Maaşallah güzelliğeeeee anacığının koynunda ne de mutlu maşallah kuzumaEki Görüntüle 1821344
Dilerim kedi kardeşe gerek kalmadan bebiş kardeş gelirbu ayda olmazsa artık tüp bebek yolunda diye bir topik açıcam. sıkıldım artık ama ya bunaldım buhranlarda falanım. işin peşini bırakmama az kaldı. tüpde olmazsa artık durumu kabullenip kedimize bir kardeş alıp yaşar gideriz artık.
Ayyyy maşallah subhanallah bu prenses çok tatlı Rabbim uzun ömür ler nasip etsin seram zen nasılsın kaç aylık oldu minik
Hoşgeldiiiinselammm kizlarrrr :)
beni taniyanlar uzun bir aradan sonra guzel haberlerle döndüm araniza :)))
kimler neler yapti nasilsiniz mesajimi goren cevap verirse sevinirim
Masallah canim Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin :))) Evet hamileyim cok şükür uzun ugraslardan sonra.. hemen sizinle paylasmak istedim mutlulugumu.. henuz cok yeni 5 haftalikHoşgeldiiiinneymiş güzel haber bebiş mi geliyor benim de Mete'm 3,5 aylık oldu büyüyoruz
bana kizlardaki gelismeleri anlatir misin mogami :)Hoşgeldiiiinneymiş güzel haber bebiş mi geliyor benim de Mete'm 3,5 aylık oldu büyüyoruz
Masallah masallah :) ben kaybettigin bebeginden hatirliyorum seni. Allah bagislasin yanindakileri de karnindakini de :)Masallah canim Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin :))) Evet hamileyim cok şükür uzun ugraslardan sonra.. hemen sizinle paylasmak istedim mutlulugumu.. henuz cok yeni 5 haftalik
Aminn canim cok sagol :) Senin kizin olmus sanırım kac aylik adı ne?Masallah masallah :) ben kaybettigin bebeginden hatirliyorum seni. Allah bagislasin yanindakileri de karnindakini de :)
Erkek benimkiAminn canim cok sagol :) Senin kizin olmus sanırım kac aylik adı ne?
Ben kimin mesajını gördüm yaa zehra diye bebis hanginizin :)) Allah bagislasin canim nasil akilli mi bebisin :)Erkek benimkiAlper :) 8. Ayindan gün aldık 2 disimiz var 2 hafta oldu cikarali :)
Masallah canim Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin :))) Evet hamileyim cok şükür uzun ugraslardan sonra.. hemen sizinle paylasmak istedim mutlulugumu.. henuz cok yeni 5 haftalik
Benimki degilBen kimin mesajını gördüm yaa zehra diye bebis hanginizin :)) Allah bagislasin canim nasil akilli mi bebisin :)
Aminnn çok teşekkür ederim darisi tüm isteyenlere insallahtebrikler canım allah kucagıada aldrsın.. nasıl basardınız özel birsey yaptınız mı
Ama ne kadar tatlidir o iki disli canavar suan :)) Ne yapsin yavrun bütün gün seninle basbasaBenimki degilcok şükür pek bi sıkıntısı olmuyor. Sadece fazla hareketli ve odadan disariya onsuz cikamiyorum o kadar :)
Resimdeki benim minik :) şükür rabbime ya olsun varsin aglasin :)Ama ne kadar tatlidir o iki disli canavar suan :)) Ne yapsin yavrun bütün gün seninle basbasa
Öp yerime annesi masallah onaResimdeki benim minik :) şükür rabbime ya olsun varsin aglasin :)
Masallah canim Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin :))) Evet hamileyim cok şükür uzun ugraslardan sonra.. hemen sizinle paylasmak istedim mutlulugumu.. henuz cok yeni 5 haftalik
Oy oy maaşallah daha çok minik güzel güzel büyüsün topiğin en küçüğübana kizlardaki gelismeleri anlatir misin mogami :)