Beraber Anne Olma Yolunda

Bizim gibisiniz sizde canim.bizde bu ay hormon testi sperm testi yaptik normal cikti hepsi. Subatta bende kimyasal yasadim.Olsun gun aşırıda da yakalıyorsun catlama anını merak etme.bugunu de degerlendirin siz.benimde bugun yarin catlayacak yum.koyuyu yakaladim ovu testinde bugun bende.hadi insallah ikimizinde tutar yeni topic bize ugur getirir.
Amin canım az önce oldu ilişki yatıyorum hala.. dışardaydık anca eve geldik.. kaçırmış olabilirim hayırlısı inşallah

yok canim yanlis bilmiyorsun dogru bende koyuyu yakaladiktan 24saat sonraya kadar catlama gerceklesiyor diyr okudum.ben koyuyu gorunce hemen catlamis diyorum agiz aliskanligi.benimde bugun koyu pozitif mesela artik bugun icinde ya da yarin oglene kalmaz catlar.dunu degerlendirdik biz.yarin ogleden once catlarsa iste olacagiz.bugunu de degerlendirelim bizde.sansa birakmayalim diyoruz.
Biz 6 aydır hem koyu çıktığı gün hem diğer gün yaptık bu ay günaşırı lsun istedim nasip artık bekleme zamanı

bacıııııııııııııım nerdesin yav topiğin fıstıkları unutulur mu?.... Nasılsın canım, inşallah yeni topik uğur getirecek hepinize:KK36::KK36::KK36:
İyiyim canım biraz çektim elimi ayağımı umutsuzluk diz boyu:KK43: ama yeni topik ve ilk baştan beri yazıştığımız arkadaşlarımın çoğunu hamile görmek umutlandırdı beni.. şu an sanki ilk ayki gibi umut heves kapladı içimi hayırlısı allahtan mübarek günler hürmetine.. asıl sen nasılsın bebeğimiz nasıl

14 ya da 15 te çalıştıysanız yeter diye düşünüyorum kuzum.... uzayan akıntın geldi mi
11 13 15 yani bugün ilişki oldu. 14te yani koyu çıktığı gün yapmak istemedim günaşırıolsun diye ama bilmiyorum kaçırmış olabilirim çünkü az önce ilişki olabildi.. uzayan akıntı hiçbir zaman göremedim ama dün 2 defa bide bugün çamaşırımı ıslatıcak kadar su kıvamında akıntı oldu bilmiyorum ne demek

bende 16 dan sonra başlarım herhalde henüz karnım dümdüz :emir_bebek:
Benim karnında 20inci haftada belirmeye başladı. Erken başlamak gerekiyomuş nemlendirmeye.çok araştırdım bu konuyu. Kakao yağını doktorlar bile tavsiye etmiş. Bir topikte okudum bende kakao yağıyla vazelinin karıştırıldığını. Ne kadar geç çatlarsak o kadar iyi

Günaydın kızlar çok güzel hafta olsun inşallah inşallah da doğum yapacaklardan güzel haberler alırız bol hamisili tipik olsun hamis haberi alacağımız hafta olur inşallah :)

Beyaz olacaksa olur bak ben mavi karışımlı olacak diye düşündüğüm için öyle demiştim...o zaman bence sen takımı alırken ileriyi düşünüp o pembe kulplarıda al ilerde bulamama ihtimaline karşı...ya bi de merakımı mazur görürsen bu odanın maliyeti ne olacak kuzum? İnşallah 1 aya kadar kordon çıkmış olur sıpanın boynundan...annelerini daha ana karnında strese sokuyorlar doğduktan sonra işimiz var kaygılım :KK48:

Hic sorma mogisim mazur gormek ne demek burda neyimiz gizli sakli:) ask olsun ben dolabi 4 kapili yaptirmak istiyorum 3 400 fiyat aldik ama gidip sip verecegimiz zaman pazarlik yapariz suphesiz umarim 3 bine fln duser aslinda besik alip dolabi hazir yaptiralim diyordum ama oda pahaliya geliyor bende madem oyle boyle tam takim olsun dedim sen odayi ev yerden mi dusunmuyorsun eviniz sizin biliyorumda :)

X