Saol canım.artık darısı başına. Sizinkiler zamanıyla dogsun insallahAdıyla büyüsün hayırlı ugurlu olsun inşallah
Çok güzel adı oldu kuzumunCanim biz adına berrak dedik:)
Saol canım benim.sende sezeryan olmustun;sutun hemen geldi mi?arttırmak için bişiy yaptın mi canimÇok güzel adı oldu kuzumun
Çok az gelmişti ve hastanede kaldığım dönem mama takviyesi yaptık ama eve geçince ufak ufak artmaya başladı zaten Bebek emdikçe artıyor sen şimdilik her 2 saatte bir sağ...malt içecekler var mesela maltana ondan 5 tane içmiştim hergün bir adet doktor tavsiye etti...sonra Humana emziren anneler çayı var kesinlikle al...bol dereotu ye acayip süt yaptırıyor...bulgurda süt yapar...ama herşeyden önce su tabi en az 2,5 lt. iç canım ve asla sütüm yetmeyecek diye üzülme mama veriyorum diye üzülme bunlar ilk Zaman'lar oluyo...Zaman'la yoluna girecekSaol canım benim.sende sezeryan olmustun;sutun hemen geldi mi?arttırmak için bişiy yaptın mi canim
İnşallah ya.benimde ilk sağdıgim süt güzel geldi sonraki daha az geldi.azar azar sağıp hemşirelerle gönderiyorum sütü. Kar kardir diyerekten. O caylardan alayım bari.inşallah ise yarar.bi de zaten şimdi serum la bisiyler takviye ediyorlar yavruma.mama takviyesi yapılıyor arada sanırım. İlk 24 saat sut vermicez demişler. 1-2 hafta benim dışımda gelişecek olaylar.ondan sonra sıkı bi bakim şart. O zaman süte daha çok ihtiyaç olacak.üzülmemeye çalışıyorum.arttiricam allahın izniyle:)Çok az gelmişti ve hastanede kaldığım dönem mama takviyesi yaptık ama eve geçince ufak ufak artmaya başladı zaten Bebek emdikçe artıyor sen şimdilik her 2 saatte bir sağ...malt içecekler var mesela maltana ondan 5 tane içmiştim hergün bir adet doktor tavsiye etti...sonra Humana emziren anneler çayı var kesinlikle al...bol dereotu ye acayip süt yaptırıyor...bulgurda süt yapar...ama herşeyden önce su tabi en az 2,5 lt. iç canım ve asla sütüm yetmeyecek diye üzülme mama veriyorum diye üzülme bunlar ilk Zaman'lar oluyo...Zaman'la yoluna girecek
Aynen Can'ım böyle tam güç devam üzülmek yok...malt içecekler soğuk oluyo kola kutusu gibi kutusu var maltana bulamazsa muadilleri de var bende öyle almıştım...5 tane yeter...Humana zaten şahane...ne kadar kalacağıyla ilgili bilgi verdiler miİnşallah ya.benimde ilk sağdıgim süt güzel geldi sonraki daha az geldi.azar azar sağıp hemşirelerle gönderiyorum sütü. Kar kardir diyerekten. O caylardan alayım bari.inşallah ise yarar.bi de zaten şimdi serum la bisiyler takviye ediyorlar yavruma.mama takviyesi yapılıyor arada sanırım. İlk 24 saat sut vermicez demişler. 1-2 hafta benim dışımda gelişecek olaylar.ondan sonra sıkı bi bakim şart. O zaman süte daha çok ihtiyaç olacak.üzülmemeye çalışıyorum.arttiricam allahın izniyle:)
Yok canım şu kadar kalacak diyemem dediler.bize verdigi tepkiye bagli olarak ve genelde 2 kilo olana kadar kalıyorMuş.yarın ben taburcu olucam ama kızımi daha tutacaklar.bende hergün gidip gelicem artık. Biraz sıkıntı yaşıcaz ama napalım.sabredicem artikAynen Can'ım böyle tam güç devam üzülmek yok...malt içecekler soğuk oluyo kola kutusu gibi kutusu var maltana bulamazsa muadilleri de var bende öyle almıştım...5 tane yeter...Humana zaten şahane...ne kadar kalacağıyla ilgili bilgi verdiler mi
İnşallah Bakalim benim yolum uzun dahaSaol canım.artık darısı başına. Sizinkiler zamanıyla dogsun insallah
Evet 2 kilo sınırı var...hemen toparlar inşallah minik fıstığımız...sen de bu süreçte dinlen enerji depolaYok canım şu kadar kalacak diyemem dediler.bize verdigi tepkiye bagli olarak ve genelde 2 kilo olana kadar kalıyorMuş.yarın ben taburcu olucam ama kızımi daha tutacaklar.bende hergün gidip gelicem artık. Biraz sıkıntı yaşıcaz ama napalım.sabredicem artik
Şükürler olsun bende girdim tabloya insallah hepimiz sağ salim saglikla yapariz dogumumuzu :))
CİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Mgul ------------------> Mehmet Çınar
Susslich --------------> Berrak
BEKLENEN MELEKLER
Hanife55 -------------> Erkek------ Mehmet Erdem
Hyb77 -----------------> Erkek------ Beşir
Gullbike --------------> Erkek------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek------- Musab
Meleğim --------------> Erkek------- ?????
