Beraber Anne Olma Yolunda

Mogami Mogami evet 4 aylık oldu sipa m :)kontrol ne zaman canım kilo durumu nasıl mete nun evde tartiyo musun çok tatlı mete maşallah tosunum a
Pamukprncess Pamukprncess canim oyle geliooo hiç çıkmayacakmis gibi ama bi bakınıyosun kucağında:)
Kuzum 8 inde kontrolümüz kilo olarak tartı 600 gr gösteriyor ama bakalım doktorda kaç çıkacak..birde boyu hızlı uzuyor ben evde ölçtüm yine bi 4-5 cm. atmış...ayrıca oturmak istiyor artık kafayı öne atıyor oturt beni der gibi bende yarı oturur hale getiriyorum ama götün götün kayıp tekrar yatay hale geliyo:-) yaa bi de benim memenin kenarında çıban çıktı :KK43: doktora görünücem umarım operasyonluk bi durum olmaz:KK17: can sıpasının o boğumlarından öp yerime tek tek:KK200: neleryapıyor sıpa

Oy oy maaşallah daha çok minik güzel güzel büyüsün topiğin en küçüğü:nazar::KK200: betinin oğlu 4 aylık oldu, kaygılının ki 6 aylıktı sanırım...Blummm un kızı oldu 2,5 aylık...Mgul doğum yapmak üzere yine hyb77 de aynı şekilde az kaldı...Hanfendi ve meleğim ikincilere hamile...birçoğumuz doğum yaptı pek azımız kaldı inşallah onlardan da güzel haberler bekliyoruz bakalım...durumlar bu Can'ım...kalp atışını duyunca söyle cinsiyet listesine ekliyim:nazar:
Masallahhh Allah nazarlardan korusun hepinizi ve bebislerinizi :))
7. hafta gibi doktora gitmeyi düşünüyorum umarim bu sefer sağlıkla ilerler hamileliğim.. Elif ve esmayla görüşüyor musun

Masallahhh Allah nazarlardan korusun hepinizi ve bebislerinizi :))
7. hafta gibi doktora gitmeyi düşünüyorum umarim bu sefer sağlıkla ilerler hamileliğim.. Elif ve esmayla görüşüyor musun
Elif uğruyor oğluşu koca adam oldu esma daha nadir buralarda... İnşallah duyacaksın kalbi de sonra cinsiyet merakımız başlar topikçek

@betiboop biatenm ha geldi ha gelecek derken gün kalmadı ve bebiş de kanala girmedi bi turlu artık yarın doktor ne dicek bakalım belki sezeryan oluruz böyle olunca :KK64:

@betiboop biatenm ha geldi ha gelecek derken gün kalmadı ve bebiş de kanala girmedi bi turlu artık yarın doktor ne dicek bakalım belki sezeryan oluruz böyle olunca :KK64:
Canım dualarımızdasın inşallah bir avazda doğacak sıpa Nasıl olduğu önemli değil...doktordan sonra yaz bize

Kuzum 8 inde kontrolümüz kilo olarak tartı 600 gr gösteriyor ama bakalım doktorda kaç çıkacak..birde boyu hızlı uzuyor ben evde ölçtüm yine bi 4-5 cm. atmış...ayrıca oturmak istiyor artık kafayı öne atıyor oturt beni der gibi bende yarı oturur hale getiriyorum ama götün götün kayıp tekrar yatay hale geliyo:-) yaa bi de benim memenin kenarında çıban çıktı :KK43: doktora görünücem umarım operasyonluk bi durum olmaz:KK17: can sıpasının o boğumlarından öp yerime tek tek:KK200: neleryapıyor sıpa
Bunların kıpirdak olacağı karnimizdayken belliydi anacim:) baskul 200 gr oynatiyo genelde eğer öyleyse bile çok iyi surup ise yaramış belli ki Mete kuzusinda; baharla beraber çocuklar da hareketlendi can da dönebiliyor artık teyzesi öperim tabi uyuyo şuan:)
Nasıl bise canim kahverengi kısımda mi bende de olmuştu evlenmeden tam deri ile kahverengi kısmı birleşiminde iltihaplı bi sivilce gibiydi öyle mi seninki de

