon,bacakları estetik ve bence burnu da estetikbu arada lensinin adını bize de söylesin yaa...

kızlar ben resmı gormedım ama gozlerı ela olabılır.bende lens taktıgımda cok dogal duruo.
kı bencede lens kullanıo.turkıyenın yıldızlarından hatırlıyorum kahweydı sankım gozlerı.

beren saat in gözleri lens değil çok beğenirim kendisini ayrıca...Türkiye de en beğendiğim kadındır hatta dünyada...vücut göğüs olmadan da nasıl seksi olunabileceğinin de en iyi kanıtı..çok başarılı ve buğulu bir güzelliğe sahip

gayet güzel kadın. millet neler yaptırıyor bu kız lens takmış çok mu... hem lens olduğunu da sanmıyorum. bence haticeye değil neticeye bakmalıyız. kadın sonuc olarak güzel mi güzel. onun eksiklerini söyleyince o birşey kaybetmiyor. boşuna yorulmak yersiz

muhtemelen fotoğraf sunucusunun linki kırık fotoğraf görünmüyor; ama bazı arkadaşların dile getirmesine rağmen inatla ''ay lensmiymiş, çok üzüldüm'' benzeri mesajlar için bir kez de ben söyliyim ki; numaralı kontakt lens takmak dışında, BU HATUNUN GÖZ RENGİ TAMAMEN DOĞAL VE KENDİSİNE İATTİR şakkıdı

kizlar, son 2 yilimi bir lens delisi olarak gecirdigimden sizlere %99.9 garanti veriyorum ki lens... hatta kesinlikle Solotica Mel... Tahminimce ince hareli olan Natural Colors serisinin Mel'i... Hidcoror olma ihtimali cok dusuk... ama gozunun orjinalde cok kalin bir haresi varsa nadiren de olsa Hidrocor Mel'ler de boyle durabiliyor...

Uzgunum ne kadar savunursaniz savunun, ne yazikki gercek bu ve bunlar lens... bence kotu degil iyi haber cunku Solotica Mel ile sizinki de bunlar gibi olabilir :)))

ewet seffaf lens war bende ızlerken fark etmıstım arkadasın dedıgı gıbı renklı lens yandan bellı olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…