Beraber Anne Olma Yolunda

Amannnnn pasama bak masallahhh :)) Bayrağının değerini bilen vatanına anne babasına hayırlı evlat olur umarim.. Allah size bağışlasın
Amin inşallah öyle tarihini bayrağının kıymetini bilerek yetiştireceğim Allah nasip ederse ismi bile tarihin ilk Türk hükümdarlarından birinin adı...adıyla yaşasın...kalbi duyduktan sonra merakta başlar cinsiyet konusunda acep ne gelecek var mı aklında kız ve erkek ismi

Hayırlı cumalar bayanlar.moraller nasıl bakalım? Herkez kızıyla oğluyla ugrasiyor galiba.fazla gelen giden kalmadı. Ben içimde bi kipirdak taşıyorum sanki.gece hiç durmuyor bizimki.ya poposu ya kafası hep dışarda. Sizde de öyle oldu mu hiç? Yaratık gibi geziyorum bütün gün. Karnımin bi yerinden bi yerini cikartiyor sürekli. Firlicak gibi:)

Buu haftalarda aşırı hareketli oluyolar canım çok normal enfişe etmeden tadını çıkar hamişliğin bebişin çok tetlı zamanlar

Insallah hayırlı bir evlat olur hee haliyle gurur yaşatir size.. Ben oğullarımı çok büyük zorluklarla büyüttüm hep dua ederdim Allahım sağlığımı alma çocuklarımı okutacak gücüm olsun hep cok şükür büyük oglum ideali olan spor lisesine girdi darısı küçük oğluma olsun.. Ikisi de hic yormadi uzmedi beni mogami.. Oglun büyüdükçe anlayacaksın neler hissettigimi :))
Inan aklimda hiç isim yok suan tabi iki oglum oldugu icin çevrenin umudu kızım olması ama benim için hic farketmez yeter ki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun.. Hep birlikte isim buluruz hele kalbini duyalim cinsiyetini öğrenelim de :))

Çok iyi yapmışsın canim steril olsun geçecek bence ve evey nazar olabilir gözü olanın gözü çıksın:)
Canim hem de ne kopuk salya sümük bayağı var 4 ay kontrolünde bizim Dr elini ağzında gezdirdi bütün dişleri kontrol etti fena geliyo disler dedi bekliyoruz bakalım ayrıca kafa sıcaklığı demişsin hay sen çok yaşa ateş gibi kafa hep sıcak yanaklar gayet iyi diş ten sebep belli ki ..
Canim eylül de başlamak iocn can atıyodum ama şu son iki üç haftadır pek bağlandım kuzuma,tepkiler oluştukca bağ kuvvetleniyomus anladım ve eylül zor gibi geliyo şuan, bi yazı yazdım hatta bunun üzerine ağladım. Epey..
Hayırlısı bakalım Şubat beni bekler eylül olmaz ise :) stok devam kuzum 1.5 lt oldu benimki 4 lt stoklayan lar duydum ben :))

@betiboop hatun daha dün Mete daha dönmedi dediydim bugün fırıl fırıl döndü
Ben bi öncekine cevap yazarken ne güzel oldu bu dedim ya an meselesi yani fırıldak bunlar :) geçen hafta cuma misafirlikte koymustum koltuğa tek ama dün misafirlikte koyamadim direk düşer çünkü:) maşallah bebeklerimize

Betim nasilsin bayadir seninlede gorusemiyoruz can efendi iyi insaAllah
İyi canım cok şükür. Senin tombik.nedir öyle yenir yutulur o.eller yanaklar doğum günün e bayıldım allah uzun uzun ömürler versin dünya tatlısına sen de az değilsin kız o ne güzellik aman maşallah:)

Mete daha ziyade kaburgama tekme indirirdi bi de mide bölgemde kayak yapardı ama pek dışarı atmazdı kendini kuzum en fazla bi tarafta toplanır diğer tarafı çökertirdi...senin kız daha şimdiden hareketli olacağının sinyallerini veriyor...normal ama bu durumun haftalar ilerledikçe hareketleri azalır yer darlığından şimdi tepinsin bakalım

Rabbim dualarını kabul etsin öyle tabi kız olmuş erkek olmuş önemli değil...önemli olan onların eğitimi sağlığı mutluluğu...Dilerim küçüğün de hayırlı güzel noktalara gelir bir anne için gurur kaynağı bu...inşallah pıtpıtları duyacağız sonra zaten devamlı sıkıştıracak seni isim diye

Ooooo betim o da bişey mi geçen haberlerde 59 lt. Sağıp bağışlayanı gördüm kafa sıcak bizimkininde alında yanaklarda Ateş yok eşim araştırmış diş alametiymiş...işe başlasanda en fazla öğleye kadar durmuyor musun hani yasa çıktı yaanne olunca bir gülüş bir bakış ağlama sebebi zaten kaldı ki işe gidip ondan ayrı kalmak düşüncesi şöyle dursun

Anları anlarını tutmuyor gerçekten...maaşallah fırıldaklara

Insallahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…