Beraber Anne Olma Yolunda

Dilerim kedi kardeşe gerek kalmadan bebiş kardeş gelir kaç ay oldu deneyeli

selammm kizlarrrr :)
beni taniyanlar uzun bir aradan sonra guzel haberlerle döndüm araniza :)))
kimler neler yapti nasilsiniz mesajimi goren cevap verirse sevinirim
Hoşgeldiiiin neymiş güzel haber bebiş mi geliyor benim de Mete'm 3,5 aylık oldu büyüyoruz

Hoşgeldiiiin neymiş güzel haber bebiş mi geliyor benim de Mete'm 3,5 aylık oldu büyüyoruz
Masallah canim Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin :))) Evet hamileyim cok şükür uzun ugraslardan sonra.. hemen sizinle paylasmak istedim mutlulugumu.. henuz cok yeni 5 haftalik

Masallah canim Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin :))) Evet hamileyim cok şükür uzun ugraslardan sonra.. hemen sizinle paylasmak istedim mutlulugumu.. henuz cok yeni 5 haftalik
Masallah masallah :) ben kaybettigin bebeginden hatirliyorum seni. Allah bagislasin yanindakileri de karnindakini de :)

tebrikler canım allah kucagıada aldrsın.. nasıl basardınız özel birsey yaptınız mı

bana kizlardaki gelismeleri anlatir misin mogami :)
Oy oy maaşallah daha çok minik güzel güzel büyüsün topiğin en küçüğü betinin oğlu 4 aylık oldu, kaygılının ki 6 aylıktı sanırım...Blummm un kızı oldu 2,5 aylık...Mgul doğum yapmak üzere yine hyb77 de aynı şekilde az kaldı...Hanfendi ve meleğim ikincilere hamile...birçoğumuz doğum yaptı pek azımız kaldı inşallah onlardan da güzel haberler bekliyoruz bakalım...durumlar bu Can'ım...kalp atışını duyunca söyle cinsiyet listesine ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…