- 1 Ekim 2013
- 7.633
- 15.286
- 34
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Çok yorucusunuz. Haksızsınız da. Sizin tavrınızda ki insanlar beni çok yorarMerhaba bizim yildonumumuzdu bu aksam..çift olarak özel günleri çok kutlayan bir yapımız yok yani ne doğum günü ne yildonumlerinde hediylesme özel bir şeyler yapma gibi. Belki eşim çok üzerinde durmadığı için bende çok önemsemediğimden ortak bi paydadayiz diyebilirim . Yani her yıl iki ufak çocuk da olsa o gün bir şeyler yaparız illaki disarida yemek tatlı falan yemeğe çıkarız . Bu yıl da kahve içelim dedi akşam için eşim gündüzden.Annem gelir çocuklara bakar biz çıkarız dedi . Ben ararım dedi görüştü haberleşti.
Akşam hazırlandık çıktık telefonumun şarjı bitmişti ( hep şarj konusunda sknttlym doldurma alışkanlığım yok gibi. Hep sorun oluyor aramızda . Annesi gelecekken bende arabaya iniyim çöp var onu da atarım annem gelince inersin dedi . Asagiya indim ama şarjım yok tabi bekliyorum geldi bindim 5 kere aradım seni dedi hafif gerilmişti hep aynı şey diye. Sonra yakıt aldık biraz ilerde durdu çiçekçinin onunnde. Ya gerek yok dedim kolunu tutup ısrarla çektim . Sinirlendi …. İlerledik bende ya ne kızıyorsun normal olarak bana bisey almaya kalkıyorsun gozumun önünde bende gerek yok diyorum kim olsa bunu yapar dedim banane elalemden falan filanlar.. iste bende madem çiçek almaya niyetin vardı önceden diyince bu sen bencilsin işte argo bi kaç kelime söyledi çok sinirlerim bozuldu. O telefonunu açsaydın yakıt alıp gelirken alacaktım çiçeği de alicaktm ama telefonun kapalı sap gibi 15 dk kapıda bekleme diye gidemedim dedi gittik kahve içtik tartıştık bi dünya zehir gibi geçti , geldim çocukları uyutuyorum ama sinirlerim çok bozuk
-gerer.