Beraber Anne Olma Yolunda

Tü Tü masallah annesi oynasin ziplasin S susslich Hayırlı haberlerle gel insallah benim de kontrolum cuma günü iple cekiyorum bebisimi gorucem insallah :)
Hadi hayırlısı. Keseyi görmus muydun kalp atışı için mi gidiyorsun simdi:) sende güzel haberlerle gel insallah.ilk zamanların heyecanı başka son zamanların heyecanı daha da baska:) düşündükçe elim ayağım titriyor heyecandan.saglikla dogsa görsem içim rahatlatacak. Bu seferde farklı telaşe ler başlayacak:)

S susslich evet canim keseyi gördüm kalp atışı için gidicem belki de kalp atışları :))) Kese biraz büyüktü bakalım nasip artık.. Doğumdan sonra ömürlük heyecanlar başlıyor tatlım

Kizlar nasilsiniz misafirim gelcek bekliyorum benm kizin idrar yoku enf varmis o yuzden istahsiz cars gunu net sonuc alicz ve dr degistiricem watsapo grubuna girmek isteyen mogamiye yazsin optum herkese

5iyiyim canim bende kizimla ugrasiyorum idrr yolu enf varmis emiyo dogru duzgun bende memeyi birakcak saniyidm meger agrisi var die huzursuzmus son zamanlar zor oluyo kuzum Allah yardimcn olsun

5iyiyim canim bende kizimla ugrasiyorum idrr yolu enf varmis emiyo dogru duzgun bende memeyi birakcak saniyidm meger agrisi var die huzursuzmus son zamanlar zor oluyo kuzum Allah yardimcn olsun
Saol canım allah razı olsun.saglikla kucagima alayim yavrumu insallah.çok geçmiş olsun yaa.bebiş huzursuz olunca zaman durur anneye.inşallah kısa sürede iyilesir

Selam güzel anneler ve anne adayları ve anne aday adayları :))) Forumdan uzak kaldım bir süre ama yeni bir haberle geri döndüm. Cuma ikili test randevumuz vardı. Bebis büyümüş çok şükür rahat rahat gördük bu defa. Ölçümleri de iyi çıktı. %70 erkek dedi doktorumuz. Oğlan da rahat durmayinca bu da erkek olursa işiniz zor dedi doktor :))) 2 hafta sonra serklaj yapılacak benim ameliyatımdan dolayı olası bir erken doğum riskine karşı önlem olarak. Aynı zamanda smear de alacak. İnşallah her şey yolunda gider.

İkinci oğlan geliyo desene Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Can'ım benim dur ben hemen soru işaretli cinsiyet tahminini ekliyim listeye...serklajı Nasıl yapacakmış uyanık mı olacaksın

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER
Mgul ------------------> Mehmet Çınar

BEKLENEN MELEKLER
Hanife55 -------------> Erkek ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek ------ Beşir
Gullbike --------------> Erkek ------- ?????
Susslich --------------> Kız ---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek ------- ?????
Kanatsız kuş ---------> ?????
Cnntrm ----------------> Erkek ?

İkinci oğlan geliyo desene Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Can'ım benim dur ben hemen soru işaretli cinsiyet tahminini ekliyim listeye...serklajı Nasıl yapacakmış uyanık mı olacaksın

Onu henüz konuşmadık canım bu hafta ikili testin sonuçları için gittiğimizde konusucam mümkünse lokal anestezi almak isterim genelden korkuyorum. Hem riskler hakkında da konuşmak istiyorum doktorla. Yatış yapılacak mı falan hiçbir şey sormadık o an bebeği görmenin ve cinsiyetin heyecanıyla :))

Umarım en basit yöntemle hallolur Can'ım haber et

Hayırlı evlat olsun insallah 2 erkekle işin biraz zor gerçekten doktor dogru söylemiş :))) Benim iki oglum var da ordan biliyorum

Bence sen yine de git doktora kuzum çekmek isterse alternatif bir yöntem istersin
antibiyotik krem surdum canim baya faydasi oldu cok sukur iltihabi bitiyo gecmezse mecbur gidicem ins gerek kalmaz.. bu arada biz Berke yle kanguruya alistik teyzesi oglum cok rahat ediyo valla iki defadir uyuyup kaliyo koynumda cok hosuma gitti bu durum :)

Aşk olsun mogişim watsap grubu kurulmuş etiketlenmiyoruz küstüm
Kız olur mu yazdım oraya eklenmek isteyen bana dönsün diye...sadece mgulü etiketledim ki bu ara pek girmiyo bebiş yüzünden sayfa ilerlerse kaçırmasın diye... Yaz bana numaranı ekliyim hemen

Dedim ben sana alışır diye bak Nasıl hoşuna gitti sıpanın anasını koklaya koklaya uyusun... Ben de mama sandalyesi aldım e bebekten

Eklentiler

• image.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…