- 27 Haziran 2013
- 83
- 20
- Konu Sahibi Ricaalonza
Öğlen bezelye yedim egzersizimi de yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin ,bende spor yok bugün ama dikkatli beslendim 52.300 geldim sabah umarım önümüzdeki 4 gün en az hasarlı geçer öyle şeyler hazırladım ki bana sınavımda başarılarSabah 3 kmlik yuruyus yapildi kahvalti da yulafli omlet salatalik domates yendii
Oluyor öyle arada gıcık bi durum ama bi kaç gün vücudunu şaşırt spora da asıl vermeye devam edersin ben tartılmıcsm bi süre ufaktan yiyorum iradem bunalıma girdi hazırladığım masalara menülere :/ karşı ...Aaah ahAy ben veremiyorum tersine aliyorum arkadas sabah bi tartiliyim dedim 57 ciktim nasil oldu anlamadim oyle morelim bozuldu ki
Ah çok sevindim normale döner mutlaka zaten kaçar yok canım :) bu arada profil resmi ile tamalanmissin artık daha çok ister nefsim ama yer miyim yemem yani arada yerimYavaş yavaş nırmale dönüyo vücudum sabah 2 küçük kuru kayısı yedim linonlu suyumu içtim kahvaltı olarak 2 tam olgunlaşmamış muz yedim öğlen ya karnıyarık yiyeceğim egzersizimi de yaptım 2 litre su içtim bu hafta glüten şçeren şeyler tüketmemeye çalışacağım biraz şaşırsın vücudum mezuniyet yakın
Ahahah aynen tut kendini az daha dayanAh çok sevindim normale döner mutlaka zaten kaçar yok canım :) bu arada profil resmi ile tamalanmissin artık daha çok ister nefsim ama yer miyim yemem yani arada yerim
Evet lazım canım sen zaten iki öğün yiyorsun ara öğünün de yok sanırım olsun o kadar ama ben fenalardayim akşam üzeri açlığım tuttu arabada oglusun karışık çerez vardı iki avuç kadar yedim yetmedi yürüyüş ten geldim bi o kadar da antep fıstığı götürdüm bu ikisi dışında iyi gidiyordum oysa ühüüü ah bu çerez aşkım regl baskısı da var tabi üzerim de....Sabah kalkinca 2 kuru kayisi yedim 2 muzla kahvalti yaptim oglende pizza yedim ama pisman degilim arada yapmak lazim boyle kacamaklar
Ara öğün acıkırsam yiyorum kuruyemiştende bişey olmaz canıım hem hergün yemiyosun somuçta regli dönemi çok kötü ya gördüğün herseye saldırıyosun sen çikolatalara saldırmadığına dua et benceEvet lazım canım sen zaten iki öğün yiyorsun ara öğünün de yok sanırım olsun o kadar ama ben fenalardayim akşam üzeri açlığım tuttu arabada oglusun karışık çerez vardı iki avuç kadar yedim yetmedi yürüyüş ten geldim bi o kadar da antep fıstığı götürdüm bu ikisi dışında iyi gidiyordum oysa ühüüü ah bu çerez aşkım regl baskısı da var tabi üzerim de....
Ah sorma regl dönemi berbat oluyor ilk gün biraz bitter araklamıştım :) evet çerez tabiki sağlıklı ama miktar ve zamanlamam beni yakan tabiki pişman değilim şuandaAra öğün acıkırsam yiyorum kuruyemiştende bişey olmaz canıım hem hergün yemiyosun somuçta regli dönemi çok kötü ya gördüğün herseye saldırıyosun sen çikolatalara saldırmadığına dua et bence