Tembel bizimkiler gelme konusunda valla yaa 38 de falan Nisan ı gelip doguranlari tebrik ediyorum:) benim takvimde 8 gün vardı can geldiğinde senin 9 muş:KK66:

6ay 10 günlük olduk. Bebeğim emmek istiyor ek gıdayı reddediyor. Sütüm de yetmiyor artık. Çalışıyorum da. Napıcam kızlar ya :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

20160404_170833.jpg 20160412_200132.jpg selam kızlar bayadır görüşemiyoruz umarım hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri:KK14: fotograf boyutlarında sorun var daha sonra dogum günü fotolarımızıda atarım:KK6::KK68:

Bunların kıpirdak olacağı karnimizdayken belliydi anacim:) baskul 200 gr oynatiyo genelde eğer öyleyse bile çok iyi surup ise yaramış belli ki Mete kuzusinda; baharla beraber çocuklar da hareketlendi can da dönebiliyor artık teyzesi öperim tabi uyuyo şuan:)
Nasıl bise canim kahverengi kısımda mi bende de olmuştu evlenmeden tam deri ile kahverengi kısmı birleşiminde iltihaplı bi sivilce gibiydi öyle mi seninki de
Evet evet tam dediğin yerde iltihaplı şekilde....senin Nasıl geçti ne kullandın...bende cildiyeden aldım randevu bi gidip göstereyim... Maaşallah Can paşama artık dikkat etmek lazım fırıl fırıl döner...ilk yüzüstünden sırtüstü mü döndü yoksa tam tersi mi?... Bende tetikteyim yanından ayrıldığımda yastık koyuyorum yanına bakalım ne zaman dönecek Mete bey...kilo olayı resmen dert oldu bir dahaki randevu da idrar tahlili yaptırıcam kuzuma idrar yolu enf. da kilo aldırmıyormuş:KK64:

6ay 10 günlük olduk. Bebeğim emmek istiyor ek gıdayı reddediyor. Sütüm de yetmiyor artık. Çalışıyorum da. Napıcam kızlar ya :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Aç kalınca mecbur yemez mi acaba kuzum...sevebileceği şeyler bulup onlardan başlasan...birde eğer ilk defada sevmediyse bir yiyeceği zorlamayıp birkaç gün sonra tekrar denemeliymişiz...inşallah çok yormaz seni de güzel güzel yer yemeğini

Selamlar , sebebini arastirmak icin her turlu testi yaptiran ama pihtilasma disinda sebep bulunamayan , pihtilasma icin sulandirici kullanip yine iseyaramayan ve sonucta uc dusuk yapan topicin yeni uyesiyim. Pazartesi Ankarada ilk kez tup bebekdoktoruna gidecegim...Heyecanliyim...

Selamlar , sebebini arastirmak icin her turlu testi yaptiran ama pihtilasma disinda sebep bulunamayan , pihtilasma icin sulandirici kullanip yine iseyaramayan ve sonucta uc dusuk yapan topicin yeni uyesiyim. Pazartesi Ankarada ilk kez tup bebekdoktoruna gidecegim...Heyecanliyim...
Canım hoşgeldin...tıbben sebepsizse demek ki vakti gelmemiş diyebiliyor insan ancak...uzun zamandır mı bekliyorsun bebeğini....tüp ile en cicilerini seçip verirler sana inşallah yavrular bu defa gelir

Canım hoşgeldin...tıbben sebepsizse demek ki vakti gelmemiş diyebiliyor insan ancak...uzun zamandır mı bekliyorsun bebeğini....tüp ile en cicilerini seçip verirler sana inşallah yavrular bu defa gelir
2013 ten beri 3 yil oldu... tup mu normal mi karar vermek zor benim durumda. Bakalim mogami insallah doktor bey bize ışık tutar...

X