Öncelikle merhabalar. 6 yıldır evliyiz 4 yaşında bir oğlum var. Eşim bekarken iddaa oynuyordu ara ara bayiye gidip kupon yapıyordu pek müdahale etmiyordum. Bir gün borçlarımızı ödemeyip kumara attığını öğrendim. Ve dava açtım. Aileler araya girdi bir şekilde geri döndük. Sonra aradan 3 yıl geçti ve tekrar oynadığını öğrendim . Tepki gösterdim söz verdi senin bilgin dahilinde olacak çok cüzi miktarlarda, ayda bir yada iki kere oynayacağı konusunda söz verdi. Bende birşey yasak olduğu zaman daha cazip olacağı için , tamamen yasaklamamın kötü olduğunu ve böyle olursa kabul edeceğimi söyledim. Ama şimdi öğrendim ki annemden , çevremden , kendi çevresinden herkesten borç para alıp oynamaya devam ediyormuş. Öğrendiğim gibi tekrar dava açtım. Bu sefer çok netim. Yine ailesi girdi araya ama telefonlarını dahi açmıyorum. Annem arkamda boşanmam konusunda. Oğlum pedagog eşliğinde yavaş yavaş birşeyleri idrak etmeye başladı 1 haftadır.
Evet şuana kadar sıkıntı yok gibi ancak benim günlerdir gözyaşımın dinmemesinin sebebi onu çok seviyor olmam. Bu kumar illeti olmasa mükemmel bir eştir. Evine bağlı , oğlumuza çok ilgili, çevremizdeki herkesin imrenerek baktığı, bir çay bir kahve içerken bile seninle tadı güzel herşeyin diyen, ev işlerinden tut , 6 yıldır çiçeğini sevgisini eksik etmeyen bir insandı. Evet mükemmel eş nasıl yalan söyler bu da bir aldatmadır farkındayım. Ama hiçbir zaman toz koz konduramadığım, her zerresine ayrı ayrı aşık olduğum adamdan bunları yaşamak beni çok büyük depresyona soktu. Ben sizden sadece bu günlerin geçip geçmeyeceğini öğrenmek istiyorum. Birdaha o kahvenin tadı aynı olacak mı mesela?
Bu arada kesin kararlıyım boşanacağım. Bütün eşyalarını al git dedim, aldı gitti . Anneme demişki ailemi eşimi çocuğumu çok seviyorum ama söz veremiyorum , allah kahretsin söz veremiyorum. 1 yıl 2 yıl sonra ya birdaha oynarsam , ben bu sözün ağırlığına nasıl giriyim demiş.