Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

Beren Saat'i yakından en az 100 kere görmüş biri olarak söylüyorum, gözleri lens filan değil.. Şeffaf lens kullanıyor çünkü gözleri bozuk. Gözlük takmak istemeyenler lens takar ünlüler lens takamaz diye bir durum yok. Gözleri lens olsa dahi onun çirkinliği kanıtlanmıyo veya siz güzel olmuyorsunuz :) Kompleksliler böyle şeylerle uğraşır dediğim gibi lensle gerçek arasındaki farkı çok iyi bilirim ve fotoğrafta da gayet belirgin gözleri yeşil değil ela. Ve ela gözler renk değiştirir arasında da kahvelik olur. Benim gözlerim açık yeşil ama benim bile göz bebeğimin çevresinde turuncumsu bir kahvelik var ve herkes bir kere lens mi diye sordu.. Hayır yani bu kadar kıskançlık neden ben anlamıyorum.. En nefret ettiğim şey bu yani. Kimse üstüne alınmasın gerçek hayatta da bu kızla ilgili gözleri lensmiş dudakları silikonmuş göğüsleri silikonmuş vsvsvs hazımsızlık yaratıyo heralde??

bu kızı güzel yapan göz rengi değil ki bütün olarak güzel bence
lens olduğunu sanmıyorum şeffaf kullanıyormuş yada belirginleştirici filandır
beren i ben çok beğeniyorum normalde daha uzun boylu kadınları severim ama beren boyu da yakışıyor bence

son dizisindeki bakımsız halleri bile sokakta süslü püslü dolaşan bir çok kızdan daha güzeldi

bizi böylesi önemli bir konuda aydınlatıp bilgilendirdiğiniz için çook müteşekkir olduk bi derdimiz bu kalmıştı...

bnce arkadasın apştgı resim bu resmdr :)) küçükkende lens takıcak hali yoktu

Gözleri lens değil gerçek rengi o. Şeffaf lens takıyordur. Çocukluk fotoğraflarına bakınca falanda gözüküyor zaten hatunun renkli gözlü olduğu.

o değil de ben boyunu merak ediom, boyu nasıl

Ahaha aynen ya. İçerineki kahveliği lense yoranlar hiç mi ela veya geçişli yeşil göz görmediler acaba Bariz kendi gözü. Ne gerek var bu kadar kasmaya...

başka derdimiz yoktu ha

bence de tutup beren saat kadar güzel bir kızla aşık atmaya kalkacaklarına biraz daha dişlerine göre birilerini bulsunlar. Kız dudağını göğsünü yaptırana kadar dişlerini yaptırırdı ama doğallığını bozmuyor kesinlikle. Ha dişleri kötü olduğundan mı söylüyorum değil bence gayet iyiler ama kendisi sorun ediyormuş :)

Beren saatin gözleri lens aşkı memnuda fark ettim ben de.ama renkli değil yani kontak lens gözlerinin orjinal hali bu diye biliyorum ben çocukluk fotolarından ama gözlük kullanıyomuş onun yerine kontak lens kullanıyodur benim gibi:)

Bir ihtimal gözleri bozuk olabilir ve gözündekinin şeffaf lens olma ihtimali var.
Ama ikincisi çok doğal duran lensler var ve bunları gözleri renkli olmasına rağmen sibel can, Hülya avşar gibi isimlerde kullanıyor.
Çünkü bu lensler gözü daha canlı ve oldugundan daha tok renkte gösteriyor. Bu bahsettiğimiz lensler tabıkı freshlooktakı gibi ucuz lensler değil hepsi yurtdısından getirtiliyor oldukcada pahalı.
Beren saatınde bundan olabılır.
Son olarakta çocuklugundakı resımlerı görüpte renklıymıs gözü demek saçma oluyor günümüzde photoshop denılen bir olay var. Bende bunu gayet sık yapıyorum gayette doğal olabılıyor.
Yanı beren hanım söylemedıkten sonra bu cevabı öğrenmemız zor bayanlar

Son düzenleme:
Bu konunun bu kadar tartışılmasına şaşırdım.

Göz rengi çok güzel. Olsa olsa yoğunlaştırıcı vardır.
Güzel kadın.

Ama ben Tuğba Büyüküstünün göz rengini daha çok beğeniyorum
Bir de yer gök aşkta ilk başlarda havva rolünde oynayan kızın çok hoş göz rengi

Gözleri kendi rengidir herhalde çünkü çocukluk fotoğrafını göstermişlerdi. Ama bazılarıda kadının avukatıymış gibi konuşmuşlar konuyu açan kişi beren saate laf söylememişki sadece alternatif bir konu açmış sonuçta ünlülerin neler yaptığını bilemeyiz çok doğal duran lenslerde var lens mi değilmi kolay kolay anlaşılmıyor takılabilir saç boyatmak gibi birşey aslında yine altyapı yoksa lens kimseyi güzel değilken güzel yapmaz bence. Sadece değişiklik katar. Ünlülerin işi gücü güzel olmak beren saat abartılacak bir güzelliğe de sahip değil. bakım güzeli aşkı memnu da nasıldı daha sade görünüp az makyaj yaptığı intikamda nasıl? sıradan aslında göz rengi normal yani.ünlüleri büyütmek manasız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…