Beraber Anne Olma Yolunda

2. Ay aldığı 1.500 gr. sayesinde şuan kilosu çok iyi zaten... Bakalım tartıyorum devamlı 6.100 den 6.400 e çıkmış gibi görünüyor bir haftada...öyle 1 kiloda gözüm yok şöyle 700-800 alsa yeter..bizim uyku düzenimiz bayadır oturdu...akşam 10-10:30 gibi yatıyor gece 3-3:30 da uyanıyor emzir alt değiştir derken 4:30 da yatıyo sabah 8 de uyanıyor bir daha aynı işlemler sonra yine yatıp 11-12 arası uyanıyor...gündüz kısa uykuları var Mete'nin en fazla 1.30 saat...çok şükür uykuda sıkıntı yaratmadı hiç...can kuzusu da akıllı uslu maaşallah ona...bak bide bendeki uyku arkadaşından alsana Mete bayılıyor müziğini açayım hemencik uykuya dalıyor...fisher price markası

Hayırlı cumalar kızlar. 30.haftamdan merhabalar.toplamda bu haftaya kadar 9 kilo aldım. Çok mu fazla sizce:/ siz kaç kilo aldınız ya da almistiniz
Maaşallah kuzum az kaldı minik isimsiz fıstığına kavuşmaya kilon iyi canım ben toplamda 16 kilo almıştım bunun yaklaşık yarısını 30 dan sonra aldım zaten 30 sonrası çok yemesende kilo artışın hızlanıyor gerçi bunda bebeğin kilolanması suyunun artması rahmin ağırlaşması ödem falan bi de senin aldığın kilolarla durum böyle oluyor...ama şu da var doğumda zaten 8-9 kilo gidiyor yani şuan hiç kilo almamışsın gibi düşün bu 9 kilon gider çünkü...şimdiden sonra tatlı hamur işi kızartma falan elinden geldiğince az yemeye bak kuzum...sağlıkla gelsin kuzumuz

Çok benziyo uyku düzenleri canim aynı hemen hemen can gece 2 kere kalkiyo ya 2 5 ya 3 6 ; sn gece alt aciyosun ben acmiyorum alistirmadim büyük insan gibi uyanır uyanmaz yapiyo kaka çiş sabah yani gece pek bise yapmıyo :) öğle uykulari da aynı kısa kısa güzel güzel uyuyo çok şükür can da sakın ve uslu uykusu güzel bi çocuk oldu mete gibi.. canim oyun arkadaşı pelus galiba di mi pek pelus yanastirnuyorum şimdilik kıl di tüy Du diye , ama uyku müziği var can in da onu açınca kayıp gidiyor gözler:) emzik aliyo.mu mete bizim sorunumuz emzik ve biberon almaması hadi emzik neyse de biberon almasi lazım ama yoj inatçı sipa kafasına göre aliyo almiyo ısırıp ittiriyo :)) bi de salliyo musun uyurken sen

Amin canim saol.vala bende 2 haftada 3 kilo falan birden aldım sanırım. Şok etkisi yarattı bende.şimdi yediğime dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah saglikla alır kilo yavrucum.ne çabuk geçti şimdiye kadar.vala bundan sonrası daha zor geçecek sanki.herşeyimiz hazır şükür. Nasıl zormuş beklemek:)

Gece kaka yapmıyor ama çiş yapıyor onu da ben bırakmıyorum öyle rahatsız olmasın diye kuzum...uykucu kuşlar analarını üzmüyorlar ne güzel... Uyku arkadaşı peluş değil canım...sallamaya alıştırmadım kuzum genelde memede uyuyo ya da yatağındaki dönenceyi açıyorum ona bakarken dalıveriyor can paşa sallanmak mı istiyor? emzik Mete'de sevmiyor ama biberonda sorunumuz yok çok şükür acıktıysa meme biberon silikon uç demeden ne bulduysa saldırıyor olmayan ucu bile tutuyor düşün sen alıştırmaya bak gerçi el mecbur alışacak acıkınca bir ağlar iki ağlar sonra alır biberonu da...bu arada biberon markan ne? Ben avent kullanıyorum

Bir iki resim atsana merak ettim hazırlıklarını... Yatağını Nasıl aldın park yatak mı mobilya mı

Bir iki resim atsana merak ettim hazırlıklarını... Yatağını Nasıl aldın park yatak mı mobilya mı
Benim odam çok küçük olduğu için yatak almadım. 6 aya kadar ufak beşik kullanicam.sonrasında allah kerim:) Bi de evim 2 oda 1 salon.baza var onu da çıkaramadım. Resim atayim diyecektim ama yukleyemedim bir türlü. Dosya boyutunu kabul etmiyor :/

Merhaba arkadslar bugun hormon tahlillerimi yaptırtım sonucları hepsi normal cıktı ben nasıl hamile kalcam bi önceki smear testimde iyi cıkmıstı yumurtalıklarımda cok iyi dedi doktor sanırım sadece beklemek kalıyor

Eklentiler

• image.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 35
Minnoş biraz büyüsün güzel bi oda yaparsın bak ben ikeadan bu yatağı alıcam Mete'ye ilerisi için..şimdilik Mete de benim odada kalıyor

