- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
Canım daha fazla olmamış deneyeli sıkma canını zaten gebeliklerin çoğu bir yıl içinde oluyor...eşinin spermiyogram yaptırması lazım bu testi yapan bi tıp merkezi bul ki çoğu yapar zaten 3 gün cinsel ilişki olmasın 4. Gün eşin bu testi yaptırsın zaten nette aratırsan gerekli bilgiye ulaşırsın...eşininde sonuçları iyiyse gerisi beklemek...bu olay nasip meselesi ayrıca stres olur kafaya takarsan Bebek gelmediği gibi birde adet düzenin bozulur...bende hamilelikten önce bir yıl doğum kontrol hapı kullandım toplamda 13 ay bekledim hamile kalabilmek için bunun 8 ayında deneme oldu tabi...çok kafaya taktım kiste döndü yumurtam bi dönem...sonra kafaya takmadım başka işlerim çıktı o dönem hamile kalıverdim...yumurtlama günlerini ovulasyon testi ile öğrenebilirsin ha ama kendinde anlayabilirsin en bariz belirtisi akıntı...yumurtlama akıntısı diye bişey var uzayan sümüksü bi akıntı ona dikkat et ve genelde 28 günlük döngüsü olan bi kadında 12-17. günler arası önemli...yine de farklı bi dönemde de yumurtluyo olabileceğinden en güzeli ovulasyon testi...onu da bi araştır kuzum...gittigidiyorda satılıyor biz topikçek alırdık herkes birbirinin testini yorumlardı...çok şükür artık bebişlerden bahsediyoruz...darısı başına inşallah4 aydır deniyorum ama 1 sene yasmin kullanmıstım onu bırakalı 1 sene oldu 6 ay normal korunduk ondn sonra denemeye basladım eşimin ne tahlilleri yaptırması gerekiyor birazda psikoljik heralde sanırım yumurtlama günlerimi tutturamıyorum hayırlısı artık zamana bıraktım inş isteyen herkes anne olur en kısa zamanda