Kuzum benim 2 sebebim var oda yapmamak için...birincisi çocuk odamız var ama kütüphaneye çevirdik biz orayı her yer kitaplık ve bi dolu kiyap var daha sığmayan, ayrıca ıvır zıvırlarda orda çamaşır odası gibi düşün... ikincisi de oda yapmak evet çok keyifli ama bi o kadarda gereksiz masraf gibi geliyor...ben bebek odası yapacağıma iki yıl sonra genç odası şeklinde bişey düşünüyorum...mobilya beşikler çok ağır ve bi süre sonra işlevsiz hale geliyor park yatak alıcam o yüzden...kıyafetlerini de kendi şifonyerime ve dolabıma yerleştiricem...benim üst komşum yaptı kızına oda..bakmıştım ve çok beğenmiştim o kadar güzel yapmışlar ama gel gör ki bebeği hala kendisinin odasında yatıyo... o güzelim odada bir yıldır boş boş duruyo...Yine de yapmak isteyen bi tarafım var içimde kalacakmış gibi geliyor ama bunları da düşününce boşver diyorum... Benim sebeplerim bunlar kuzum...çenem düştü yineHic sorma mogisim mazur gormek ne demek burda neyimiz gizli sakli:) ask olsun ben dolabi 4 kapili yaptirmak istiyorum 3 400 fiyat aldik ama gidip sip verecegimiz zaman pazarlik yapariz suphesiz umarim 3 bine fln duser aslinda besik alip dolabi hazir yaptiralim diyordum ama oda pahaliya geliyor bende madem oyle boyle tam takim olsun dedim sen odayi ev yerden mi dusunmuyorsun eviniz sizin biliyorumda :)
benim rüyalarda erkeğe işaret etmeye başladı hayırlısı bakalımBen erkek diyorum bedense :))
teşekkürlerikiniz de yenisiniz galiba hoşgeldiniz uğur getirsin size burası bizlere getirdi.. allah tekrarını yaşatmasın bidaha , en kısa zamanda da yeni bebişlerinin gelsin
Benim kv de biz daha nişanlanmadan başlamıştı hırka yelek patik falan örmeye hala örüyorEvet canim kv bi dolu sey almis simdien bizim mi diyo insan.. allah herkese nasip etsin bu hisleri
canım 3.300 fiyatı ama hediye çeki verdiler 1500 iyi oldu.. kuzum quinny üç teker pek kullanışlı gelmedi bana eşim de denge sorun olur falan dedi pahalı da bi marka amabetim gercekten arabanz cok hos inceledim ne kadra aldiniz ?bende quinny mood modelini begeniyorum ama biraz pahali gibi o kadr para verilir mi arabaya diyorum :S
canım bende stok fazla bayagı ben ta gecensene amerikadan almştım tulumlar suluk biberon battaniye..orası çok uygun çünkü kv ile baktık gecen ne kadarucuza aalmıssın diyo :) zıbın değil de totişi yazılı tulumlardan var ay çok sevimliler yaaBenim kv de biz daha nişanlanmadan başlamıştı hırka yelek patik falan örmeye hala örüyorkendi annemde biraz ilerlesin hamileliğin ondan sonra alırız diyo...kuzenim iki zıbın aldı o kadar...kuzumun zıbınları alınmaya başladı o kadar beti teyzesi...sende var mı o minik zıbınlardan?
