Beraber Anne Olma Yolunda

zaten seni steril edip maske önlük taktırıp sokarlar yanına ama onun senin sesine dokunuşuna bile ihtiyacı var unutma sütün hemen gelmezse sakın üzülme yılmadan sağ hepimizin durumu öyleydi sonra sonra arttı... Habersiz bırakma kuzum... İnşallah sağlıkla olmuştur doğumun

Kızlar spinal anestezi ile sezeryan oldum.dikiş ağrısı dışında bi problemim yok.bebeğim de çok sağlıklı şükürler olsun.gözleri fildir fildir açık dogdu ve ciyaklamasi bile mutlu etti beni.bu kadar bebekten bu kadar ses nasıl çıkıyor diye gülüstük doktorlarla hatta.1500 kilo dogdu bebeğim. Ama sağlıklı ya çok rahat içim. Allahim herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin insallah.allah hepinizden razı olsun.yanımda oldugunuz için çok saolun

Mogamimm kizlar selam nasilsiniz uzun zamandr giremedm k.bakmayin ne olursunuz. Ev tasidim ev aldik o bu derken erken dogum riski filan wc harici kalkmama durumlari filan oldu. Yeni evimize net baglatmadik telden idare ederz dedik esimle. Zaten bebiste gelcek ya nete girmeye fursatmz pek olmayacak teldeki paketlerden gelwn internet paketleri yeter dedik. O yuzden nete artik telden griyorum ve inanin fursat olmadi desem yeridir. Umarim affedersiniz :-*

Herkescikler iyidir insallah biz oglumla 39+2 te kadar geldik cok az bir zaman kaldi bir aksilik cikmazsa normal dogum olacak. Beklemedeyiz cuma gunu kontrolumuz var 23 mayista gunum doluyor 27 mayisa kadar gelmezse bizim sipa, 27 mayista suni sanci verilecek. Yalqnci sancilar agrilar zorluyor ama bir an once gelsin diye de sabirszlaniorum :-D

Mogami cnm gerci oglus dogmak uzere ve sana isim listesinde oglumun ismini ancak veriorum onun icin de ozur dileyeyim

Oglumuzun ismi Mehmet Erdem olacak.
Mehmet kayinpederimin ismi. Kayinpederimi severim en az babam kadar ve gonul rahatligiyla ogluma koyuyorz kusiligi ahlaki cok iyidir. Erdem i de biz kattik erdem isminin anlami zaten malum biliosunuz ismiyle yasar insallah.

Boyle iste kizlar. Eli kulaginda dogumu beklemekteyim. Hadi sizde ne var ne yok anlatin bakalm ;-)

Az kalmış sizinde inşallah sağlıkla darısı başınıza
Canim dogumun gerceklesmiss hayirli olsunn gozunaydinn Bizde beklemedeyiz 39+2 yiz bir aksilik cikmazsa normal dogum olacak gunum 23 mayista doluyo ve 27 sine kadar gelmezse suni sanciyla denicez. Ins kendi sancim gelir de dogururum. Darisi basima insallh

Sen neden sezeryan oldun bisey mi vardi ? Kacinci haftadaydin ? Annelik nasil gdior ;-) bu arada bnm oglumun ismi de Mehmet Erdem olacak :-D

S susslich ayyy canim çok mutlu oldum :))) Ben onun ciyaklamasini severim şükürler olsun.. Nasil nerede suan kuvezde mi? Adını ne koydunuz :) O kadarcık agrin olmasi normal canim birkac gune kadar birsey kalmaz
Benden de sqna güzel bir haber bugün bebisimin kalp atislarini gördüm :)))
Sütünü ihmal etme sakın

Gözün aydın canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim

Kıyamam size çok şükür doğdu minik fıstığımız sağ salim... Şimdi moralini yüksek tutuyor ve devamlı süt sağıyorsun hadi göreyim seni...ne kadar kalacak küvezde

Anacım nerdesin yaaaaa çok merak ettim ben seni... İyi çok şükür 40 a gelmişsin... 27 sinde doğarsa doğumgünümüz aynı olacak minik Mehmet Erdem ile bu arada whatsapp grubu kurduk katılmak istersen bana yaz özelden numaranı

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER

Mgul ------------------> Mehmet Çınar
Susslich --------------> ?????

BEKLENEN MELEKLER
Hanife55 -------------> Erkek ------ Mehmet Erdem
Hyb77 -----------------> Erkek ------ Beşir
Gullbike --------------> Erkek ------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek ------- ?????

Kanatsız kuş ---------> ?????
Cnntrm ----------------> Erkek ?

Canımmmmmm gözün aydın çok sükur iyisiniz çok sevindim Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canımmmmmm gözün aydın çok sükur iyisiniz çok sevindim Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amin allah razı olsun canım. Çok şükür kıpır kıpır yerinde duramayan minicik bi kızım var:) sağlığı da yerinde.3 parmagini birden yiyecekmis gibi nasil emiyor:) birazcik daha kilo almasını beklicez sadece.allah hamile olanlara saglikla kurtulmayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…