Kanatsız kuş ---------> ?????
Cnntrm ----------------> Erkek ?
Nilgunuk --------------> ?????
Nööeey! Doğdu mu?Amin allah razı olsun canım. Çok şükür kıpır kıpır yerinde duramayan minicik bi kızım var:) sağlığı da yerinde.3 parmagini birden yiyecekmis gibi nasil emiyor:) birazcik daha kilo almasını beklicez sadece.allah hamile olanlara saglikla kurtulmayı nasip etsin insallah
Doğdu Can'ım 35 te gelmek zorunda kaldı fıstığımız gelişimi durmuş o sebeple... Bi süre küvezde kalacak... Bana bak biz whatsapp grubu kurduk katılmak istersen mesaj at banaNööeey! Doğdu mu?
Kızlar spinal anestezi ile sezeryan oldum.dikiş ağrısı dışında bi problemim yok.bebeğim de çok sağlıklı şükürler olsun.gözleri fildir fildir açık dogdu ve ciyaklamasi bile mutlu etti beni.bu kadar bebekten bu kadar ses nasıl çıkıyor diye gülüstük doktorlarla hatta.1500 kilo dogdu bebeğim. Ama sağlıklı ya çok rahat içim. Allahim herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin insallah.allah hepinizden razı olsun.yanımda oldugunuz için çok saolun
S susslich ayyy canim çok mutlu oldum :))) Ben onun ciyaklamasini severim şükürler olsun.. Nasil nerede suan kuvezde mi? Adını ne koydunuz :) O kadarcık agrin olmasi normal canim birkac gune kadar birsey kalmaz
Benden de sqna güzel bir haber bugün bebisimin kalp atislarini gördüm :)))
Sütünü ihmal etme sakın
Doğduk canım evet.erkenden geldi bizimki.sağlıklı ama şükür. Ben yarın cikicam ama kızımi daha kuvözde tutacaklar.gitgel yapıcaz hergunNööeey! Doğdu mu?
Çok sevindim canım darısı kuvezden çıkacağı güne inşallah. Sakın üzülme emi çabucak toparlayacak güzellik emin ol :) Sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah :))
Gözün aydın canım kalp atışı epey rahatlatiyor insanı. Kucağımıza alacağımız günleri de görürüz inşallah :))
Teşekkür ederim senin de gözün aydın :) Insallahh once cinsiyet ve sağlıklarıni merak edicez sonra da dogum beklicezÇok sevindim canım darısı kuvezden çıkacağı güne inşallah. Sakın üzülme emi çabucak toparlayacak güzellik emin ol :) Sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah :))
Gözün aydın canım kalp atışı epey rahatlatiyor insanı. Kucağımıza alacağımız günleri de görürüz inşallah :))
Oyyy kuzuma masallah olsun disarida buyur nazli kuzu :) paketim yenilensin katilirim araniza. Cok asmisim soylemesi ayip :-/Doğdu Can'ım 35 te gelmek zorunda kaldı fıstığımız gelişimi durmuş o sebeple... Bi süre küvezde kalacak... Bana bak biz whatsapp grubu kurduk katılmak istersen mesaj at bana
Amin insallah.1 günde değişmiş sanki.hergün farklı bi bebiş görüyorum sanki.çok çabuk değişiyor. İnşallah çabuk toparlar.çok saol canım.sevemiyorum dokunamiyorum ya içim gidiyor