- 27 Haziran 2013
- 83
- 20
- Konu Sahibi Ricaalonza
Bu sabah 2muz yarim kivi yedim kahvalti olarak dershaneye erken gidicegim icin yuryus yalan oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman suya dikkat artir canımBu gunun raporu isee 2 haslanmis yumurta sabah oglende yarim sarma boregi 4 kofte ekmek filan yok 1 litre su ictim simdiye kadar cok aaazzz
Him güzel canim umarım faydasını görürsun bende akşam balık yedim sonrasinda biraz beyaz leblebi ; yürüyüş ten yeni geldimÖğlen 1 kase çorba biraz balık fileto salata instagramda bi hesaba denk geldim supergirlevlivemutlu diye 33 kilo vermiş kadın ve yeni bir blog açmış supergirlolmak diye şu an açamadım ama bi bakın bence egzersiz programı filan yayınlamış ben ona başlıcam
Merhaba ben 2 aydır yapıyorum neredeyse ve acayip inceldim ve sıkılastıgımı farkettim kesinlikle tavsiye ederim aksatmamak ve hakkını vererek yapmak önemli seve seve yardimci olurum başlarsancanım merhaba callaneticsı kac gündur yapıyosun faydalarını gördün mü benım bacak basen kalça bölgem problemli deneyımlerını paylaşırsan sevınırım
Canim ya bende bi dusundum callanetics i ama fitik cikti diye vazgectimHim güzel canim umarım faydasını görürsun bende akşam balık yedim sonrasinda biraz beyaz leblebi ; yürüyüş ten yeni geldim
Ah bu hafta sonları hangimizi bi miktar yoldan çıkarmadı ki o dediğini bende dün yapmıştım bugün daha masum ama yine de bomba oldu bi kaç lokma Torku çikolatalı ekmek ağzıma timayaydim eyiydi hep kocak kendi yiyengillerin et fit olani yerken banada tikistirdi kiramadim neyse günü yeşil elma ile goturuciz artık ....Gunesli bir pazar sabahindan herkese merhabaa bu gun kalkinca 5 dakika kadar ip atladim yuruyuse gittim kahvaltida da yulaf yemeyi planlarken sucuklu yumurta ile yoldan ciktim
Him anladım herkes en iyisini bilir kendi için tabi ..Canim ya bende bi dusundum callanetics i ama fitik cikti diye vazgectim
Bu gun ankara o kadar sıcakti ki canim hic yemek yemek istemedim oglende yemek yemedim yemeden once yazmistim mercimek corbasi diye ama yemedim ve su an coook aciiimÖğlen elma yedim akşam da elma ile kapaticam dedim ama soğuktan mi bilmem vücudum yemek istedi resmen bende Kıymalı karnibahar yedim bool limonlu yanında da meyhane pilavı cacık güzel yedim güzelde yurumeliyim arkasına ip ...alışverişten geç geldik daha hic bi faliyetim yok :/
Ohh mis valla bende bayılırım bezelye ye Her sene atarim dondurucuya kış boyu yeriz , yeni mahsull almadı henüz. .bugün detoksu günumdu benim muz süt bakalım yarın ola Hayrola bu ara çok yoğunum yarın geliyor misafirlerim is guc derken anca yuruyusumu aksatmadan yapabildiği callen ve ip biraz beklemede malesef :/Dun oglen bezelye yedim cok ozlemisiim aksamda visneli meyve suyu ictim canim cok ccekti diye bu sabah limonlu su icildi yuruyus yapildi kahvalti da 2 dilim ekmek biraz beyaz peynir domates salatalik ve papatya cayi ictiim
Valla isin zor canim kolay gelsin sanaOhh mis valla bende bayılırım bezelye ye Her sene atarim dondurucuya kış boyu yeriz , yeni mahsull almadı henüz. .bugün detoksu günumdu benim muz süt bakalım yarın ola Hayrola bu ara çok yoğunum yarın geliyor misafirlerim is guc derken anca yuruyusumu aksatmadan yapabildiği callen ve ip biraz beklemede malesef :/