Beraber Anne Olma Yolunda

canların nasılsınızzz ?? bayadır giremiyorum neler değişmiş neler :) çalışmaya başlayınce dahada yoğun geçiyor zaman.kızımı çok özlüyorum gün içinde ama çalışmasamda olmuyor zaman geçmiyor.Asya Nil büyüdü 5 ay 1 haftalık oldu :) biz buraya hiç resim atamamıştık Eki Görüntüle 1814220 5 aylık asya nil kuzusu :) hepiniz çok öpüyoruz
Maşallah bu minik prensese çok tatlı Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:nazar:

canların nasılsınızzz ?? bayadır giremiyorum neler değişmiş neler :) çalışmaya başlayınce dahada yoğun geçiyor zaman.kızımı çok özlüyorum gün içinde ama çalışmasamda olmuyor zaman geçmiyor.Asya Nil büyüdü 5 ay 1 haftalık oldu :) biz buraya hiç resim atamamıştık Eki Görüntüle 1814220 5 aylık asya nil kuzusu :) hepiniz çok öpüyoruz

ayyyyy oğluma gelin adaylarıı :KK70: alllahım bu nasıl guzellik böyle allahım nazarlardan sakınsın

buda benim böceğim :KK70:

Eklentiler

• 12549109_10153800062172649_711623359902189600_n.jpg
    12549109_10153800062172649_711623359902189600_n.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 12976731_700986016710478_5562529153327351523_o.jpg
    12976731_700986016710478_5562529153327351523_o.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 47
İyiyiz cnm.en son 31.haftamızda muayenemiz vardı dogum kanalına girmiş bebek dedi rahim boynunu ölçtü normal dedi.1625 gr olmuş boyu 39.85 di galiba.Şeker yüklemem şüpeli çıkmıştı karbonhidratlı ve şekerli şeyleri porsiyonunu az denecek kadar azalttım 2 hafta hergün evde ölçüm yaptım yemekten hemen önce ve sonra olmak üzere 2 haftalık ölçümlerimi doktor baktı normal iyi gidiyo dedi.Tek kaygım ben başladığım kilodayım başlarda verip verip aldım ama şimdi hep aynı kilodayım diye bebek gelişiyomu onda kaygılıydım.Doktor normal bebegin boyu kilosu gelişimi diyince rahatladım biraz.Neyse sen nasılsın cnm.Kordon dolanması okumuştum bir ara sezeryana yönelmiştin şimdi atmış kordonunu normal olursun inşaallah.Zaten kordon dolanmasıda sezeryan şart diye bişey yok doğum anında doktor kordonu çıkarıyo başından bu şekilde evde dogum yapan videolar izledim ayrıca canlı yaşayan insanlardanda duydum.Şimdide doğum için acele ediyosun bırak zamanı ne zamansa o gün doğsun rahat bırak oğluşunu son haftalarının keyfini çıkartsın minik
Tatlım kilosu iyi beni zorlarsa diye tirsiyorum:KK17: hayırlısı olsun tabi :KK66: ohh ne güzel bizimki daha kanala da girmedi tembel:KK48: kilosu gayet iyi tatlım sanslisin bak ben +20 oldum yuvarlanacam az kaldı:oops:

Bayıldım ben bu çocuğa maşallah yaa ne kadar güzel saçlar yakıyor valla ben de özendim şimdi Mogami Mogami uzatırız biz de di mi :)

Mogami Mogami canim 4.ay kontrolü oldu bugum can çok şükür herşey yolunda 7.230 olmuş kuzum Dr nasıl yapiyosun aynen devam et dedi :)
Uzatmaz mıyız şekerim:KK36: acep saç tipleri Nasıl olacak Mete bana çekerse dalgalı olur...tosuncuk olmuş can paşam maaşallah ona...kilosu çok iyi....gece kaç kere emiyor canım

hadi inşallah bişe çıkmaz canım herkes okur çıkar oldu bizim grup hamişler pek bi hevesliydik canlarım @lulus_k sweet42 sweet42 ve beraber doğurduk resmen :KK48: kız bi de avrupadasn ben olsam kaldırmıştım mağazalları bak ağırlaşmadan hallet alışveriş işini çok kalmış zamanın doktoruna da ne tür doğuum yaptıracagını sordun mu sezeryan sevmez sizin ordakiler
Değilmi bide 2 şer gün arayla doğurmamız en süperi

Uzatmaz mıyız şekerim:KK36: acep saç tipleri Nasıl olacak Mete bana çekerse dalgalı olur...tosuncuk olmuş can paşam maaşallah ona...kilosu çok iyi....gece kaç kere emiyor canım
Bizde kıvırcık yok can da şuan dik dik saçlar:) Mete de iyi canım reflu azcık engel olmuş ama bu ay atak yapar kapatır arayi; 2 kere kalkiyo canım ama can geç uyuuo 10 da uyuyo akşam gündüz uzun uyuyo seviyo gündüz uykusunu 10 da uyuyo 11 e anca dalıyorum gece de 2 kere uyanıp sabah 8 çeyrek de uyaniyo :) sonra da ara ara öğle uykusu işte.. mete nin nasıl. Düzen oturtabildin mi ilk 3 ay düzen yok 3 ten sonra şekilleniyor uyku

Kızlar merhaba hayırlı cumalar...
Ayyyy çooook tatlısınız anne kız maşallah subhanallah canm kaç aylık oldu perenses dikiş durumun nasıl iyleştinmi tamamen doğumundan memnun kalmistin belden uyuşma tavsiye ediyor musun ben o şekilde dusunuyorum doğumu ama çok kararsızım

Hayırlı cumalar kızlar. 30.haftamdan merhabalar.toplamda bu haftaya kadar 9 kilo aldım. Çok mu fazla sizce:/ siz kaç kilo aldınız ya da almistiniz

X