Beraber Anne Olma Yolunda

Canım daha fazla olmamış deneyeli sıkma canını zaten gebeliklerin çoğu bir yıl içinde oluyor...eşinin spermiyogram yaptırması lazım bu testi yapan bi tıp merkezi bul ki çoğu yapar zaten 3 gün cinsel ilişki olmasın 4. Gün eşin bu testi yaptırsın zaten nette aratırsan gerekli bilgiye ulaşırsın...eşininde sonuçları iyiyse gerisi beklemek...bu olay nasip meselesi ayrıca stres olur kafaya takarsan Bebek gelmediği gibi birde adet düzenin bozulur...bende hamilelikten önce bir yıl doğum kontrol hapı kullandım toplamda 13 ay bekledim hamile kalabilmek için bunun 8 ayında deneme oldu tabi...çok kafaya taktım kiste döndü yumurtam bi dönem...sonra kafaya takmadım başka işlerim çıktı o dönem hamile kalıverdim...yumurtlama günlerini ovulasyon testi ile öğrenebilirsin ha ama kendinde anlayabilirsin en bariz belirtisi akıntı...yumurtlama akıntısı diye bişey var uzayan sümüksü bi akıntı ona dikkat et ve genelde 28 günlük döngüsü olan bi kadında 12-17. günler arası önemli...yine de farklı bi dönemde de yumurtluyo olabileceğinden en güzeli ovulasyon testi...onu da bi araştır kuzum...gittigidiyorda satılıyor biz topikçek alırdık herkes birbirinin testini yorumlardı...çok şükür artık bebişlerden bahsediyoruz...darısı başına inşallah

İlkini alma bence canım yenidoğduğu dönem için çok kullanışsız yatır kaldır sorun olur çok aşağıda ama diğer model çok iyi...mobilya olacağından erkenden halletmeye bak kokusu falan çıksın kuzum...sonra güzel güzel süslersin minnak erkeğin doldurur içini inşallah...birde hatun isim belirlediniz mi

A çok guzelmis.ben bazayı alternatif olarak kullanmak istiyorum.alan dar olunca.resim boyutlarını ufaltabildim.atayım bol bol:) çok resim varmıs ama herseyi çektim :)))
Vallahi bayıldım hepsi birbirinden güzel kuzum hayırlısıyla güle güle kullansın minik fıstıkyatağı çok şirin ona birde cibinlik alırsan çok daha şirin olur...bi de çamaşır sepeti çok tatlı nerden aldın

Yok canım ya hergün başka bi isim koyuyorum bi türlü tamam şu olsun diyemedim sonumuz hayrola:)

Mogami @betiboop kizlar biberonlari ne icin kullaniyosunuz mama mi iciryosunuz.. bide su veriyo musunuz ben ilk baslarda iciriyodum aile hekimimiz 6. aya kadar verme dedi bende biraktim sadece emziriyorum artik 1 saat yada1 bucuk saatte bi acikiyo sizin emzirme sikliginiz nasil kac saatte bi emziriyosunuz

Lohusa geceligim var canım. Bunların hepsi annemde.doğumda annemde olacağım için hepsini oraya yigdik:) geceliklerim vardı kullanmadigim tertemiz.uzun kollu,kısa kollu,sıfır kollu.alma gereği duymadım. Annem çok özeniyor saolsun.benim bişiy yapmama gerek kalmadı. Bi çok şeyi o hazırladı allah razı olsun.fotografci hiç düşünmedim canım.dogumum Özelde olursa fotoğraf içine dahil.ama normal doğum yaparsam devlette yapıcam. Onda da fotografci düşünmedim hiç açıkçası.gelen gidene cektiririm artik:) eğer imkanın varsa fotografci tut tabi canım. Bide ilk çocukta ukte kalmış içinde. İkincisinde keşke demezsin hiç olmazsa.allah herkeze hayırlı doğum, hayırlı evlat ve maddi manevi destek nasip etsin. Bizden çok güzel güzel Ciciler nasip etsin.ben nasıl yaparım diye düşünürken allah bi yerden yardım etti.kismetiyle geliyormus çocuk gercekten

Evet cibinligi de var onun.ama daha yapmadı annem.çok tatlı oluyor cibinlikle.çok saol canım. Allah herkeze nasip etsin insallah.çamaşır sepetini annem almıştı. Kocaelinde bulunduğu ilde bi alışveriş hani var.sanırım ordan aldı. Burda böyle şeyler oldukça fazla.internette de var sanırım. Denk gelmiştim ama hangi site olduğunu hatırlamıyorum. Çok sevindim beğendiğine.vala nasıl yaparım diye düşünürken allah yardım etti.fazlasiyla oldu hersey.annemler benden meraklı olduğu için herşeyi hallettiler saolsun lar

Can'ım biberonu ben pek kullanmıyorum şu ara ama kullandığım da da süt sağıp verdiğimde yada ilk doğduğunda mama için kullanmıştım...su bana da verme dedi ama ben veriyorum valla...Mete iki buçuk üç saatte bir acıkıyor gündüz. Gece 4 saate çıkıyor hatta beş bile oluyor... Berke fazla sömürüyor anneyi tosuncuk

gece bizimde oyle oluyo bazen bi kez uyaniyo bazen 2 ama gunduzlerimiz cok sikintili 5 dk kestirip uyaniyo bide cok huysuz bi bebek herseyden cok cabuk skiliyo surekli agliyo o yuzdende sık emzirmek zorunda kaliyorum aglayinca aciktigini dusunuyorum cunku memede sakinlesiyo

Kuzum bebekler zaten emince genel olarak rahatlar ben sanmıyorum ki o kadar sık acıksın sen emzik versene ona bakalım o zaman Nasıl davranacak

Alya ve beril. Beril kralice olmasi lazim. Alyayi bilmiyorum unuttm ama kulaga gos geliyor. Ikinci olsa bende kararsizim

Alya: yükseklik,gök, sema anlamında. Beril ise arınmış,aklanmis ve Mücevher anlamindaymis.poff isim dert oldu vala:) ikinciyi ne zaman yapıosun canim:) ilkiyle başa çıkabiliyor musun,napiyor paşa? bebeem

Kızlar ben yaklaşık 3,5 ay sonunda adet oldum az evvel

Kızlar ben yaklaşık 3,5 ay sonunda adet oldum az evvel
Gozunaydin mi denir simdik ne denir:)) bazılarının daha uzun sürüyor sende kısa surmus:) canım ayıptır sorması korunmak için bi yöntem söyledi mi doktorun.ben doğumdan sonra herhangi bi ilaç, iğne, hormon içeren bişiy kullanmicam.hamilelikte tiroid çıkınca. Hep bi soru işareti taşıyorum :/

İyi oldu valla çünkü duyuyordum adet olmayı beklerken hamile kalanları...bize sordu doktorum ne ile korunacağımızı bende prezervatif dedim...hormon içeren bişey kullanamıyorsun zaten kuzum hap iğne olmuyor yani emzirme bitene kadar...tiroid için hap kullanıyorsun dimi

Evet canim hamilelik süresince kullanmam lazım. Hamilelikten sonra değerler normale dönerse sıkıntı olmayacak.hamilelikte çıktı bu tiroid denen illet.6 aylık iğneler falan varmış Koruyucu ama emzirme doneminde kullanılmadığını bilmiyordum.spiral falan diyorlardı da bende onu istemem bu yaşta. Bi garip geldi:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…