Eklentiler

• image.jpeg
    22,9 KB · Görüntüleme: 30
Canım bu işler tek taraflı olmuyor ki eşininde sonuçlarının iyi olması lazım...ayrıca yumurtalığın rahmin ve hormonların yanında birde tüplerinin durumu bilinmeli ama o en son aşama...eşinin sperm değerlerinde sorun yoksa birkaç ay ovulasyon testi ve Ateş ölçme yöntemini deneyebilirsin baktın yine olmadı klomen ve çatlatma iğnesi denersin..en son tüplere baktırıp aşılama ve tüpe kadar yolu var...kaç aydır deniyorsun peki...çok uzun zaman olmadıysa sıkma canını bizim topikteki hemen herkes çabucak hamile kalamadı misal ben 8. denemede başarıya ulaştım

Uyutmak için pek sallamıyorum meme de uyuyo can da ama arada uyanınca tikirdatiyorum:) pelus gibu gördüm bakayım tekrar ; canim avent mamajoo vardı olmadı Dr Brown aldım bi onu sevdi ama artık onda itiraz ediyor valla alışması şart şu koydum ağzına veriyorum alissin diye ama ısırıyor sadece sipa :)

4 aydır deniyorum ama 1 sene yasmin kullanmıstım onu bırakalı 1 sene oldu 6 ay normal korunduk ondn sonra denemeye basladım eşimin ne tahlilleri yaptırması gerekiyor birazda psikoljik heralde sanırım yumurtlama günlerimi tutturamıyorum hayırlısı artık zamana bıraktım inş isteyen herkes anne olur en kısa zamanda

Selam kızlar nasılsıniz Bizde oluşumlar 32.haftaya girdik ama halen beşiğe karar veremedim kullanışlı bişey olsun istiyorum asagidaki 2 model arasında kaldım ilkinin derin oluşu acaba beni zorlar mi diye düşünüyorum? İkincide baya kullanışlı görünüyo ama kararsız kaldım sizlere sorayım dedim sizce hangisini tercih edeyim?

Minnoş biraz büyüsün güzel bi oda yaparsın bak ben ikeadan bu yatağı alıcam Mete'ye ilerisi için..şimdilik Mete de benim odada kalıyor
A çok guzelmis.ben bazayı alternatif olarak kullanmak istiyorum.alan dar olunca.resim boyutlarını ufaltabildim.atayım bol bol:) çok resim varmıs ama herseyi çektim :)))

Eklentiler

• tulum.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 50
  • nevresim.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 69
  • havlu.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 49
  • takimlar.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 58
  • Mevlüt takım .jpg
    44 KB · Görüntüleme: 52
  • lohusa terlik.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 62
  • kapi susu.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 63
  • hirka.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 59
  • coraplar.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 52
  • etek.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 54
  • battaniye3.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 49
  • battaniye2.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 48
  • bornoz .jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 51
  • önlük .jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 60
  • battaniye.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 59
  • zibin.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 60
  • çanta.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 61
  • sepet .jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 69
  • etek takim.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 69
  • patik.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 61
  • baza.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 52
  • sifonyer.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 59
  • dolap.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 58
  • beşik .jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 63
2.si daha iyi geldi bana canım. Hem yukseltilebiliyor sanırım. Kullanisli gibi.Çok güzelmiş bence:)

2.5 aylik olduk canim dikislerim iyilesti 40.gunden itibaren hic bisi kalmadi cok sukur ben cok memnn kaldim epidural al mutlaka bosuna sezeryan olma tabii Allah ne yazdiysa o olur insallah hayirlisi olur hakkinda kuzucm ve mingine kavusursun
kızzz bu nasıl guzel bısey boyle allahımm yerım onu ben
Oglusuna alir misin sekerim :)
Seni çirkin şey seni maaşallah Defne fıstığıma yalnız niye kızdırdın bakayım sen bu kızı annesi
ayyy kuzum sorma catik kas benim bu kiz :)

A çok guzelmis.ben bazayı alternatif olarak kullanmak istiyorum.alan dar olunca.resim boyutlarını ufaltabildim.atayım bol bol:) çok resim varmıs ama herseyi çektim :)))
Ooooo maşallah herşey taş tamam herşeyden fazla fazla var ve çooook güzeller örgüler ayicikli sepetede ayrı bayıldım çoook beğendim güle güle kullansin etkitsin inşallah annesi canım lohusa geceliğin var mıydı göremedim terlik gördum ama çok hoş ya bide fotoğraf cekicekmisin kendin mi fotoğrafçımi yaaa ben Allah nasip ederse fotoğrafçı hastaneye getirtip çektirmek istiyorum kızım eşim falan öyle bir hayalim var albüm yapmak kızımda tek kare çekmemiştim içimde kaldı baya

Maşallah defne prensese zaman ne çabuk geçiyor bizimde temmuzda senemiz dolacak nasıl geçti zaman hiç anladm :))
Canm peki açılman kaç santimkem igne vuruldun kaç saatte uyuşması geçti :))bir kaç saate geçer demi

Gözün aydın Can'ım benim çok güzel haberler bunlar o Zaman bi cinsiyet listesine ekliyim ben seni dimi ama

Ayy çok heyecanlandım ekle ekle

Gözün aydın canm benim aklimdaydn zaten bu güzel haberi duymak iyi geldi Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasıp etsin inşallah

Amin canım teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yavrusunu annesine babasına bağışlasın inşallah. Minik melekler de sağ salim gelip yuvamızı şenlendirsinler

buda benim böceğim

Kızlar merhaba hayırlı cumalar...

Oh maşallah kuzulara hepsi birbirinden sevimli birbirinden güzel Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşamları olsun inşallah

Açken denesene biberonu kuzum...bizimki de sırta bi iki hafif pışpışta geri dalıyor...çok şükür sallama derdimiz yok Can'a da Mete'ye de aferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…