Beraber Anne Olma Yolunda

Aventin Manuel'i var biraz yorsada çekimi iyi...dediğin gibi stoklamak lazım şu çabanı tedavi edelim de bi...gerçi bugün emzirirken farketmeden patlattım...içini boşaltıp temizleyip gazlı bez koydum üstüne...doktora kadar idare etsin artık...hareketlenince Nasıl zaptolacaklar bakalım daha 3 gün önce oturma çabası yokken bir anda oturma isteği geldi çocuğa...hakkaten an an değişip büyüyorlar...can kuzusu aşı faslı nasıldı? Bizde 10 gün sonra olucaz bakalım...betim iş başı ne zaman
Kil dönmesi fakan olmasın o patladiysa iyi oksijen li suyla falan sil bakalım kendinden geçer nazar mı aldın acaba tam da göğüste:/ başlarsın ben stok başlayalı 2 hafta oldu işte, can bu aşıdan da etkilenmedi canim cok şükür hiç anlamadık bile aşı yi,rota da dahildi hem hicbise olmadı:)

Kil dönmesi fakan olmasın o patladiysa iyi oksijen li suyla falan sil bakalım kendinden geçer nazar mı aldın acaba tam da göğüste:/ başlarsın ben stok başlayalı 2 hafta oldu işte, can bu aşıdan da etkilenmedi canim cok şükür hiç anlamadık bile aşı yi,rota da dahildi hem hicbise olmadı:)
Kıl dönmesi gibi değildi Can'ım bildiğin çıban valla...güzelce yıkadım etrafını kolonya ile sildim üstüne gazlı bez koydum bantladım duruyor akşam değiştirdim gazlı bezi...nazar gibi sanki...dün bende ilk stoğumu attım buzluğa :KK49: can kuzum aferin ona dirençli paşam :KK200: ellerini kemirip tükürük yapıyor mu betim...Mete'nin eller ağızda ve ağzı tükürük yapıyo baloncuk yapıyoruz tükürükten:-) hatun işbaşı dedim geçen ileti de, ne vakit dönüyon sahalara

Gunaydinnn :) Istesem de doguramam yılbaşı gecesi sezeryan oldu diger doğumlarım
Günaydın sana ve minnak zigota:KK200: takvimde 31 aralığı görünce aman dedim:-) gerçi normal bile olsa hangi Bebek günü gününe geliyor... Sağlıkla gelsin kuzun:KK37:

Günaydın sana ve minnak zigota:KK200: takvimde 31 aralığı görünce aman dedim:-) gerçi normal bile olsa hangi Bebek günü gününe geliyor... Sağlıkla gelsin kuzun:KK37:
Sagol canim :) Sen ne zaman doğum yaptin Ocak ortalarinda mi? Normal mi sezeryan mi?

selammm kizlarrrr :)
beni taniyanlar uzun bir aradan sonra guzel haberlerle döndüm araniza :)))
kimler neler yapti nasilsiniz mesajimi goren cevap verirse sevinirim
Ayyy abla cok sevindim bebeisin yolda :) hayiri olsun insallah :)

Mogami Mogami kuzum benim kizinda elleri agzinda ve tukuruk cikariyo baloncuk yapiyo bide aciktigi zaman oyle guzel emiyo ki ellerini cok tatli oluyo :)

Bir tosuncuk daha arzı endam eyledi topiğe:KK200: maaşallah kuzuma hakkaten koca adam olmuş yahu sıpa:nazar: bekleriz resimlerini paşamın
Sagol teyzesi bide huysuz olmasak daha iyi olacakta sitede sorunmu var resimleri yukluyorum boyut buyuklugunden hata veriyor

Canim Dr bi solüsyon vermişti onla silmiştim karışım ı eczane hazırlamıştı değişik biseydi. Canim can yüzüstü hiç yatmadı hala da bilmiyo yüzüstü yatmayı o yüzden ilk sağ a sol a döndü:) köy aman yastık ben arkadaşım a gitmsitik akşam oturmasına yatakta bıraktım içeri gittim telefon almaya müzik açıyorum uyku müziği, 2 dk içinde döndüğümde yüzü koyun dönmüş duruyordu hem de kundakli çok korkmuştum ağlamıştım sarılıp, o yüzden çok dikkatli olmamız lazım daha pek bi küçükler yaaa 4 buçuk ay olmasına rağmen:)
İdrar yaparken tazyikli yapıyorsa sancısı falan yoksa enfeksiyon yoktur heralre canim ama yine de tahlilde fayda var, bol bol emzirme zamanı şimdi ben 4.ay kontrolünden sonra emzirmeye düzen oturttum 2 3 saat olmadan vermiyorum ve stok yapmaya başladım böylelikle dolaba atıyorum fazlasını sen de sagip biriktiriyo musun?
Betim nasilsin bayadir seninlede gorusemiyoruz can efendi iyi insaAllah

Sagol ablacim :-) senide tekrar buralarda gormek sevindirdi beni hayirli olsun bebisin cok sevindim okuyunca Rabbim rline kavustursun
Bende seni gördüğüme çok sevindim ne güzel degil mi bir paşa annesi olmak :))
Amin insallah bu sefer bebisim benimle devam eder sonuna kadar

Ayyy abla cok sevindim bebeisin yolda :) hayiri olsun insallah :)

Mogami Mogami kuzum benim kizinda elleri agzinda ve tukuruk cikariyo baloncuk yapiyo bide aciktigi zaman oyle guzel emiyo ki ellerini cok tatli oluyo :)
Benimkide şapur şupur emiyo elleri acep dedim diş mi erken çıkacak gerçi belli olmaz kafası sıcak Mete'nin bu da diş çıkarma öncesinde olurmuş...Defnoşum Nasıl bal tanesi:KK200:

Sagol teyzesi bide huysuz olmasak daha iyi olacakta sitede sorunmu var resimleri yukluyorum boyut buyuklugunden hata veriyor
Olur öyle annesi arada biraz huysuzluk...bilmem sorun var mı ki dur şöyle anlarız bakalım ben foto yükleyecek miyim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 49
X