- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
Kuzum benim 2 sebebim var oda yapmamak için...birincisi çocuk odamız var ama kütüphaneye çevirdik biz orayı her yer kitaplık ve bi dolu kiyap var daha sığmayan, ayrıca ıvır zıvırlarda orda çamaşır odası gibi düşün... ikincisi de oda yapmak evet çok keyifli ama bi o kadarda gereksiz masraf gibi geliyor...ben bebek odası yapacağıma iki yıl sonra genç odası şeklinde bişey düşünüyorum...mobilya beşikler çok ağır ve bi süre sonra işlevsiz hale geliyor park yatak alıcam o yüzden...kıyafetlerini de kendi şifonyerime ve dolabıma yerleştiricem...benim üst komşum yaptı kızına oda..bakmıştım ve çok beğenmiştim o kadar güzel yapmışlar ama gel gör ki bebeği hala kendisinin odasında yatıyo... o güzelim odada bir yıldır boş boş duruyo...Yine de yapmak isteyen bi tarafım var içimde kalacakmış gibi geliyor ama bunları da düşününce boşver diyorum... Benim sebeplerim bunlar kuzum...çenem düştü yine sizin beğendiğiniz takım çok güzel ama...dolabına ve şifonyere bayıldım hem onları ilerde de kullanır minik ama dolabı dediğin gibi 3 ya da 4 kapılı al ki rahat olsun...belki beşiği yatağa döndürülebilen bişey alırsan kullanışlı olurHic sorma mogisim mazur gormek ne demek burda neyimiz gizli sakli:) ask olsun ben dolabi 4 kapili yaptirmak istiyorum 3 400 fiyat aldik ama gidip sip verecegimiz zaman pazarlik yapariz suphesiz umarim 3 bine fln duser aslinda besik alip dolabi hazir yaptiralim diyordum ama oda pahaliya geliyor bende madem oyle boyle tam takim olsun dedim sen odayi ev yerden mi dusunmuyorsun eviniz sizin biliyorumda :)