Beren Saat gibi olmak istiyorum

ya sız onlarda hıc makyaj yok mu sanıosunuz allah askına??bu kadar mı safsınız kızlar.onlar da dogal ten makyajı 10 katt ama bıcogunuz da sıradan kadınlarsınız zannedersemm o yuzden fazla cabalama elındekı malzemeyı en ıyı sekılde degerlendır yoksa bırı gıbı olman cok zor

Ben de çok beğeniyorum kızı ya Ama bizim burda beğendiğimiz Beren değil Bihter anladığım kadarıyla. O makyajla o kıyafetlerle biz Bihteri beğeniyoruz Beren le ilgili yazılanlara bakınca böyle olduğunu düşündüm. a.s.

Dizideki bihterin kıyafetlerini Arzu Kaprol yapıyor yani ülkenin en iyi modacılarından biri.Tabiki bir sponsorluk anlaşması ile bihter onun kıyafetlerini tanıtıyor,dizi yapımcıları da izlenme nedenlerine bir yenisini ekliyor.Sadece senaryo ve oyuncular için izlenmiyorki filmler kostümler ,ev eşyaları, arabalar,aksesuarlar falan hepsi bizi etkiliyor.Bihterin kıyafetleri bence de çok güzel ama günün her saati bu kadar şık ve kokoş olmak insani değil gibi geliyor bana

ben de jenifer lopez gibi olmak istiyom ben napcam

yüzüne renk verilmeyince bile o kadar koyu saç rengine rağmen
çok berbat gözüküyordu
üstünde tonlarca makyaj olduğuda aşikardı ayrıca ya
yapmayın kurban olam
ayrıca koyu gri ve siyah farla çerçeye çekip,kimi yerleri mat,kimi yerleri keskin siyah eyeliner ile belirginleştirmişler
aynı tonmu farklı teknikerle dağıtıyorlar
o makyaj en az bir çok uzun sürüyor ama
uzman birine yaptırabiirisniz dilerseniz

ıyy o kadının neresini beğeniyosunuz yaa
zevk meselesi tabii :1closedeyes:

Ben bu hatunun sadece göz rengini beğeniyorumkaydirigubbakcemile3
Birde kafası çok büyük gibi duruyor sanki ,saçların yapılış şeklinde olabilirkafamçokkarıştı
Birde dün akşamki bölümde yüzündeki sivilciler çok belliydi mesalakafamçokkarıştı
Valla hiç benzemek istemezdim..gamyoncuiremsu
Ama sevgülüsü Bülent İnal benim olsun isterdim :asigim:

Dizideki bihterin kıyafetlerini Arzu Kaprol yapıyor yani ülkenin en iyi modacılarından biri.Tabiki bir sponsorluk anlaşması ile bihter onun kıyafetlerini tanıtıyor,dizi yapımcıları da izlenme nedenlerine bir yenisini ekliyor.Sadece senaryo ve oyuncular için izlenmiyorki filmler kostümler ,ev eşyaları, arabalar,aksesuarlar falan hepsi bizi etkiliyor.Bihterin kıyafetleri bence de çok güzel ama günün her saati bu kadar şık ve kokoş olmak insani değil gibi geliyor bana

çook haklısın canım ya, aynen bende o diziyi ev, kıyafetler, takılar, davetler, tabaklar, bardaklar, ayakkabılar için izliyorum... :roflol: ama insanın hoşuna gidiyor valla... Beren de çok güzel ona da bakıyorum :))

Son düzenleme:
spora gittiğinde giydiği eşofmanlı halinede benzemek istiyomusun?
gözleri hariç hiçbiyeri ilgimi çekmiyo tabi o da makyajı sayesinde...
biz koskoca insanlar dizilerdeki hayata kişilere özeniyosak,çocukların kendini pokemon diye camdan atmasına şaşırmamak gerek!

bosverrin ya kendiniz gibi olun:) eminim daha cok yakisir!
hem onlarin yaptigi makyaji nenem yapsa dünya güzeli olur:KK70:

bence de kendiniz olun kızlar,zaten begendiginiz beren degil bihter kesinlikle,o rolde baska biri olsa onu begenicektiniz bu kez de,kendi fikrimi soylemek gerekirse kıyafetleri kotu bence hiç bgnmiyorum ben, soylemeden edemicem o dizinin en güzel hatunu nebahat cehre bence, yasına ragmen!!!

nebahat çehre evet çok beğeniyorum kendisini.

beren saatin göz makyajını nası yaptıgı hakkında bir bilgisi olan var mı? delikafadulden

Özellikle eğitimli bir insan neden başkasına benzemek ister anlam veremiyorum kompleklerimizden sıyrıldığımız an hayat daha da keyifli olacaktır.

Kendinizdeki güzellikleri keşfedin ön plana çıkarın giyim, kuşam, makyaj, bakım derken aynada kendinizi tanıyamaz hale gelirsiniz, böylesi çok daha keyif verici olur emin olun...

Gercekten cok guzel evet olgun gıyınıyor ama o roldede oyle gıyınmesı lazım bazen bende onun gıbı olmak ısterdım hele o durusu cıddılıyı

bence gözleri kesınlıkle lens yakın cekımlerde fazlasıyla bellı oluyor tuba büyük üstün daha güzel ama biz daha güzeliz ayyyy sefam olsun!

bence kendin gibi ol,doğal ol en güzeli...Makyaj ve estetik dilberleri onlar...yerimseniben

beren saat çok hoş dizideki giyimide hoş ama disleri biraz isi bozuyor tuğba büyüküstünde ehh idare eder

beren saat gibi olmak istiyorumCADIARZU
bu nasıl bir özentidir anlamadım..
sırf özenti uğruna başka bir kişiliğe başka bir tarza bürünerek kendi kişiliğinden uzaklaşmak kötü bir duygu olsa gerek..
ben genelde böyle özenti insanların dışardan görünüşüne hep gülmüşümdür..
çünkü muhakkak biryerden açık verirler kendi tarzından duruşundan yada bir çok özelliğinden ödün verip başka birinin özelliklerine büründüklerine..
ve de çok komik duruma düşürler..
bence başkası gibiolmaya çalışma kendin ol..
bu şekilde daha çok beğeni toplayacağına eminim..

kızlar emin olun biz daha güzel ekran bizi yanıltıyor onun için çok güzel geliyorlar bizlere makjaysız bile çok güzeliz sadece farkına varmamız lazım güzelliğimizin önce kendimizi beğenmeliyiz önem vermeliz temiz olup kokaş kokoş gezmeliyiz bakın ozman varmı sizden güzeli (ben yapamıyorum kokoş kokoş gezmeyi ama siz yapın >):dance:

X