zaten seni steril edip maske önlük taktırıp sokarlar yanına ama onun senin sesine dokunuşuna bile ihtiyacı var unutma sütün hemen gelmezse sakın üzülme yılmadan sağ hepimizin durumu öyleydi sonra sonra arttı... Habersiz bırakma kuzum... İnşallah sağlıkla olmuştur doğumunAllahım güç, kuvvet,sabır versin inşallah. Bende bol bol sağıp vericem.sütüm olur inşallah. Bi de aksi gibi hastanede yattığım dönemde hasta ettiler beni.kuru kuru öksürüp duruyorum.alerjim var.burnum ya tikaniyor ya da akiyor.bebegimin yanına da fazla sokmazlar belki,mikrop kapmasin diye.allahım sağsalim atlatalim bu süreyi inşallah. Şuan için kucağıma almaya,dokunmaya bile korkarim ben(
CİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Blummm ------------> Kız------ Defne
Burculu --------------> Kız----- Derin Doğa
Se_ra -----------------> Kız----- Zehra
Mgul ------------------> Erkek------ Mehmet Çınar
BEKLENEN MELEKLER
Hanife55 -------------> Erkek------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek------ Beşir
Gullbike --------------> Erkek------- ?????
Susslich --------------> Kız---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek------- Musab
Meleğim --------------> Erkek------- ?????
Kanatsız kuş --------->
Cnntrm ---------------->
Canim dogumun gerceklesmiss hayirli olsunn gozunaydinnAz kalmış sizinde inşallah sağlıkla darısı başınıza
Gözün aydın canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindimKızlar spinal anestezi ile sezeryan oldum.dikiş ağrısı dışında bi problemim yok.bebeğim de çok sağlıklı şükürler olsun.gözleri fildir fildir açık dogdu ve ciyaklamasi bile mutlu etti beni.bu kadar bebekten bu kadar ses nasıl çıkıyor diye gülüstük doktorlarla hatta.1500 kilo dogdu bebeğim. Ama sağlıklı ya çok rahat içim. Allahim herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin insallah.allah hepinizden razı olsun.yanımda oldugunuz için çok saolun
Kıyamam size çok şükür doğdu minik fıstığımız sağ salim... Şimdi moralini yüksek tutuyor ve devamlı süt sağıyorsun hadi göreyim seni...ne kadar kalacak küvezdeKızlar spinal anestezi ile sezeryan oldum.dikiş ağrısı dışında bi problemim yok.bebeğim de çok sağlıklı şükürler olsun.gözleri fildir fildir açık dogdu ve ciyaklamasi bile mutlu etti beni.bu kadar bebekten bu kadar ses nasıl çıkıyor diye gülüstük doktorlarla hatta.1500 kilo dogdu bebeğim. Ama sağlıklı ya çok rahat içim. Allahim herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin insallah.allah hepinizden razı olsun.yanımda oldugunuz için çok saolun
Anacım nerdesin yaaaaa çok merak ettim ben seni... İyi çok şükür 40 a gelmişsin... 27 sinde doğarsa doğumgünümüz aynı olacak minik Mehmet Erdem ileMogamimm kizlar selam nasilsiniz uzun zamandr giremedm k.bakmayin ne olursunuz. Ev tasidim ev aldik o bu derken erken dogum riski filan wc harici kalkmama durumlari filan oldu. Yeni evimize net baglatmadik telden idare ederz dedik esimle. Zaten bebiste gelcek ya nete girmeye fursatmz pek olmayacak teldeki paketlerden gelwn internet paketleri yeter dedik. O yuzden nete artik telden griyorum ve inanin fursat olmadi desem yeridir. Umarim affedersiniz :-*
Herkescikler iyidir insallahbiz oglumla 39+2 te kadar geldik cok az bir zaman kaldi bir aksilik cikmazsa normal dogum olacak. Beklemedeyiz cuma gunu kontrolumuz var 23 mayista gunum doluyor 27 mayisa kadar gelmezse bizim sipa, 27 mayista suni sanci verilecek. Yalqnci sancilar agrilar zorluyor ama bir an once gelsin diye de sabirszlaniorum :-D
Mogami cnm gerci oglus dogmak uzere ve sana isim listesinde oglumun ismini ancak veriorum onun icin de ozur dileyeyim
Oglumuzun ismi Mehmet Erdem olacak.
Mehmet kayinpederimin ismi. Kayinpederimi severim en az babam kadar ve gonul rahatligiyla ogluma koyuyorz kusiligi ahlaki cok iyidir. Erdem i de biz kattik erdem isminin anlami zaten malum biliosunuzismiyle yasar insallah.
Boyle iste kizlar. Eli kulaginda dogumu beklemekteyim. Hadi sizde ne var ne yok anlatin bakalm ;-)
Hahahah isim annesi olmaya gönüllüyüm :))))Gullbike hatuuuuuun bak isimsiz kaldı arada çocuğum hadi ama
Canim biz adına berrak dedik:)Gullbike hatuuuuuun bak isimsiz kaldı arada çocuğum hadi ama
Ayy valla öyle oldu mogisimmGullbike hatuuuuuun bak isimsiz kaldı arada çocuğum hadi ama
Önerilere açığızz:))Hahahah isim annesi olmaya gönüllüyüm :))))
Canımmmmmm gözün aydın çok sükur iyisiniz çok sevindim Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar spinal anestezi ile sezeryan oldum.dikiş ağrısı dışında bi problemim yok.bebeğim de çok sağlıklı şükürler olsun.gözleri fildir fildir açık dogdu ve ciyaklamasi bile mutlu etti beni.bu kadar bebekten bu kadar ses nasıl çıkıyor diye gülüstük doktorlarla hatta.1500 kilo dogdu bebeğim. Ama sağlıklı ya çok rahat içim. Allahim herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin insallah.allah hepinizden razı olsun.yanımda oldugunuz için çok saolun
Kerem'den yana kullanıyorum oyumu.... Seçin artık terlik fırlattırmayın banaAyy valla öyle oldu mogisimmŞimdi de ömer le kerem arasında kaldık iyimi
seceneklerden Ömer benceÖnerilere açığızz:))
Adıyla büyüsün hayırlı ugurlu olsun inşallahCanim biz adına berrak dedik:)
Amin allah razı olsun canım. Çok şükür kıpır kıpır yerinde duramayan minicik bi kızım var:) sağlığı da yerinde.3 parmagini birden yiyecekmis gibi nasil emiyor:) birazcik daha kilo almasını beklicez sadece.allah hamile olanlara saglikla kurtulmayı nasip etsin insallahCanımmmmmm gözün aydın çok sükur iyisiniz çok sevindim Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah