Beraber Anne Olma Yolunda

Kuzum benim 2 sebebim var oda yapmamak için...birincisi çocuk odamız var ama kütüphaneye çevirdik biz orayı her yer kitaplık ve bi dolu kiyap var daha sığmayan, ayrıca ıvır zıvırlarda orda çamaşır odası gibi düşün... ikincisi de oda yapmak evet çok keyifli ama bi o kadarda gereksiz masraf gibi geliyor...ben bebek odası yapacağıma iki yıl sonra genç odası şeklinde bişey düşünüyorum...mobilya beşikler çok ağır ve bi süre sonra işlevsiz hale geliyor park yatak alıcam o yüzden...kıyafetlerini de kendi şifonyerime ve dolabıma yerleştiricem...benim üst komşum yaptı kızına oda..bakmıştım ve çok beğenmiştim o kadar güzel yapmışlar ama gel gör ki bebeği hala kendisinin odasında yatıyo... o güzelim odada bir yıldır boş boş duruyo...Yine de yapmak isteyen bi tarafım var içimde kalacakmış gibi geliyor ama bunları da düşününce boşver diyorum... Benim sebeplerim bunlar kuzum...çenem düştü yine sizin beğendiğiniz takım çok güzel ama...dolabına ve şifonyere bayıldım hem onları ilerde de kullanır minik ama dolabı dediğin gibi 3 ya da 4 kapılı al ki rahat olsun...belki beşiği yatağa döndürülebilen bişey alırsan kullanışlı olur

Evet canim kv bi dolu sey almis simdien bizim mi diyo insan.. allah herkese nasip etsin bu hisleri
Benim kv de biz daha nişanlanmadan başlamıştı hırka yelek patik falan örmeye hala örüyor kendi annemde biraz ilerlesin hamileliğin ondan sonra alırız diyo...kuzenim iki zıbın aldı o kadar...kuzumun zıbınları alınmaya başladı o kadar beti teyzesi...sende var mı o minik zıbınlardan?

betim gercekten arabanz cok hos inceledim ne kadra aldiniz ?bende quinny mood modelini begeniyorum ama biraz pahali gibi o kadr para verilir mi arabaya diyorum :S
canım 3.300 fiyatı ama hediye çeki verdiler 1500 iyi oldu.. kuzum quinny üç teker pek kullanışlı gelmedi bana eşim de denge sorun olur falan dedi pahalı da bi marka ama

canım bende stok fazla bayagı ben ta gecensene amerikadan almştım tulumlar suluk biberon battaniye..orası çok uygun çünkü kv ile baktık gecen ne kadarucuza aalmıssın diyo :) zıbın değil de totişi yazılı tulumlardan var ay çok sevimliler yaa
becerikli senn kv o zaman benmki öremez de alır sağolsun örgü işi babanemizde

merak etme canım annen gibi olursun sen de minyonsun bıdık bi karnın olur kilo da almazsın çatlamazsın da inşallah

canımmm
öncelikle bebebk hazırlığındasın ve ilacı kullanma derim aynı şeyleri yaşadım eşimin bel rahatsızlığından sonra ağır bi sıkıntılı dönem yaşadım , güçlü durdum hep ama benden anksiyete olarak çıktı sonradan, çok kötü bişe allah yaşatmasın..
hep bi sıkıntı kaygı gerginlik.. ağlayarak açıldım eşime psikiyatriye gittik çok salak bi adam çıktı allah resmen gösterdi yani kulda değil bende ara diye..adam elinde tesbih gözü saatte..özel bi de 350 tl seansı.. dayadı bana yeşil reçete ilaçlarını bikaç da laf lakırdı.. çıkınca dedim kendi kendime kulda değil yaradanda aramam lazım diye, maneviyatımı güçlendirdim dualar okudum kendimi işime çevreme verdim sosyalleşmek çok öenmli bu süreçte, emin ol iş bulman ilaçlardan daha etkili olacak.. iş ara vardır biyerde nasibin elbet, eşine de artık diretmemesini söyle ilaçtansa ortak bi noktada buluşun iş konusunda..
ben verdiği ilaçları kullanmadım canım çünkü kullansam bile vücuttan atılması 1 yılı bulur bebek hazırlığı için uzun bi süre..
allah şifa versin canım inşallah yardımcı olabilmişimdir sana

oy benim minik tospamın bi sürü şeyini almış ya anası valla iyi yapmışsın kuzum...bizimde bi teyzemiz var benim can kardeşim, thy de hostes...dünyanın her köşesinden bişeyler alcam yiğenime diyor teyzemize bıraktık yurtdışı alışverişini bizde babacıkla yurt içini fethedicez Aldıklarımızı da giyseler bari...bi iki giyecekler sonra bi bakmışsın sığmıyorlar

merak etme canım annen gibi olursun sen de minyonsun bıdık bi karnın olur kilo da almazsın çatlamazsın da inşallah
aslında ay ay göbüş resimleri çekicem ki göreyim durumumu...dilerim annem gibi olurum... senin göbüş çıkmaya başladı mı

canım öyle bi imkanın varsa kaçırma teyzeyi :) alsın hem daha ucuz hem de orjinal şeyler oluyo bayılırsın
aynen ööyle bbugun giydiği iki hafta sonra dar gelecek sıpalara
buarada ben de hep erkek gördüm ama kız çıktı çin takvimine baktın mı erkek diyodu o da yanılttı :) işin kötüsü hala rüyamda erkek görüyyorum dr yanlış bakmışısz erkekmiş diyo

canım 3.300 fiyatı ama hediye çeki verdiler 1500 iyi oldu.. kuzum quinny üç teker pek kullanışlı gelmedi bana eşim de denge sorun olur falan dedi pahalı da bi marka ama
Iyi fiyata gelmis o zaman hediye ceki olan magazalari takip etmek lazim :) cevremde kullanan var 3 tekerlekli memnunlar teyze kizimda kullandi bilmiyorum bakicaz artik makul fiyatli almamiz gerekirse de nuna pepp i begeniyorm gerci benm karar cok degisiyo :)

Canım yaaaa ne kadar az kaldı doğumuna iki tane minik gelecek yuvanıza İNŞALLAH Allahım üçünüzü de kurtarsın

mağaza gez canım birinde aklı kalıyo insanın aşık oluyosun resmen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…