Seni sıpa seniHer hafta çağırıyor halen bitanemnasıl tavan yaptı hemde heyecan artık gelse yaaa zamanı ama paşa oralı değil yukarida oynamaya devam o
Kıyamam ya kendi reflülü günlerim geldi aklıma hemen geri yolladımçok devam etmeden geçer umarım kuzum bende muz yiyordum o rahatlatıyordu zaten başkada birşey yersem sindirilmeden geri geliyordu.. Bu bebişler tam sıpalar maaşallah hızla büyümeye devam 9 olmuşsun bile...bizde 3,5 aylık olduk takılıyoruz ana oğul
Evet tatlım bence rahatlıkla bu ayı bitiricezSeni sıpa senitotosunu bulup bi iki yapıştır nisanı çıkartırsın bence
Aman inşallah hafif atlatırsın kuzum...göbüş resmi isterük...Mete bugün bayram şerefine gezdi tozdu...bir yanım büyüsün istiyor bir yanım böyle kalsın çok değişik duygulara sürüklüyor beni bu sıpaSeni hatırlıyorum kötü geçmişti epey. Ben bugün iyiyim şimdilik bir sorun yok. Umarım gün içinde de böyle devam eder. Bebek 9 haftalık karnımı görsen 19 haftalık :))) Meteciğe maşallah. Isırmalık olmuş artık :) Her gün yeni bir hareketini görürsün artık en sevimli en dertsiz günleri. Bugünlerin tadını çıkarın öyle hızlı geçiyor ki...
Minnak totosunu yesinlerEvet tatlım bence rahatlıkla bu ayı bitiricezarada şaplak atiyorum asıl saplagi doğunca yicek haberi yok maşallah metecim ne güzel büyümüş yaaab abisi
Aman inşallah hafif atlatırsın kuzum...göbüş resmi isterük...Mete bugün bayram şerefine gezdi tozdu...bir yanım büyüsün istiyor bir yanım böyle kalsın çok değişik duygulara sürüklüyor beni bu sıpa
Etekten çok anlaşılmıyor kuzum ama var gibi evet...sıpa erken belli edecek kendiniEvet öyle oluyor bir yandan büyüsün istiyorsun en azından derdini anlatsın falan diye düşünüyorsun diğer yandan hep bebek kalsın istiyorsun ama el mahkum buyuyorlar kuzucuklar :) Metecik de bayram çocuğu olmuş gezmiş bugün demek öpsün onu teyzesi kokulu kokulu :) Bugün bayram dönüşü foto çekmiştim gondereyim hemen
Benimkide çok acelesi var gibi aşağıda bekliyo :))Evet tatlım bence rahatlıkla bu ayı bitiricezarada şaplak atiyorum asıl saplagi doğunca yicek haberi yok maşallah metecim ne güzel büyümüş yaaab abisi
Etekten çok anlaşılmıyor kuzum ama var gibi evet...sıpa erken belli edecek kendini
Aslında normal olan o tatlm kanala girmesi 30 lu haftanın başında normal ama bizimki rahatına düşkün çıktıBenimkide çok acelesi var gibi aşağıda bekliyo :))
2.5 aylik olduk canim dikislerim iyilesti 40.gunden itibaren hic bisi kalmadi cok sukur ben cok memnn kaldim epidural al mutlaka bosuna sezeryan olma tabii Allah ne yazdiysa o olur insallah hayirlisi olur hakkinda kuzucm ve mingine kavusursun
Oglusuna alir misin sekerim :)
ayyyyyy almammı kız bu guzellık kacırılırmı hem
Canm nasılsın varmı sancı falan tiklamiyormu oğluş seni geliyorum diye mesajlar vermiyor mu:)) inşallah benim kızım gibi inatçı çıkmaz zamani çocukları :)))Aslında normal olan o tatlm kanala girmesi 30 lu haftanın başında normal ama bizimki rahatına düşkün çıktı
Bence inatçı tatlım :) ne kanala girme çabası ne bisey hala yukarıda yan yatmış uyuyo :) senin kaç haftalık gelmişti prensesinCanm nasılsın varmı sancı falan tiklamiyormu oğluş seni geliyorum diye mesajlar vermiyor mu:)) inşallah benim kızım gibi inatçı çıkmaz zamani çocukları :)))
Belli olmaz o işler bir bakmışsın girmiş kanala benim kızım 41 bitti 42 haftada doğdu yine kendi sancimlA değil fitil falan koydular öyle başladı sancı açılma tabi benim bu kadar beklemem hataydı seni o kadar bekletmez doktor inşallah suni sancı fitile gerek kalmadan gelir inatçı prens:))Bence inatçı tatlım :) ne kanala girme çabası ne bisey hala yukarıda yan yatmış uyuyo :) senin kaç haftalık gelmişti prensesin
İnşallah canım yaa benim 1.5 hafta mühleti var şu andaBelli olmaz o işler bir bakmışsın girmiş kanala benim kızım 41 bitti 42 haftada doğdu yine kendi sancimlA değil fitil falan koydular öyle başladı sancı açılma tabi benim bu kadar beklemem hataydı seni o kadar bekletmez doktor inşallah suni sancı fitile gerek kalmadan gelir inatçı prens:))
Gelmiyo bi türlü bitanem artık orda kalacak gibi hissediyorum :) sen beni baya ihmal ettim bakPamukprncess canım nasılsın heyecan varmı prensin gelmesine az kalmış heyecanla bekliyoruz telde sorun vardı yazamadım bi turlu bilgisayardan yazıyorum