Canim sen doktorun dediğini dinleyip güzelcene dinlen.ben kanamadan hastanede yattığım zaman yanıma 35.haftada doğum yapan genç bi kız gelmişti. Çocuk o kadar saglikliydi ki kuvese bile almamislardi.allah hayırlı zamanda doğum nasip etsin tabi ama sen önlemini al.gerisi allaha kalmış. Hiç üzülme ben her an doğuracakmış gibi taşıyorum kızımı. Hep aşağılarda ama ilk kaybimdan sonra benim yapabileceğim hiç bişiyin olmadığını takdirin allaha kaldığını kabul ettim ve allaha şükür bu zamana kadar geldim.allahın izniyle bişiy olmayacak.sen içini ferah tut.yat dinlen bişiy yapma.hiçbişey senden yavrundan değerli degilBugün doktor randevum vardı malesef iyi haberler yok.Bebegin başı çok aşagıda dedi.Rahim boyunu ölçtü 25.6 çıktı.2 hafta önce ölçtügünde 31.7 idi normal demişti.Bugünkü 25.6 çıkınca ya evde yatıp dinleneceksin yada hastaneye sevk yazcam orda yatarsın dedi.Bu haftalarda doğarsa erken doğum olur dedi. Ağırlık falanmı kaldırdın dedi kendini yormayacaksın sürekli yat dinlen şu iki haftayı atlanman gerekiyor en azından dedi.Hiç böyle bişey beklemiyodum şok oldum
Sorma canım artık çok dikkat ediyim diyorum bir tansyon aletimi alsam ben arada bir kötü oluyorum e genelde düştüğü için tuzlu birşeyler tüketiyordm belkide tansyonum yükseliyordu çok takıldı kafama bu konu ya şiş falan yok henüz bende hatta hiç kilo da almamşm bunlar beni teselli etsede tansyon durumu beni gerdi takip edicem mogişimKuzum oh oh yatsın öyle keyifli keyifli minnoş seni... Tansiyona çok dikkat et Can'ım teyzem bu tansiyon illeti yüzenden ( ki normalde tansiyonu olan biri değil) 30 da doğum yaptı çok şükür paşamız yaşıyor ama 45 gün küvezde kaldı...sen düzenli ölçtür tuzu da azalt kuzum
Al valla sonuçta her zaman lazım olacak bi alet hem düzenli takip edersin bi terslik sezersen hemen doktoruna iletirsin...kilo almaman iyi boşver kaldı ki Prensesle uğraşırken kilo alman zor olurSorma canım artık çok dikkat ediyim diyorum bir tansyon aletimi alsam ben arada bir kötü oluyorum e genelde düştüğü için tuzlu birşeyler tüketiyordm belkide tansyonum yükseliyordu çok takıldı kafama bu konu ya şiş falan yok henüz bende hatta hiç kilo da almamşm bunlar beni teselli etsede tansyon durumu beni gerdi takip edicem mogişim
Aynen cnm çok yordum kendimi tek başıma neme lazımsa içli köfte yogurdum yapıp buzluga attım allahtan yoğurma aşamasının sonuna doğru eşim geldi o yogurdu birazda.Ondan oldu galiba yoksa ağır bir işim yok.Kızdı ne ugraşıyosun kendini yoruyosn başına işmi açıcan srn dedi dedigi çıktı.Yatıyorum artık evde sürekli.2 haftayı atlatman teterli dedi doktorm ama keşke tam haftasına kadar sabretseÇok geçmiş olsun canm gerçekten ağır birşey mi yaptın aman dikkat bir kaç hafta kalmış ,aten doğuma bol bol dinlen inşallah düzelir: (
Sağol cnm artık herşeyden elimi çektim yemek ve wc için kalkıcam artık yataktan.Geçmiş olsun canım...4 hafta yatsan yeter zaten...erken gelmesin minik paşa...yorma kendini
Portbebe ye benzer olan güzelmiş. Ama hangi amaçla kullanmak için aldığın da önemli. Ev tipi ana kucaginda öyle boylu boyunca yatiramazsin ama portbebeye benzeyende yatirabiliyorsun saniyorum.ona göre seç canım. Ne amaçla kullanacaksan
Ev içindevkullanmakniçin alıcam canım sen aldın mı böyle bişey? İlk resimdeki krem renk olan düz şekilde de yatabiliyo canım 3 kademesi var bak bu şekildePortbebe ye benzer olan güzelmiş. Ama hangi amaçla kullanmak için aldığın da önemli. Ev tipi ana kucaginda öyle boylu boyunca yatiramazsin ama portbebeye benzeyende yatirabiliyorsun saniyorum.ona göre seç canım. Ne amaçla kullanacaksan
Beşik olan benimki işte kuzum... Ben memnun kaldım uyuttuğumda koyuyorum içine aman düşer mi korkum olmuyor devamlı da gözümün önünde oluyor...tavsiye ederim
Bende de bundan var şuanda ama ben sadece arada yemek yedirirken,oyun falan oynarken ya da bi isim varken yanımda dursun diye koyarım buna.çok dengeli bişiy degil.aşırı hareketli bir çocukta buna koyupta bırakamam mesela.Portbebeye benzeyen daha güvenilir gibi geldi.Ev içindevkullanmakniçin alıcam canım sen aldın mı böyle bişey? İlk resimdeki krem renk olan düz şekilde de yatabiliyo canım 3 kademesi var bak bu şekilde
Eki Görüntüle 1817589
Sen ne kadara almıştın?Bende de bundan var şuanda ama ben sadece arada yemek yedirirken,oyun falan oynarken ya da bi isim varken yanımda dursun diye koyarım buna.çok dengeli bişiy degil.aşırı hareketli bir çocukta buna koyupta bırakamam mesela.Portbebeye benzeyen daha güvenilir gibi geldi.
Ben almadım canım eltimde vardı ondan aldım. Fiyatini bilmiyorum.ama 100-200 lira arasında fiyatları var.uygun olsun istersen.butik bebe, babymall gibi sitelerde uygun oluyor bazen.Ebebekte genelde yüksek fiyatlıSen ne kadara almıştın?
Ben almadım canım eltimde vardı ondan aldım. Fiyatini bilmiyorum.ama 100-200 lira arasında fiyatları var.uygun olsun istersen.butik bebe, babymall gibi sitelerde uygun oluyor bazen.Ebebekte genelde yüksek fiyatlıSen ne kadara almıştın?
Mogişim çooook rahat çınar bey ne kanala girme çabası ne bisey
Ne zaman bir dahaki randevun...valla beni aldı heyecanı sen nasılsın kimbilirMogişim çooook rahat çınar bey ne kanala girme çabası ne biseybi tek toto büyütüyo artık az kaldı bakalım ne zaman teşrif edecek
Kıyamam ya kendi reflülü günlerim geldi aklıma hemen geri yolladımSelam kızlar iki gündür midemle başım dertte sürekli bulantı cekenleri daha iyi anlıyorum şimdi çok zormuş vallaNeyseki bugün daha iyiydim. Akşam yemeğinde az da olsa yiyebildim. Onun haricinde haşlanmış patatesle idare ediyorum :)) Sizde ne var ne yok?
Her hafta çağırıyor halen bitanemNe zaman bir dahaki randevun...valla beni aldı heyecanı sen nasılsın kimbilir