Ben erkek diyorum bedense :))blummmm hatun diğer topiğin cevabını yazayım :) Bana da herkes kız diyo bakalım ne çıkacak belki 10 temmuzda belli olur... bu cinsiyet mevzuu çok heyecanlı
SIZ HIC DEYILSE HAMILE KALA BILIYORSUNUZ TEDAVISIZ BILE AMA BEN TEDAVIDE GORUYORUM BOSTA BIRAKIYORUM 4 YIL OLUYOR AMA 1 KERE BILE HAMILE KALMADIMCanim benim böyle benim gibi denemesi çok olanları görünce belki umut olur diye yazıyorum herkesin yaşadığı kendine zor tabi ama bende 52. Ci denemede hamile kaldım hiç tedavi filan da görmedim tabi boş durmadık eşim ilaç kullandı keçi boynuzu pekmezi yedi. Ben inofolic kullandım. Kürler yaptım filan derken bunlar vesile tabi vakti geldi Rabbim de ol dedi oldu. Zaman geçtikçe daha da takmamaya başlıyorsunuz birakiyorsun sonra bir bakmissin ki hamile kalmissin. Ismin neydi senin ismen dua edeyim inşallah.
Selam kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun buraya güzel haberle grçmek isterdim ama malesef cuma günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu çok acı bir durum 6+1 de kalp atışını duymuştum 6+4 de kalbi durmuş dr haftaya gel kntrol edelim dedi gittim atmıyordu on gün bekle ilaçları kes kendisi düşer dedi düşmezse kürtaj dedi ve kürtaj oldum çocuğum sıkı sıkı tutunmuş ama napalım dünya başıma yıkıldı tüp bebekti yaşıyo olsaydı on haftalık olcaktı çok morelim bozuk allahım kimseye yaşatmasın
Rabbim bir daha yaşatmasın inşseni çok iyi anlıyorum benim bebeğim de yaşasa 17 haftalık olacaktı belki tekmelerini hissedecektim belki de cinsiyetini öğrenecektik ama ne yapalım olmadı
sağol fıstığım siz beğenince daha bi sevdim :)Betiiiim arabaniz harika gulegule kullanin insallah :)
Cok guzelmis araba canim bende cok begendim.gule gule guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin Rabbim
Evet canim kv bi dolu sey almis simdien bizim mi diyo insan.. allah herkese nasip etsin bu hislerieve gelince de bi tuhaf olur insan... miniğin ilk eşyası
seni çok iyi anlıyorum benim bebeğim de yaşasa 17 haftalık olacaktı belki tekmelerini hissedecektim belki de cinsiyetini öğrenecektik ama ne yapalım olmadı
Rabbim bir daha yaşatmasın inş
denk gelir inşallah uygun fiyatlı aradığınız araba , paylaş aldıklarını canım burda :)Ooo iyi yapmissiniz betim bizde zam gelecek alalim dedim bizimki hastaydi bakamadik artik kazik fiyatlardan bakariz
betim gercekten arabanz cok hos inceledim ne kadra aldiniz ?bende quinny mood modelini begeniyorum ama biraz pahali gibi o kadr para verilir mi arabaya diyorum :Ssağol fıstığım siz beğenince daha bi sevdim :)
canım sevindim begenmene daha güzelleri seninkinin olsun burda da paylaş inşallah
Evet canim kv bi dolu sey almis simdien bizim mi diyo insan.. allah herkese nasip etsin bu hisleri
Gecmis olsun betimmmkızlarrr ben bugün dr a gittim lekenme vardı yazmıstım burda..
baktı sorun yok dedi çok şükür kalp atısı dinletti.. kan uyuşmazlığından olabilir dedi ve iğne verdi yapıldım şifa olsun inşallah. normalde 28.hafta yapılırmıs ama 15 te yapıldı bana
Allah yardımcın olsun..çok çok üzüldüm..hele tüp olduğunu okuyunca mahvoldum...çünkü ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım...ne denir ki..Allah sabır versin..Selam kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun buraya güzel haberle grçmek isterdim ama malesef cuma günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu çok acı bir durum 6+1 de kalp atışını duymuştum 6+4 de kalbi durmuş dr haftaya gel kntrol edelim dedi gittim atmıyordu on gün bekle ilaçları kes kendisi düşer dedi düşmezse kürtaj dedi ve kürtaj oldum çocuğum sıkı sıkı tutunmuş ama napalım dünya başıma yıkıldı tüp bebekti yaşıyo olsaydı on haftalık olcaktı çok morelim bozuk allahım kimseye yaşatmasın
Hep böyle umutlu ol kuzum...Aslında biliyorum bende hissettiklerini...Mart ayında bende topiğe girmeme kararı almıştım o zaman dedim bebeğim olana kadar yokum diye ve ertesi ay hop diye geliverdi beklemediğim bi anda hemde tedaviye başlayacaktım gerek kalmadı şükür... Senin ve eşinin bi sağlık sorununuz yok şükür sadece biraz rahatlama gerekiyor anladığım kadarıyla birde nasibinde ne zaman varsa o zaman geliyor bu mucize... bi iki ay daha deneyin ondan sonra klomene başlayın bana göre...bak bizim hatunlarda bu yolla hamiş kaldıİyiyim canım biraz çektim elimi ayağımı umutsuzluk diz boyuama yeni topik ve ilk baştan beri yazıştığımız arkadaşlarımın çoğunu hamile görmek umutlandırdı beni.. şu an sanki ilk ayki gibi umut heves kapladı içimi hayırlısı allahtan mübarek günler hürmetine.. asıl sen nasılsın bebeğimiz nasıl
yani su gibi akıntıda yumurtlama döneminde olduğuna işaret zaten... valla ilişki aralığın iyi olmuş...ben hamile kaldığım ay 7-11-14-16 da çalıştık...16. günkü çalışma uzayan akıntının olduğu akşamdı...ondan sonra başka bişey olmadı ben ankaraya döndüm çünkü... hergün hergün olması miktarı azaltıyor kuzum en güzeli gün aşırı11 13 15 yani bugün ilişki oldu. 14te yani koyu çıktığı gün yapmak istemedim günaşırıolsun diye ama bilmiyorum kaçırmış olabilirim çünkü az önce ilişki olabildi.. uzayan akıntı hiçbir zaman göremedim ama dün 2 defa bide bugün çamaşırımı ıslatıcak kadar su kıvamında akıntı oldu bilmiyorum ne demek
Doğru diyorsun kuzum lakin ben biraz da anneme güveniyorum o bana hamileyken hiç çatlamamış çünkü kadının karnı doğuma gittiğinde minicikmiş doktorlar inanmamış daha kaç ayın var senin niye geldin demişler...kadının kız gibi karnı var vallaBenim karnında 20inci haftada belirmeye başladı. Erken başlamak gerekiyomuş nemlendirmeye.çok araştırdım bu konuyu. Kakao yağını doktorlar bile tavsiye etmiş. Bir topikte okudum bende kakao yağıyla vazelinin karıştırıldığını. Ne kadar geç çatlarsak o kadar iyi
oy yirim ben onuİyiyiz şükür tekmeler başladı. Ders çalışıyo annesiyle. İlim irfan sahibi oldu şimdiden yavrum :)