Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

evet lens var gözlerinde göz bebeğinin çevresindeki halkadan belli fakat banada şeffaf lens gibi geldi bu kadar doğal duran bir lens görmemiştim

gozleri ister ela olsun ister yesil bence bu resimde kesinlikle gozlerinde solotica Mel lensler var... bu arada bildiginiz uzere bazi renkli gozlu sanatcilar iyice belirgin olsun diye ozellikle lens takiyorlar... Christina Aguilera, Angelina Jolie ve Megan Fox, yerlilerden ise Hulya Avsar ve Sibel Can bunlardan bazilari...

hiç sanmıyorum lens olduğunu bukadar yakından len olsa kenarları belli olur
kızın sadece mercek etrafı farklı renk ki
ela yeşil karışımı bi gözde buna sık rastalnır benim gördğüm kadarıyla

peki ama ben demistim diyecegim... bu hatunun gozleri ela (acik kahve) ve ustunde yesil lens var... ama herhangi bir lens degil solotica mel... Ankara Ted'de okumus, illa taniyan birini bulurum :)

not: kizlar kimse inat filan degil kendim icin arastiracagim :))))

ama bu cor mel değil.. n.c ya da charme olsa hareden ele verirdi. Gözlerinin haresi siyah değil. Koyu renkli bir hare var canım. Renkli lens gibi durmuyor hiç.

Lens olsa eğer, böyle doğal bir lensin markasını öğrenip birer tane de biz ediniriz lens severler olarak :lepi: başka bişey olacağı yok yani..

bende kullanıyorum şeffaf onunki kendi gözü şefafa lens kenarları böle durur =))
ayrıca renklı lens böle durmaz turkıyenın yıldızlarındaki halıne bakarsanız ordada aynı

Lens olsa eğer, böyle doğal bir lensin markasını öğrenip birer tane de biz ediniriz lens severler olarak :lepi: başka bişey olacağı yok yani..

hmmmm..bende çözemedim sayfalarca lens mi değil mi muhabbetini..:sm_confused::uhm:
benim gözüm renkli de, ondan annamamışıııım..bilmiyorumkismile:nazar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inanamadım:1shok:
gözünün iç tarafı farklı dış tarafı farklı renk olabilir mesela benm de öyle
ama gözün bebeğinin kenarlarında dikkatli bakarsak şeffaf bişey var, lenslerdeki gbi yani
şeffaf lenstir belki..

Son düzenleme:

Lens olsa nolur olmasa nolur çok mu süper bi göz rengi var sanki sempatiksalakcinni
Ne gözler var Berenin gözlerinin lafı bile olmaz.. :nazar:

Lens olsa nolur olmasa nolur çok mu süper bi göz rengi var sanki sempatiksalakcinni
Ne gözler var Berenin gözlerinin lafı bile olmaz.. :nazar:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

BRAVO DIYORUM DAHA DA BIRSEY DEMIYORUM :lepi:

beren-saat-9.jpg

Çok tatlı renk ya.. Cor mel rengine orta koyulukta yeşil bir hare eklenmiş gibi.

Son düzenleme:
X