- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.210
- 40
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Farkında mı degilsiniz bilmiyorum ama evliliğiniz bir dinamitin üstünde bilginiz olsun.
Bu adam yakında iflas bayrağını çeker.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komik misiniz , bu konuyu onemsemesem burdan fikir istemem heralde çocuklarımla oynarken zorlanıyorum diyorum oynamıyorum demiyorum iki ufak çocuğum olduğu için biri diğeri kadar anlamadigidnan her kurduğumuz oyunu bozuyor haliyle süreci yönetmek zorlaşıyor onun üzerine fikir istedim . Eleştirmek için elestirmeyinOyun kurmada zorlandıgınızı içinizden gelmedigini yazan ben degildim degil mi ?
Ay yok elelştirmek için eleştirmeye konu aramaya gerek dahi yok.Komik misiniz , bu konuyu onemsemesem burdan fikir istemem heralde çocuklarımla oynarken zorlanıyorum diyorum oynamıyorum demiyorum iki ufak çocuğum olduğu için biri diğeri kadar anlamadigidnan her kurduğumuz oyunu bozuyor haliyle süreci yönetmek zorlaşıyor onun üzerine fikir istedim . Eleştirmek için elestirmeyin
Vallaha o sinirle çıkmıştir ,adam uğraşiyor sizinle vakit geçirmek için.Tamam sinir olabilirsiniz rahatsız da olabilirsiniz ne yapmak gerekiyor yani eşim de sinir oldu o yüzden argo mu konuşmalıydı
1 değil 2 değil. Adamı çıldırtmışsın ağzından çıkanı kulağı duymaz. Haklı hiç bir tarafın yokTamam sinir olabilirsiniz rahatsız da olabilirsiniz ne yapmak gerekiyor yani eşim de sinir oldu o yüzden argo mu konuşmalıydı
Yooo tek sebep o değil ki. Tek maaş iki çocukla ilgilenmek zor geliyor diye kiradayken özel kreş peşine düşüyorsunuz. Sorumsuzluk var kendine bakım yok cinsel istek yok, laf sokma var.Telefonumu şarj etme konusunda iyi değilim diye benden bosanicaksa yolu açık olsun
Neden oyle dediniz? Sarz unutma evet cok sinir bozucu sorumsuzluk olarak algilanacak bi durum ama sizin bunu yazma sebebiniz konu sahibinin diger konulari hakkindada bilgi sahibi olmaniz herhalde!?Farkında mı degilsiniz bilmiyorum ama evliliğiniz bir dinamitin üstünde bilginiz olsun.
Şarj…Neden oyle dediniz? Sarz unutma evet cok sinir bozucu sorumsuzluk olarak algilanacak bi durum ama sizin bunu yazma sebebiniz konu sahibinin diger konulari hakkindada bilgi sahibi olmaniz herhalde!?
Kira da olunca özel kreşe gönderilmiyor mu ? Kıradayken başka biyerden kira veya başka gelirlerim olamazmı tek bi okuduğunuza göre sekilleniyorsnz, bakmak zor gelmiyor hanımefendi 3 yasinda hatta 3.5 sosyalleşmesi gerekiyor yoksa cocugum bana yük değil kendime bakım evet haklisiniz o konuda sıkıntılarım var .Yooo tek sebep o değil ki. Tek maaş iki çocukla ilgilenmek zor geliyor diye kiradayken özel kreş peşine düşüyorsunuz. Sorumsuzluk var kendine bakım yok cinsel istek yok, laf sokma var.
Sadece telefon değil yani
Konu sahibi genel olarak gergin ve her işinde çok özensiz olduguyla alakalı konu açmış.Neden oyle dediniz? Sarz unutma evet cok sinir bozucu sorumsuzluk olarak algilanacak bi durum ama sizin bunu yazma sebebiniz konu sahibinin diger konulari hakkindada bilgi sahibi olmaniz herhalde!?
Vahiy mi beklemeliydik?tek bi okuduğunuza göre sekilleniyorsnz,
Anladim, teşekkürler. Umarim degisir, hayati zorlastiran bi durum bu.Konu sahibi genel olarak gergin ve her işinde çok özensiz olduguyla alakalı konu açmış.
yazarken dogrusu sanirim boyle yazilmiyordu bakip duzelteyim demistim unutmusum, teşekkürler
Sorumsuzsun, adam haklı.Şarj konusunu umursamıyorum çünkü hep böyleydi.
Siz ne düşünüp emek verip yaptınız eşinize?Amaaan ne de hevesi varmış ya . Adet yerini bulsun bisey yapmış hissetmek için kahve içmeye çıkardı onda bile daha önce planlanan bi yer yok araştırma yok gelişi güzel gittik işte
Geçende her konuda özensizim diye konu açmıştınızYapım bu olamaz mı ? Herkes her konuda iyi olmak zorunda değil
Bu yapı değil hanımefendi, bu karşındaki insanı kibar tabirle iplememek...kocanız ısrarla rahatsız olduğu bir şeyi söylüyor ama siz zerre umursamiyorsunuz. Gerçekten kocanizla ya da hayatla derdiniz nedir?Yapım bu olamaz mı ? Herkes her konuda iyi olmak zorunda değil