Beraber Anne Olma Yolunda

Kız olur mu yazdım oraya eklenmek isteyen bana dönsün diye...sadece mgulü etiketledim ki bu ara pek girmiyo bebiş yüzünden sayfa ilerlerse kaçırmasın diye... Yaz bana numaranı ekliyim hemen
Attım özeldem mogişim inan tesadüfen gördum

Kızlar yarın sabah yatisim yapılıyor. Bebişim kuveze koyulacak.dua edin benim için bol bol nolur.kızıma sağ salim kavusabileyim.

Aaaa neden guzelim noldu ki ?
Belki gerek kalmaz kuveze kuzum kuvvetlidir haberdar et cok merak ettim S susslich
Suyu çok azalmış canım. 1500 kilo şuanda.en son gittiğimde bu yana gelismesi durmus.bi süre mecbur tutulur herhalde canım.allahtan ciğer geliştirici iğne vuruldu çok şükür.o açıdan içim rahat.en azından solunum sorunu olmayacak.çok garip hissediyorum kendimi:/

Kızlar yarın sabah yatisim yapılıyor. Bebişim kuveze koyulacak.dua edin benim için bol bol nolur.kızıma sağ salim kavusabileyim.
Can'ım benim inşallah bi sıkıntı olmayacak evet küvezde kalacak biraz ama çok kalmaz bak teyzem 30 da doğum yaptı şimdi miniği 4 aylık düzeltilmiş 2.... Senin neden doğum olacak

S susslich solunum sorunu olmazsa fazla tutmazlar kuvezde hic uzulme güzelim benim oglum da 35. haftayi bitirmeden dogdu sadece 4 gun kuvezde kaldi Allahin izniyle senin kizin da fazla kalmaz.. Sen suan ona kavuşacağını bayal edip dua et sadece bizim de gönlümüz seninle

Hayırlı evlat olsun insallah 2 erkekle işin biraz zor gerçekten doktor dogru söylemiş :))) Benim iki oglum var da ordan biliyorum

Biriyle zor bahsediyorum iki olunca ne olur halim bilmem :) Rabbim verir kolayini inşallah.

Dedim ben sana alışır diye bak Nasıl hoşuna gitti sıpanın anasını koklaya koklaya uyusun... Ben de mama sandalyesi aldım e bebekten

İyi günlerde kullanin canım mama sandalyenizi çok güzel :)

Allah yardımcınız olsun canım inşallah çok kalmaz kuvezde. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bnm oğlum da küvezde kaldı. Allaha emanet hepsi öncelikle. Ona verebileceğin en güzel ve mükemmel şey sütün ve sevgin. Git günde birkaç kez gör kucakla izin verirlerse emzir. Korkma o senin yavrun, sana ait. Kuzu uyurken sende bol enerji depola dinlen. Emziremediğin zamanlarda da sütünü sağ ki süt üretimi durmasın. Allah yardımcın olsun. Sen artık bir annesin. Bebeklerimiz önce Allaha sonra bize emanet

Canım ne oldu herşey yolunda mı ederiz tabi canım benim Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin haberdar et bizi olurmu

Can'ım benim inşallah bi sıkıntı olmayacak evet küvezde kalacak biraz ama çok kalmaz bak teyzem 30 da doğum yaptı şimdi miniği 4 aylık düzeltilmiş 2.... Senin neden doğum olacak
Teyzenin bebeği kaç kilo doğmuştu?benim hem suyum nerdeyse yok denecek kadarmis hemde bebegin gelişimi artık ilerlemediği için acil sezeryan denildi.beynim uyuştu ne dusunecegimi bilemiyorum.sadece sağlığımızi düşünüyorum canım vala.sezeryan epidural yapılıyor değil mi?bana anestezi yapılır mı bilmiyorum da

Çok saol canım allah razı olsun.kürtaj dan sonra ilk kez bicak altına yatıcam o nedenle cok tedirginim:/

Allah razı olsun canım.emzirmeye izin vermiyorlar sanırım. Sağip veririm inşallah.biraz daha kilo alsaydi çok mutlu olacaktım ama allahın takdiri buymuş,elden bişiy gelmez.hayirlisiyla saglikla atlatiriz inşallah. Çok saol destegin icin

Canım ne oldu herşey yolunda mı ederiz tabi canım benim Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin haberdar et bizi olurmu
Sağlık problemi yok çok şükür ama bebeği besleyen damarlarda sıkıntı var.bebeğim yeterli beslenemediginden gelişimi durmuş ve suyum yok denecek kadar azmiş.daha fazla bekleyemeyiz dediler.anneden beslenemiyorsa dışarı alıp besleriz dediler.allahın takdiri.inşallah saglikla doğacak kuzum.haberdar edicem inşallah çok saol canım. Allah razı olsun

Onun kilosu 1100 gr dı düşün ve ciğerleri gelişemediğinden üç dört hafta solunum cihazına bağlı kaldı teyzem sürekli süt sağdı bir kısmını depoladı... Sakın kendini salma bak bebeğin geliyor ve sana ihtiyacı var onu düşün ve silkelen Zeynep ne güzel demiş sen artık bir annesin
Genelde belden uyuşmalı yapılıyor teyzeminde spinal olmuştu...basit bi işlem korkma kuzum... Dualarımızdasın

Allahım güç, kuvvet,sabır versin inşallah. Bende bol bol sağıp vericem.sütüm olur inşallah. Bi de aksi gibi hastanede yattığım dönemde hasta ettiler beni.kuru kuru öksürüp duruyorum.alerjim var.burnum ya tikaniyor ya da akiyor.bebegimin yanına da fazla sokmazlar belki,mikrop kapmasin diye.allahım sağsalim atlatalim bu süreyi inşallah. Şuan için kucağıma almaya,dokunmaya bile korkarim ben(

Canım vardır herşeyde bir hayır sen moralini yüksek tut dualarımız seninle canm prensesin niyetine yaşını şerif okurum bende fırsat buldukça yaz olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…