Beraber Anne Olma Yolunda

Her hafta çağırıyor halen bitanem nasıl tavan yaptı hemde heyecan artık gelse yaaa zamanı ama paşa oralı değilyukarida oynamaya devam o
Seni sıpa seni totosunu bulup bi iki yapıştır nisanı çıkartırsın bence

Seni hatırlıyorum kötü geçmişti epey. Ben bugün iyiyim şimdilik bir sorun yok. Umarım gün içinde de böyle devam eder. Bebek 9 haftalık karnımı görsen 19 haftalık :))) Meteciğe maşallah. Isırmalık olmuş artık :) Her gün yeni bir hareketini görürsün artık en sevimli en dertsiz günleri. Bugünlerin tadını çıkarın öyle hızlı geçiyor ki...

Aman inşallah hafif atlatırsın kuzum...göbüş resmi isterük...Mete bugün bayram şerefine gezdi tozdu...bir yanım büyüsün istiyor bir yanım böyle kalsın çok değişik duygulara sürüklüyor beni bu sıpa

Evet tatlım bence rahatlıkla bu ayı bitiricez arada şaplak atiyorum asıl saplagi doğunca yicek haberi yok maşallah metecim ne güzel büyümüş yaaab abisi
Minnak totosunu yesinler mayıs bebesi olsun evet...Mete ellerinden öper teyzesi Nasıl büyüyor anlamıyorum Zaman hızlı geçiyor

Evet öyle oluyor bir yandan büyüsün istiyorsun en azından derdini anlatsın falan diye düşünüyorsun diğer yandan hep bebek kalsın istiyorsun ama el mahkum buyuyorlar kuzucuklar :) Metecik de bayram çocuğu olmuş gezmiş bugün demek öpsün onu teyzesi kokulu kokulu :) Bugün bayram dönüşü foto çekmiştim gondereyim hemen

Eklentiler

• 20160423_132723.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 72
Etekten çok anlaşılmıyor kuzum ama var gibi evet...sıpa erken belli edecek kendini

Etekten çok anlaşılmıyor kuzum ama var gibi evet...sıpa erken belli edecek kendini

İkiz mi diye düşünmeye başladı artık yakın çevremdekiler ama değil tabi tek kese tek kalp atışı gördük. Pantolonlu foto atarım bir ara

Aslında normal olan o tatlm kanala girmesi 30 lu haftanın başında normal ama bizimki rahatına düşkün çıktı
Canm nasılsın varmı sancı falan tiklamiyormu oğluş seni geliyorum diye mesajlar vermiyor mu:)) inşallah benim kızım gibi inatçı çıkmaz zamani çocukları :)))

Canm nasılsın varmı sancı falan tiklamiyormu oğluş seni geliyorum diye mesajlar vermiyor mu:)) inşallah benim kızım gibi inatçı çıkmaz zamani çocukları :)))
Bence inatçı tatlım :) ne kanala girme çabası ne bisey hala yukarıda yan yatmış uyuyo :) senin kaç haftalık gelmişti prensesin

Bence inatçı tatlım :) ne kanala girme çabası ne bisey hala yukarıda yan yatmış uyuyo :) senin kaç haftalık gelmişti prensesin
Belli olmaz o işler bir bakmışsın girmiş kanala benim kızım 41 bitti 42 haftada doğdu yine kendi sancimlA değil fitil falan koydular öyle başladı sancı açılma tabi benim bu kadar beklemem hataydı seni o kadar bekletmez doktor inşallah suni sancı fitile gerek kalmadan gelir inatçı prens:))

İnşallah canım yaa benim 1.5 hafta mühleti var şu anda

bu ayda olmazsa artık tüp bebek yolunda diye bir topik açıcam. sıkıldım artık ama ya bunaldım buhranlarda falanım. işin peşini bırakmama az kaldı. tüpde olmazsa artık durumu kabullenip kedimize bir kardeş alıp yaşar gideriz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…