eşimle beraberken başkalarına bakması benim için sorun değil...
güzele bakmak sevapmış,baksın.hatta çok ilginç giyinen biriyse ve eşim görmemişse ben ona gösteririm...
bakmakla bir şey olmaz...
evet arkadaşım bende aynısı yapıyorum bak hayatım şu na nasıl ama falan derim hatta eşimde ben bakıpta senin kızacagına resmen bana gösteriyon der
ama birisi bana baksa yanında bir bayan varken ben deliriyorum yanındaki neden taşıyokaydirigubbakcemilesun diye bide bu açıdan bakmak lazım.
canım dogru soyluyosun ama sus sus da nereye kadar.ya nasıl olsa hıcbırsey demıyo nasıl olsa dıyıp ilgi alanını genışletırsevallahi gözüne yasak koyarsam eğer o daha tehlikeli olur
bu tip durumlara takılan biri değilimdir ama hoşlandığımıda söyleyemem
fakat ne bakıyorsun hııııklava: dersemde bu defa gizli kaçamak yapacak ve bu ona zevk verecek hihoyyyt
yalan mı yasak olan herşey daha tatlı değil mihala bir çözüm bulamadım -tatlicadiarzu-
canım dogru soyluyosun ama sus sus da nereye kadar.ya nasıl olsa hıcbırsey demıyo nasıl olsa dıyıp ilgi alanını genışletırse
:smiley-cool:değişik yaratık bunlar. ıyısımı ıce atmamam kızdınmı:mymeka:gitsin.baska dılden anlamıyorlar nasıl olsaÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?