merak etme canım annen gibi olursun sen de minyonsun bıdık bi karnın olur kilo da almazsın çatlamazsın da inşallahDoğru diyorsun kuzum lakin ben biraz da anneme güveniyorum o bana hamileyken hiç çatlamamış çünkü kadının karnı doğuma gittiğinde minicikmiş doktorlar inanmamış daha kaç ayın var senin niye geldin demişler...kadının kız gibi karnı var vallabelki ona çekerim umut işte yine de bişeyler sürmek lazım dediğin karışımı bende yapıyım...bi de bu karışımda miktar nedir canım nasıl karıştırıyorsun
canımmmYeni topik hayirli olsun kizlar.herkese ugurlu gelir ins.benimde durumlar karisti.cocuk istegimi körelttiler saolsunlar.psikologa gittim,depresyondasin dedi.bilmedigimiz bisiy sanki.zor bi gebelik ardindan cok dogal bunlari yasamam.6 ay ilac tedavisi onerdi.bu surede cocuk dusunmemen lazim dedi.ben istemedigimi soyledim tabi.eşimde niye istemedin diye soylendi.9 ay beklemisim zaten.bi 6 ay daha beni iyilestirecegine daha da fena yapar diye dusunuyorum.bi de araya maddi zorluklar girdi bu aralar.iş ariyorum bulamiyorum.istedigim işi eşim istemiyor.onun istedigi isi ben istemiyorm.eşimin ailesi surekli herseye mudahale etmeye çalisiyor.beynim kazan gibi oldu artik.napmam lazim ne dusunmeliyim yardimci olun nolur
oy benim minik tospamın bi sürü şeyini almış ya anası valla iyi yapmışsın kuzum...bizimde bi teyzemiz var benim can kardeşim, thy de hostes...dünyanın her köşesinden bişeyler alcam yiğenime diyorcanım bende stok fazla bayagı ben ta gecensene amerikadan almştım tulumlar suluk biberon battaniye..orası çok uygun çünkü kv ile baktık gecen ne kadarucuza aalmıssın diyo :) zıbın değil de totişi yazılı tulumlardan var ay çok sevimliler yaa
becerikli senn kv o zaman benmki öremez de alır sağolsun örgü işi babanemizde
aslında ay ay göbüş resimleri çekicem ki göreyim durumumu...dilerim annem gibi olurum... senin göbüş çıkmaya başladı mımerak etme canım annen gibi olursun sen de minyonsun bıdık bi karnın olur kilo da almazsın çatlamazsın da inşallah
umuyorum gelmiştir miniği...haber eder kuzum biliyor zaten merakla onu beklediğimiz@melegim66 doğum yaptımı acaba bugun sabaha gelır dıyorlardı yanı dun sabah12 yı gecmıs saat
Aşkolsun yaaaaaw o kadar koca puntolarla yazdım ya diğer topiğe hatunİşte buldum sizi rahis sayesinde
bacım gelmişCanım gebelere vazelin onermitorlar içinde petro kimyevi madde varmış. Öyle duymuştum.
uyusunda büyüsün annesinin miniğiGunaydin kizlarrrr koca gece uyumusum sabahta 9da uyandim tabii :)
hepimize girdi o kazık KaygılımOoo iyi yapmissiniz betim bizde zam gelecek alalim dedim bizimki hastaydi bakamadik artik kazik fiyatlardan bakariz
oy benim minik tospamın bi sürü şeyini almış ya anası valla iyi yapmışsın kuzum...bizimde bi teyzemiz var benim can kardeşim, thy de hostes...dünyanın her köşesinden bişeyler alcam yiğenime diyorteyzemize bıraktık yurtdışı alışverişini bizde babacıkla yurt içini fethedicez Aldıklarımızı da giyseler bari...bi iki giyecekler sonra bi bakmışsın sığmıyorlar
Iyi fiyata gelmis o zaman hediye ceki olan magazalari takip etmek lazim :) cevremde kullanan var 3 tekerlekli memnunlar teyze kizimda kullandi bilmiyorum bakicaz artik makul fiyatli almamiz gerekirse de nuna pepp i begeniyorm gerci benm karar cok degisiyo :)canım 3.300 fiyatı ama hediye çeki verdiler 1500 iyi oldu.. kuzum quinny üç teker pek kullanışlı gelmedi bana eşim de denge sorun olur falan dedi pahalı da bi marka ama
eşim demeyeli neye elimizi atsan o artar zatenhepimize girdi o kazık Kaygılım
Canım yaaaa ne kadar az kaldı doğumuna iki tane minik gelecek yuvanıza İNŞALLAHGünaydın kızlar yeni topik hayırlı olsun interneti kestirdk yeniden actiricz ama bazı problemler oldu teldn girmk zor oluyor ne var ne yok cok zor oldu yeni topiğğ telden bulmak inş herkes hamile kalır yeni topikte bnde durumlar ise dr bi aksilik olmazsa 36dan snr gelebilirlrr diyo ikiz olduklarına yani 1 ayımız kaldi desem yeridir:)
mağaza gez canım birinde aklı kalıyo insanın aşık oluyosun resmen :))Iyi fiyata gelmis o zaman hediye ceki olan magazalari takip etmek lazim :) cevremde kullanan var 3 tekerlekli memnunlar teyze kizimda kullandi bilmiyorum bakicaz artik makul fiyatli almamiz gerekirse de nuna pepp i begeniyorm gerci benm karar cok degisiyo :)