İnşallah canım...peki bu 3 yılda klomen falan denedin mi2013 ten beri 3 yil oldu... tup mu normal mi karar vermek zor benim durumda. Bakalim mogami insallah doktor bey bize ışık tutar...
Canim Dr bi solüsyon vermişti onla silmiştim karışım ı eczane hazırlamıştı değişik biseydi. Canim can yüzüstü hiç yatmadı hala da bilmiyo yüzüstü yatmayı o yüzden ilk sağ a sol a döndü:) köy aman yastık ben arkadaşım a gitmsitik akşam oturmasına yatakta bıraktım içeri gittim telefon almaya müzik açıyorum uyku müziği, 2 dk içinde döndüğümde yüzü koyun dönmüş duruyordu hem de kundakli çok korkmuştum ağlamıştım sarılıp, o yüzden çok dikkatli olmamız lazım daha pek bi küçükler yaaa 4 buçuk ay olmasına rağmen:)Evet evet tam dediğin yerde iltihaplı şekilde....senin Nasıl geçti ne kullandın...bende cildiyeden aldım randevu bi gidip göstereyim... Maaşallah Can paşama artık dikkat etmek lazım fırıl fırıl döner...ilk yüzüstünden sırtüstü mü döndü yoksa tam tersi mi?... Bende tetikteyim yanından ayrıldığımda yastık koyuyorum yanına bakalım ne zaman dönecek Mete bey...kilo olayı resmen dert oldu bir dahaki randevu da idrar tahlili yaptırıcam kuzuma idrar yolu enf. da kilo aldırmıyormuş
Hakkında hayırlısı olsun insallah.senin gibi pıhtılaşma problemi olupta normal yolla hamile kalan çok var canım. Ama tabi dedigin gibi hamile kalinca da hamilelikte de igne ya da ilac kullanmak gerekiyor.İnşallah senin de kısa sürede hayirlisiyla gelir bebisin.Selamlar , sebebini arastirmak icin her turlu testi yaptiran ama pihtilasma disinda sebep bulunamayan , pihtilasma icin sulandirici kullanip yine iseyaramayan ve sonucta uc dusuk yapan topicin yeni uyesiyim. Pazartesi Ankarada ilk kez tup bebekdoktoruna gidecegim...Heyecanliyim...
Anladım kuzum bizimki nadiren sağ sol dönmeye başladı özellikle altını açtığımda hop diye yana devriliyorCanim Dr bi solüsyon vermişti onla silmiştim karışım ı eczane hazırlamıştı değişik biseydi. Canim can yüzüstü hiç yatmadı hala da bilmiyo yüzüstü yatmayı o yüzden ilk sağ a sol a döndü:) köy aman yastık ben arkadaşım a gitmsitik akşam oturmasına yatakta bıraktım içeri gittim telefon almaya müzik açıyorum uyku müziği, 2 dk içinde döndüğümde yüzü koyun dönmüş duruyordu hem de kundakli çok korkmuştum ağlamıştım sarılıp, o yüzden çok dikkatli olmamız lazım daha pek bi küçükler yaaa 4 buçuk ay olmasına rağmen:)
İdrar yaparken tazyikli yapıyorsa sancısı falan yoksa enfeksiyon yoktur heralre canim ama yine de tahlilde fayda var, bol bol emzirme zamanı şimdi ben 4.ay kontrolünden sonra emzirmeye düzen oturttum 2 3 saat olmadan vermiyorum ve stok yapmaya başladım böylelikle dolaba atıyorum fazlasını sen de sagip biriktiriyo musun?
