- 3 Nisan 2014
- 36.001
- 146.542
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Yapım bu olamaz mı ? Herkes her konuda iyi olmak zorunda değil
umursamazlık mı yapınız?
madem adamı umursamıyorsunuz neden tartışıyorsunuz he he deyip geçseydiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapım bu olamaz mı ? Herkes her konuda iyi olmak zorunda değil
Ok.Ben sürpriz yapılmasını isterim öyle benim gözumun önünde hiç düşünülmemiş gir parasını öde çık
Ben de böyleyim. Sen hangisini beğenirsen onu alalım dediğinde mutlu olurum. Bu bile değer verdiğini gösterir ama bazı kadınlar ne yaparsan yap tatmin olmuyor maalesef.Eşim bana takı alacak olsa ben kendim seçmek isterim mesela. Bu bana özensizlik gibi gelmez. Bence sizin başka sorunlarınız da var. O yüzden eşinin yaptığı şeyler seni tatmin etmiyor.
Böyle deyip tüy de dik, geçimsiz ve sorumsuzsunYapım bu olamaz mı ? Herkes her konuda iyi olmak zorunda değil
Burada herkes size haksızsınız dediği halde hâlâ kocaya çamur atıp, öz eleştiriden yoksun olduğunuz için ,ben burada ne anlatsam siz yine mutsuz, anlayışsız,bencil,hayatınıza devam edeceksiniz.....Nasıl bakmalıyım
Esinizin de yapısı bu olamaz mi? Kendiniz bu derece sorumsuz iken ve sorumsuzlugunuzu bu cumleyle savustururken baskasindan nasil daha sorumlu davranmasini beklersiniz ki?Yapım bu olamaz mı ? Herkes her konuda iyi olmak zorunda değil
Tamam da benim yaptığım bi şey yokki gözümün önünde çiçekciye girmeye kalkıyor haliyle gerek yık masraf yapma gibilerinden tutuyorum sonra madem niyetin vardı daha önce alsaydın diyorumEsinizin de yapısı bu olamaz mi? Kendiniz bu derece sorumsuz iken ve sorumsuzlugunuzu bu cumleyle savustururken baskasindan nasil daha sorumlu davranmasini beklersiniz ki?
Siz ne sürpriz yaptınız eşinize?Ben sürpriz yapılmasını isterim öyle benim gözumun önünde hiç düşünülmemiş gir parasını öde çık
Onun hiç bir şey yapmycagini bildiğim için yapmadım hiç bir şey . Ondan supriz falan da beklediğim yok zaten en başında bu konulara önem vermediğimizi söyledim zatenSiz ne sürpriz yaptınız eşinize?
Ne pis huyunuz varmış. Allah çevrenize sabır versin.Tamam da benim yaptığım bi şey yokki gözümün önünde çiçekciye girmeye kalkıyor haliyle gerek yık masraf yapma gibilerinden tutuyorum sonra madem niyetin vardı daha önce alsaydın diyorum
Yani her şey bana gelsin, ben hiçbir şey vermeyeyim diyen tiplerdensiniz, anladım. Maşallah, düşüyor mu böyle?Onun hiç bir şey yapmycagini bildiğim için yapmadım hiç bir şey . Ondan supriz falan da beklediğim yok zaten en başında bu konulara önem vermediğimizi söyledim zaten
Her şey bana gelsin derken ?? Tartışmamızda ben bi sey istemişim gibi mi görünüyor nasıl okuyorsunuzYani her şey bana gelsin, ben hiçbir şey vermeyeyim diyen tiplerdensiniz, anladım. Maşallah, düşüyor mu böyle?
Adam size bi şey almaya çalışıyor, ben böyle sevmem sürpriz isterim diyorsunuz. E siz ne sürpriz yaptınız diyorum yapmadım gerek görmedim diyorsunuz. Aradaki bağı kurabilirsiniz benceHer şey bana gelsin derken ?? Tartışmamızda ben bi sey istemişim gibi mi görünüyor nasıl okuyorsunuz
Adam bana bi şey almaya kalkıyor farkındaysanız supriz değil yani . Siz bana supriz yaptınız mı diye soruyorsunuz ??Adam size bi şey almaya çalışıyor, ben böyle sevmem sürpriz isterim diyorsunuz. E siz ne sürpriz yaptınız diyorum yapmadım gerek görmedim diyorsunuz. Aradaki bağı kurabilirsiniz bence
Siz ne aldınız?Adam bana bi şey almaya kalkıyor farkındaysanız supriz değil yani . Siz bana supriz yaptınız mı diye soruyorsunuz ??
Evet size çiçek alsın, bir yer ayarlasın bunlar bir de sürpriz olsun istemişsiniz.Her şey bana gelsin derken ?? Tartışmamızda ben bi sey istemişim gibi mi görünüyor nasıl okuyorsunuz
Hiç bir şey yahu çiçek alıyor yani ben bana çiçek almı dedim engel olunca sinirlendi neye sinirleniyosun alcaksan böyle alSaydin diyorum ??Siz ne aldınız?
Gercekten gerek yokmuş ya size cicek almasınaTamam da benim yaptığım bi şey yokki gözümün önünde çiçekciye girmeye kalkıyor haliyle gerek yık masraf yapma gibilerinden tutuyorum sonra madem niyetin vardı daha önce alsaydın diyorum