Beraber Anne Olma Yolunda

Canım topiğimize hoşgeldin...Çok çok üzüldüm yaşadıklarına... Miniğin artık senin öte tarafta bekleyen bi şefaatçi oldu, meleğin oldu...Rabbim bundan sonra yaşatmasın böyle üzücü şeyler...İnşallah güzel haberlerini de alacağız...

mağaza gez canım birinde aklı kalıyo insanın aşık oluyosun resmen :))
Intten bakmak farkli canim gorunce kesin bu derim ve alirim insallah :) ben biseyi begendigimde hemen alirimda benm koca bebek her seyi bgenmez arastirir eksisini artisini offg bizim isimz cok zor bu adamla :)

seni çok iyi anlıyorum benim bebeğim de yaşasa 17 haftalık olacaktı belki tekmelerini hissedecektim belki de cinsiyetini öğrenecektik ama ne yapalım olmadı
Allahım yardımcınız olsun, tez zamanda sağlıklı hayırlı bi miniğiniz olur İNŞALLAH...Güzel haberlerinizi alırız bizde

Intten bakmak farkli canim gorunce kesin bu derim ve alirim insallah :) ben biseyi begendigimde hemen alirimda benm koca bebek her seyi bgenmez arastirir eksisini artisini offg bizim isimz cok zor bu adamla :)
erkekler öyle canım ltekerlerine bakıyo lastıklerini inceliyo ben düz mantık güzel mi güzel der alrıım o detaycıdır :) ama onlar da olmazsa biz cabuk kanarız

betim sizde de mi kan uyuşmazlığı var ah benim negatif arkadaşım bizde de var aynı durum demek ondan da olabiliyormuş ha...neyse ki sorun yok canım Allaha şükür

oy yirim ben onu bu yıl ki sınava mı hazırlanıyorsun kuzum...ben bu yılı pas geçtim gerçi yine giricem ama deneme amaçlı... 1 temmuz itibariyle ufaktan başlayacağım Allah izin verirse

Canım çıktı inş bu yıl olur artık. Sende gir tabi kuzum soruları gör. Allah yardımcımız olsun :)

erkekler öyle canım ltekerlerine bakıyo lastıklerini inceliyo ben düz mantık güzel mi güzel der alrıım o detaycıdır :) ama onlar da olmazsa biz cabuk kanarız
Aynen saticilar kaziklar benmki cok guzel pazarlikta yapar :)

betim sizde de mi kan uyuşmazlığı var ah benim negatif arkadaşım bizde de var aynı durum demek ondan da olabiliyormuş ha...neyse ki sorun yok canım Allaha şükür

Kan uyuşmazlığı bizde de var 28. Haftada ve doğumdan sonra aşısı var olmamız gereken. Gebelik boyunca lekelenme vs olursa en ufak şeyde dra gidilmesi lazımmış. Haberiniz olsun

valla öncelikle kendi meşgul edecek şeylerle ilgilenmen lazım kuzum...iş olayında bastır biraz...yaşadığın yeri bilmiyorum ama büyük bi yerde yaşıyorsan iş seçeneğin daha fazla olabilir...bayan ağırlıklı bi yerde çalışabilirsin...iş dışında ise belediyenin kurslarına gidebilirsin...evde ya da varsa sahil ya da park orda spor yapabilirsin özellikle açık havada yaparsan eminim çok iyi gelecektir... farklı türde kitaplar okuyabilirsin dekorasyon dergileri alabilirsin evinde minik değişikler yapabilirsin eşyaların yerini değiştirmek bile iyi gelecektir...saçlarınla oynayabilirsin rengi boyu falan...

teyzemiz biz demeden alacak çok hevesli Çin takvimi kız diyor...face de bi grupta bi soru sordu kızın biri cinsiyet ve rüya ilişkisiyle ilgili...betim inanır mısın kızı olacakların %90 ı hep erkek bebek rüyası görmüş...senin minikte kız annesi bence doktorlar yanılmıyor

bacım nuna ya baktım güzel lakin çift tekerlek sıkıntı araya taş falan girer...tek tekerleklisi yok mu

Kan uyuşmazlığı bizde de var 28. Haftada ve doğumdan sonra aşısı var olmamız gereken. Gebelik boyunca lekelenme vs olursa en ufak şeyde dra gidilmesi lazımmış. Haberiniz olsun
yaaaaa bak bunu da bilmiyordum niye ki acep

nasilsin canim. Ay ben resimdeki kremi kullandim doktorum onerdi ama yinede var catlaklar benim annemde catlmis bana hamileyken irsi diyorlar ya illa catliyor galiba.Eki Görüntüle 1568568
iyiyim kuzum gebelik reflüm olmasa şahaneyim derdim ama akşamları iğrenç bi halde oluyorum ne yazık ki...sen nasılsın kocaman olmuşsunuz kız Bende doktoruma danışırım artık

Mogamicim ayip olacak ama ishal veya kabiz ikisinden biri var mi canim.kiz anneleri genelde ishal oluyormus erkek anneleri kabiz oluyrmus. Ben hep ishaldim mesela. Ama bende cin takvimi tutmadi ya d ben yanlis baktim. Takvime bakarken son adet tarihinize gore mi bakiyorsunuz sata gore me yumurtlamy gore mi:)

bacım nuna ya baktım güzel lakin çift tekerlek sıkıntı araya taş falan girer...tek tekerleklisi yok mu
Yok kuzu sende detaycisin bak bunu dusunmemistim :) benm nunada icime sinmeyen pusetsiz tek tarafli kullaniliyo olmasi :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…