İmşallahhh canım ya.. Çok sevindim hepinizin güzel haberlerini duyduguma :))))Elif uğruyor oğluşu koca adam oldu esma daha nadir buralarda... İnşallah duyacaksın kalbi de sonra cinsiyet merakımız başlar topikçek
Evettt şükürler olsun hamileyim :) Sana da çoookkkk sevindim inan.. Cinsiyet tablosunu göremedim cinsiyeti ne bebişinin?Canım hamilesin Allah bağışlasn bitanem
Elifffff bu koca delikanlı olmuş güzelim ya maşallahhh :) Nice güzel yaşları olsun imşallahEki Görüntüle 1822286 Eki Görüntüle 1822288 selam kızlar bayadır görüşemiyoruz umarım hepiniz iyisinizdir çok özledim sizlerifotograf boyutlarında sorun var daha sonra dogum günü fotolarımızıda atarım
Ablaaaaaaaa hamile misin senElifffff bu koca delikanlı olmuş güzelim ya maşallahhh :) Nice güzel yaşları olsun imşallah
Ayyyy evet evet yanliş görmuyorun hamilesin abla çooook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahElifffff bu koca delikanlı olmuş güzelim ya maşallahhh :) Nice güzel yaşları olsun imşallah
Ablaaaaaaaa hamile misin sen
Evettt güzelim :)) Allah razi olsun.. Senin hamileligin nasil gidiyor senin icin de cok sevindim 2. mi ?Ayyyy evet evet yanliş görmuyorun hamilesin abla çooook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba çok teşekkür ederim canim sende saglikla kucagina al bebegini.. Nasil gidiyor hamileligin?nilgunuk tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mete minik daha can 2 hafta oldu hateketleneli haftasına degisiyolar çok hızlıAnladım kuzum bizimki nadiren sağ sol dönmeye başladı özellikle altını açtığımda hop diye yana devriliyorben yüzüstü yatırıyorum uyanıkken sırt kasları için faydalıymış hatta şuanda öyle debeleniyor idrarını Nasıl yaptığını bilmiyorum bayadır işemedi üstüme denk gelemedik bi can sıpası iyi korkutmuş seni son olsun aman sen biriktir tabi sütleri lazım olacak....ben sağmıyorum kuzum mutlaka bana da gerekecek ama fırsat bulamıyorum bir de 3 saatte anca topluyo ğöğsüm sütü o yüzden depolayacak kadar çıkar mı emin değilim inşallah benim çıbanda düzelir dert bitmiyor yeminle yine de bugünümüze şükür
Sağol ablacm evet ikinci biraz sürpriz oldu ama çok sükur rabbime çok alıştım bebekle uğraşmaktan zamanda hızla akıp gidiyor nasıl geçti anlamadm ablacm kalp atışlarını duyunca yaz olurmu merak ederiz sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvettt güzelim :)) Allah razi olsun.. Senin hamileligin nasil gidiyor senin icin de cok sevindim 2. mi ?
Gerçekten sürpriz olmuş ne güzel birlikte büyürler ilerde hem kardeş hem arkadaş olurlar kuzucuklar :))Sağol ablacm evet ikinci biraz sürpriz oldu ama çok sükur rabbime çok alıştım bebekle uğraşmaktan zamanda hızla akıp gidiyor nasıl geçti anlamadm ablacm kalp atışlarını duyunca yaz olurmu merak ederiz sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Insallah......Hakkında hayırlısı olsun insallah.senin gibi pıhtılaşma problemi olupta normal yolla hamile kalan çok var canım. Ama tabi dedigin gibi hamile kalinca da hamilelikte de igne ya da ilac kullanmak gerekiyor.İnşallah senin de kısa sürede hayirlisiyla gelir bebisin.
Aventin Manuel'i var biraz yorsada çekimi iyi...dediğin gibi stoklamak lazım şu çabanı tedavi edelim de bi...gerçi bugün emzirirken farketmeden patlattım...içini boşaltıp temizleyip gazlı bez koydum üstüne...doktora kadar idare etsin artık...hareketlenince Nasıl zaptolacaklar bakalım daha 3 gün önce oturma çabası yokken bir anda oturma isteği geldi çocuğa...hakkaten an an değişip büyüyorlar...can kuzusu aşı faslı nasıldı? Bizde 10 gün sonra olucaz bakalım...betim iş başı ne zamanMete minik daha can 2 hafta oldu hateketleneli haftasına degisiyolar çok hızlıben de oynarken falan yüzüstü tutuyorum kafa direk Havada:)) canim ben de öyleydim ama sagdikca artıyor çok ilginç bi olay depolama ya başla aniden bi atama falan olursa için rahat olur , iki günde bir 50 cc Atsan dolaba yine çok iyi , iyi bi pompa lazım tabi sagdikca artıracak.. çişi takip et bakalım tazyikli mi :))
Merhaba çok teşekkür ederim canim sende saglikla kucagina al bebegini.. Nasil gidiyor hamileligin?
Masallah umarim sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.. Benim yoğun bel agrim ve gun icinde ara ara gelip giden bulantilarim varAmin canım inşallah :) İyi gidiyor çok şükür arada reflü krizleri vursa da genel olarak pek bir sıkıntımız yok.