Beraber Anne Olma Yolunda

Maşallah bu minik prensese çok tatlı Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

ayyyyy oğluma gelin adaylarıı alllahım bu nasıl guzellik böyle allahım nazarlardan sakınsın

Tatlım kilosu iyi beni zorlarsa diye tirsiyorum hayırlısı olsun tabi ohh ne güzel bizimki daha kanala da girmedi tembel kilosu gayet iyi tatlım sanslisin bak ben +20 oldum yuvarlanacam az kaldı

Bayıldım ben bu çocuğa maşallah yaa ne kadar güzel saçlar yakıyor valla ben de özendim şimdi Mogami uzatırız biz de di mi :)

Mogami canim 4.ay kontrolü oldu bugum can çok şükür herşey yolunda 7.230 olmuş kuzum Dr nasıl yapiyosun aynen devam et dedi :)
Uzatmaz mıyız şekerim acep saç tipleri Nasıl olacak Mete bana çekerse dalgalı olur...tosuncuk olmuş can paşam maaşallah ona...kilosu çok iyi....gece kaç kere emiyor canım

Değilmi bide 2 şer gün arayla doğurmamız en süperi

Uzatmaz mıyız şekerim acep saç tipleri Nasıl olacak Mete bana çekerse dalgalı olur...tosuncuk olmuş can paşam maaşallah ona...kilosu çok iyi....gece kaç kere emiyor canım
Bizde kıvırcık yok can da şuan dik dik saçlar:) Mete de iyi canım reflu azcık engel olmuş ama bu ay atak yapar kapatır arayi; 2 kere kalkiyo canım ama can geç uyuuo 10 da uyuyo akşam gündüz uzun uyuyo seviyo gündüz uykusunu 10 da uyuyo 11 e anca dalıyorum gece de 2 kere uyanıp sabah 8 çeyrek de uyaniyo :) sonra da ara ara öğle uykusu işte.. mete nin nasıl. Düzen oturtabildin mi ilk 3 ay düzen yok 3 ten sonra şekilleniyor uyku

Kızlar merhaba hayırlı cumalar...
Ayyyy çooook tatlısınız anne kız maşallah subhanallah canm kaç aylık oldu perenses dikiş durumun nasıl iyleştinmi tamamen doğumundan memnun kalmistin belden uyuşma tavsiye ediyor musun ben o şekilde dusunuyorum doğumu ama çok kararsızım

Hayırlı cumalar kızlar. 30.haftamdan merhabalar.toplamda bu haftaya kadar 9 kilo aldım. Çok mu fazla sizce:/ siz kaç kilo aldınız ya da almistiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…