ah benim isimsiz aşkım bu anneyle baba bi türlü sana isim bulamadı pat edicem ben onlarıHala koyamadim canım. Bizimki isimsiz olcak bu gidisle
Bana da referans oldu sağol Can'ım bende Q10 sıkılaştırıcı var da tam randımanlı kullanamamıştım iyi oldu söylediklerinNivea Q10 şekillendirici krem,selülit kremi ya da serumu inanılmaz etkili ürünler.şekillendirici krem karnı sikilastiriyor.selülit kremi bacak popo bölgesini sikilastirip selülit görünumunu azaltıyor. Ben bi de bacaklar icin Ekstradan krauterhof anti-cellulite gel kullaniyordum.taş gibi bacaklarim oluyordu.normalde etim çok sıkı olmadığı için ilk kez böyle sikilastigini görmüştüm. Çok etkili oluyor.ama düzenli kullanirsan:)
Sağol teyzesiSeni şaşkın çirkinlik abidesi seni:) allahim yaa bana da böyle bebişimi büyütmeyi nasip eyle.çok tatlı olmuş masallah
Belli olmama ihtimali yüksek kuzum...ben dayanamamış 15 te bi daha gidip anca öğrenmiştimTamam canim bir haber alinca soylerim
Bu arada 12 haftada gidicem doktora o zaman belli olurmu cinsiyet yoxsa erkenmi o zaman olursa soylerim
Kııııııııııız az kaldı var mı heyecan.İnşallah kolay olur ikimizinde tatlım ilkini de unutturur
Bitti mogişim heyecan doruktaKııııııııııız az kaldı var mı heyecan.hazırlıklar bitti mi
Bir park yatak bu kadar mı güzel hale getirilir yahu çok beğendim...ben kuru kuru kullanıyorumBitti mogişim heyecan doruktaannem sağolsun beşik şifonyeri aldı son eksikleri aldım tavsiye n var mı son günler için mete paşam nasıl
Ayyy teşekkürler bitanem çok sevindim begenmeneBir park yatak bu kadar mı güzel hale getirilir yahu çok beğendim...ben kuru kuru kullanıyorumcibinliği nerden aldın hatun bende alayım malum yaz sinek falan...çantan hazırsa tamamdır...zaten doğumdan sonra eksik bitmeyecek devamlı aa o da lazım şunu da alalım modunda oluyor insan...evde serum fizyolojik, calpol falan bulundur emi... Mete iyi reflü var kusuyo yediklerini reflü yastığı alıcaz doktorda gaviskon verdi şükür düzeldi biraz....aşısı vardı rota virüsü yaptırdık...öyle kuzum...kasılmalar sancılar oluyor mu göbek indi mi aşağı
Herşey yolundadır merak etme progestan bir hormon zaten bak igne vermiş vücutta o hormonu yükseltir o stres yapma belki önlem amaçlı vermiştir doktorun cnm.Ben birinciyi düşük yaptım diye ikinci hamileligimde ilk muayenede verdi Türkiyedeki doktorum burdaki doktorumda neden verdi dedi ilki düşük oldugu için dedim kullanmaya devam et hatta daha etkilisini vereyim dedei 200 mg olanı verdi kullandım bitince bırakmıştım lekelenmem olunca tekrar başlattı doktorum birdahada sorun yaşamadım çok şükür.Bu hapı hamilelikten öncede rahim hamilelige hazırlansın diye de kullanan var kötü bişey degil yani aksine hamileligi destekleyici bir hormon bu.Bebeginde bişey olduğu için degil dir benceIgne dun vuruldu gun asiro zaten icim biraz rahatladi ama ulteasonda hersey normaldi niye boyle olduki icime kirt dustu gidicdm bugun doktora bakalim nasilmis bebegim insAllah hersey yolundadir
Oy oy maaşallah maaşallah ne güzel olmuş göbeğinAyyy teşekkürler bitanem çok sevindim begenmenebiz kayseride sanayide aldık mağazadan ama gittigidiyor da var tül ve demir sanırım göbüş inmedi mi ne bilemedim tatlım zaten doğum pozisyonda da değil şu an 3.150 olmuştu cuma acaba ne zaman doğacak bak göbüş böyle
Sorma canım vala.herkez isme ne diye SORUYOR. Bende doğduğunda öğrencez artık diyorum:))) Nivea nin ya da krauterhofun ürününü masaj yaparak uyguladiginda etkisi artıyor. Sürüp bırakınca pek ise yaramıyor. Masajla ısı etkisi arttigi için hemen etkisi farkediliyor zaten.bende doğumdan sonra devam edicem inşallah. Bide doğum sonrası korseyi çok oneriyorlar.korsenin de toparlayici etkisi oluyor sandığımca:) mete paşayi bol bol öp annesi:)ah benim isimsiz aşkım bu anneyle baba bi türlü sana isim bulamadı pat edicem ben onları
Melis,Ela, Sude,Beren,Ece, Işıl al sana birkaç isim önerisi daha
Bana da referans oldu sağol Can'ım bende Q10 sıkılaştırıcı var da tam randımanlı kullanamamıştım iyi oldu söylediklerin
Sağol teyzesibüyüttük bu çirkini sıra sizde az kaldı maaşallah... Senin fıstıkta böyle olacak inşallah
İyiyim kaygilicim çok şükür. Bebisimde iyi ek gıdalara biz de başladık 7 ayı doldurdum nerdeyse 7 buçuk alıp olacak sipam:). Benim de baya kilo gitti de işte göbeği takıyor sarkık cıvık cıvık. O da egzersizle gider inşallah.
