Beraber spor yapalım fit kalalim ,olmaz mı

Ay ben veremiyorum tersine aliyorum arkadas sabah bi tartiliyim dedim 57 ciktim nasil oldu anlamadim oyle morelim bozuldu ki

Ay ben veremiyorum tersine aliyorum arkadas sabah bi tartiliyim dedim 57 ciktim nasil oldu anlamadim oyle morelim bozuldu ki
Oluyor öyle arada gıcık bi durum ama bi kaç gün vücudunu şaşırt spora da asıl vermeye devam edersin ben tartılmıcsm bi süre ufaktan yiyorum iradem bunalıma girdi hazırladığım masalara menülere :/ karşı ...Aaah ah

Selam millet ! Ben geldim sonunda .. Misafirlerimi dün akşam uğurladım ve +1 kilo ile sınavımı bitirdim .. Kaldığım yerden devam ediyorum ta ki Mayıs ortasında iki haftalık izne çıkacağım güne kadar .. Asıl sınavım orada çünkü tüm aile ye ye senin için yaptım vs vs diyecekler :/ o güne kadar ne kadar eksilir sukılaşırsam kar :KK66: şimdi ben bi callen ile açılış yapayım bakalım , görüşmek üzereeeee ...

Artık çıldıracağım her tartıya çıktığımda 1 kilo fazla çıkıyorum kilo almadım ama hatta tam tersi 2cm incelmişim ama tarıya çıktığımda 3 kilo fazla çıkıyorum delireceğim çok morelim bozuk ya

Yavaş yavaş nırmale dönüyo vücudum :KK6: sabah 2 küçük kuru kayısı yedim linonlu suyumu içtim kahvaltı olarak 2 tam olgunlaşmamış muz yedim öğlen ya karnıyarık yiyeceğim egzersizimi de yaptım 2 litre su içtim bu hafta glüten şçeren şeyler tüketmemeye çalışacağım biraz şaşırsın vücudum mezuniyet yakın :KK68:

Selamlar sevgiler gelenlere görenlere :) ay misafirlerim gitti ama iş bitmiyor ki anacim yaz da geldi benim bal böceği eve girmek istemez oy oyy. .neysem dün yumurta greyfurt detoksu yapınca bugün beyaz protein günü oldu öğlen balığımi yedim ,callen ve 400 ipimi de bitirdimaksama da yuruyusle taçlandırdık mi tamamdır daha ne olsun :)

Yavaş yavaş nırmale dönüyo vücudum :KK6: sabah 2 küçük kuru kayısı yedim linonlu suyumu içtim kahvaltı olarak 2 tam olgunlaşmamış muz yedim öğlen ya karnıyarık yiyeceğim egzersizimi de yaptım 2 litre su içtim bu hafta glüten şçeren şeyler tüketmemeye çalışacağım biraz şaşırsın vücudum mezuniyet yakın :KK68:
Ah çok sevindim normale döner mutlaka zaten kaçar yok canım :) bu arada profil resmi ile tamalanmissin artık daha çok ister nefsim ama yer miyim yemem :kk77::KK12:yani arada yerim:confused:

Bu günün raporu ise sabah 2 muz öğlen 2 adet karnıyarık 3 litre su egzersizden sonra 2 dilim ananas birazda leblebi

Selam ,bugün günlerden ananas benim için :) callen ve ip tamm ✌misafir öncesi ve varlarken ara vermiştim bugün 3. Günüm callen de ..Bu ara kilo durumunu paylaşmadım çünkü 2. Regl günümdeyim bitsin tartilicam inşallah ..ama kilolara takılmadan ilerlemek lazım çünkü aslolan sıkılaşmak yağ -kas dengesini ayarlamakşimdilik ben kaçar see you

Sabah kalkinca 2 kuru kayisi yedim 2 muzla kahvalti yaptim oglende pizza yedim o_O ama pisman degilim arada yapmak lazim boyle kacamaklar :KK70:

Sabah kalkinca 2 kuru kayisi yedim 2 muzla kahvalti yaptim oglende pizza yedim o_O ama pisman degilim arada yapmak lazim boyle kacamaklar :KK70:
Evet lazım canım sen zaten iki öğün yiyorsun ara öğünün de yok sanırım olsun o kadar ama ben fenalardayim akşam üzeri açlığım tuttu arabada oglusun karışık çerez vardı iki avuç kadar yedim yetmedi yürüyüş ten geldim bi o kadar da antep fıstığı götürdüm bu ikisi dışında iyi gidiyordum oysa ühüüü :mad: ah bu çerez aşkım regl baskısı da var tabi üzerim de....

Evet lazım canım sen zaten iki öğün yiyorsun ara öğünün de yok sanırım olsun o kadar ama ben fenalardayim akşam üzeri açlığım tuttu arabada oglusun karışık çerez vardı iki avuç kadar yedim yetmedi yürüyüş ten geldim bi o kadar da antep fıstığı götürdüm bu ikisi dışında iyi gidiyordum oysa ühüüü :mad: ah bu çerez aşkım regl baskısı da var tabi üzerim de....
Ara öğün acıkırsam yiyorum kuruyemiştende bişey olmaz canıım hem hergün yemiyosun somuçta regli dönemi çok kötü ya gördüğün herseye saldırıyosun sen çikolatalara saldırmadığına dua et bence :KK45:

Ah sorma
Ara öğün acıkırsam yiyorum kuruyemiştende bişey olmaz canıım hem hergün yemiyosun somuçta regli dönemi çok kötü ya gördüğün herseye saldırıyosun sen çikolatalara saldırmadığına dua et bence :KK45:
Ah sorma regl dönemi berbat oluyor ilk gün biraz bitter araklamıştım :) evet çerez tabiki sağlıklı ama miktar ve zamanlamam beni yakan tabiki pişman değilim şuanda :KK66:

Eveeet selam olsun yazımı göreceklere .. Bugün günlerden salata .. Sabah salatalık domates biber çeşitleri ve 1 dilim hindi füme azıcık da peynirli bir salata öğlen 2-3 kaşık nohutla hazırlanmış çeşitin bol olduğu yeşillikli bir salata lüpletmiş bulunuyorum yeşil çaylar iksirler zaten içildi , efendim callen ve ip de cepte daha ne olsun birazdan da çiğ badem ve bitki çayımla ara yapıcim akşama görüşürüz şimdilik benden bu kadar :KK66:

Sabah 1 kuru kayisi 1 haslanmis yumurta 1 dilim tam bugday ekmegi salatalik yedim oglende kucuk 3 tane kabak dolmasi biraz yogurt yedim 2 litre su ictim

Aksam da bol yeşillikli köz patlıcanlı salatami yedim akşam misafirlerime ikram ettiğim kahve yani birkaç kurabiye kaçamağı da yaptım ✌

X