Mehmet Çınar tatlım önce çınar dedik esimle ikimizin babası da Mehmet uyumlu bulduk biz de
Doktorumla konustum kotu bir sey yokmus ama azicik dusukmus oda igneyle gecer dedi korkma cok rahatladimHerşey yolundadır merak etme progestan bir hormon zaten bak igne vermiş vücutta o hormonu yükseltir o stres yapma belki önlem amaçlı vermiştir doktorun cnm.Ben birinciyi düşük yaptım diye ikinci hamileligimde ilk muayenede verdi Türkiyedeki doktorum burdaki doktorumda neden verdi dedi ilki düşük oldugu için dedim kullanmaya devam et hatta daha etkilisini vereyim dedei 200 mg olanı verdi kullandım bitince bırakmıştım lekelenmem olunca tekrar başlattı doktorum birdahada sorun yaşamadım çok şükür.Bu hapı hamilelikten öncede rahim hamilelige hazırlansın diye de kullanan var kötü bişey degil yani aksine hamileligi destekleyici bir hormon bu.Bebeginde bişey olduğu için degil dir bence
Onemli degil ne zaman isterse o zaman gostersin istemezse supriz olsun ama saglikli olsun sag salim kucagima alayim bebegimi AminBelli olmama ihtimali yüksek kuzum...ben dayanamamış 15 te bi daha gidip anca öğrenmiştim
Çok şükür canım iğneni vurul bol bol da Gül eğlen bebişinde sende moral depolayın...bekliyorum cinsiyeti öğrenince yaz canımOnemli degil ne zaman isterse o zaman gostersin istemezse supriz olsun ama saglikli olsun sag salim kucagima alayim bebegimi Amin
Doktorumla konustum korkma dedi her sey normal sadece azicik dusuk dedi oda igneyle normala gelir cok sukur her sey yolunda rahatladim
Ayy bende mayıs bebegiyim tatlım :) yan yatiyo bizimki rahat gayetOy oy maaşallah maaşallah ne güzel olmuş göbeğinbaya da çıkmış ve sivrilmiş..ayrıca pek inmiş gibi görünmüyor...dönmedi mi sıpa...bide kordonu çıkarmış dimi çok sevindim yaa bizimkinin doğum kilosuna gelmişsiniz Mete 3170 doğmuştu...çınarda 3500 u geçer rahat...mayısta gelsin güzel ay mayıs bir mayıs çocuğu olarak konuşuyorum yani
Amaaa doğum sırası bana gelmişCİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Mogami --------------> Erkek------ Mete
Ayse4255 ------------> Erkek------ Ömer Berke
Blummm ------------> Kız------ Defne
Burculu --------------> Kız----- Derin Doğa
Se_ra -----------------> Kız----- Zehra
BEKLENEN MELEKLER
Mgul ------------------> Erkek------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek------ Beşir
Gullbike --------------> Erkek------- ?????
Susslich --------------> Kız---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek------- Musab
Meleğim --------------> Erkek------- ?????
Kanatsız kuş --------->
Teşekkürler bitanemÇok anlamlı olmuş bende severim mehmet i bir klasik bir modern isminiz var hayirlisiyla gelsin bakalim mehmet çınar bey:)
Dedim ben sana bişey yoktur diye.Doktor önlem olsun diye kullanmanı istemiştir.Zararı yok faydası var çünkü.Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasibetsin inşaallah canım.Öyle herşeye sitres yapıpta yegenimi de üzme relax ol keyfine bak.Doktorumla konustum kotu bir sey yokmus ama azicik dusukmus oda igneyle gecer dedi korkma cok rahatladim