Beraber Anne Olma Yolunda

Ayy bende mayıs bebegiyim tatlım :) yan yatiyo bizimki rahat gayet :110: bi de hareketler de hep yukarıda:KK51: evet çıkardı şükür kordonu kafaya takiyodum ben..:anneadayı: teşekkürler fıstık anne Mete abisi gibi gelse ya o kiloda nerdeeee:eek:
Anacım daha 37 de ulaşmış Mete'nin kilosuna 3500 u bulacak bak gör...umarım döner tontişim...çatı muayenesi yapıldı mı kuzum

herkeze gunaydınnnn nasılsınız kızlarrrr:KK70: büsssssürü bebişimiz olmusss oyyy cok güzel olmuşşşş

Dedim ben sana bişey yoktur diye.Doktor önlem olsun diye kullanmanı istemiştir.Zararı yok faydası var çünkü.Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasibetsin inşaallah canım.Öyle herşeye sitres yapıpta yegenimi de üzme relax ol keyfine bak.
Ben oyle herseycin evhamlanan biri degilim ama gelisimi yok diye sandim korktum.bebebgimde uzuldu artik uzmiycem onu

heyooooo kızlarrr nasılsınız bı baktım benden bahsetmısınız evet ılk kuzucuk benımkıydı :KK70:
Hey gidi günler hey... Hepimiz bir heyecan başlamıştık hamile kalma yolculuğuna ilk sen vermiştin müjdeyi sonra geldik hepimiz peşinden çok şükür...daha da gelecekler var

Sen nasılsın bakalım? Biz Mete'yle takılıyoruz

Hey gidi günler hey... Hepimiz bir heyecan başlamıştık hamile kalma yolculuğuna ilk sen vermiştin müjdeyi sonra geldik hepimiz peşinden çok şükür...daha da gelecekler var

Sen nasılsın bakalım? Biz Mete'yle takılıyoruz

oyyyy nasıl oldu mete bey buyudumu annesı valla hangı ara buyuyorlar sende anlayamıyorsun emın ol :KK70:

oyyyy nasıl oldu mete bey buyudumu annesı valla hangı ara buyuyorlar sende anlayamıyorsun emın ol :KK70:
8 inde üç ayımız bitti canım valla hızlı geçiyor Zaman koca adam oldu ama az daha hızlı geçsin yaşı gelsin paşamın bi oh çekeyim sonra istediği kadar yaramazlık yapsın başım gözüm üstüne

Selam kızlar ben geldim. Biz bugün fasülyenin kalp atışını duyduk çok şükür. Bir sonraki kontrolümüz 13. haftada olacak ikili testle birlikte inşallah. Elhamdülillah her şey yolunda. Kilo da almamışım çok korkuyordum erkenden kilo almaya başlıycam diye:KK48:

Selam kızlar ben geldim. Biz bugün fasülyenin kalp atışını duyduk çok şükür. Bir sonraki kontrolümüz 13. haftada olacak ikili testle birlikte inşallah. Elhamdülillah her şey yolunda. Kilo da almamışım çok korkuyordum erkenden kilo almaya başlıycam diye:KK48:
Gözün aydın Can'ım benim çok güzel haberler bunlar:nazar::KK9: o Zaman bi cinsiyet listesine ekliyim ben seni dimi ama:KK6:

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Mogami --------------> Erkek:nazar: ------ Mete :emir_bebek:
Ayse4255 ------------> Erkek:nazar: ------ Ömer Berke :emir_bebek:
Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne :emir_bebek:
Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Derin Doğa:emir_bebek:
Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra:emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek :nazar: ------ Beşir
Gullbike --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Susslich --------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek :nazar: ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Kanatsız kuş ---------> :nazar:
Cnntrm ----------------> :nazar:

Gözün aydın canm benim:nazar::KK68: aklimdaydn zaten bu güzel haberi duymak iyi geldi Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasıp etsin inşallah:21:

Anacım daha 37 de ulaşmış Mete'nin kilosuna 3500 u bulacak bak gör...umarım döner tontişim...çatı muayenesi yapıldı mı kuzum
Bende niye yapmiyo bu doktor merak ediyorum ve hiç bahdetmedi de.. Suyun kırmızı leke filan sancı olursa gel dedi :eek: bu gidişle normali zorlayabilir kilosu en iyisi gelsin artık ama nerdeee yerini çok sevdi:emir_bebek:

Dedim ben sana bişey yoktur diye.Doktor önlem olsun diye kullanmanı istemiştir.Zararı yok faydası var çünkü.Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasibetsin inşaallah canım.Öyle herşeye sitres yapıpta yegenimi de üzme relax ol keyfine bak.
Baya büyümüşsunuz sizde tatlım durumlar nasıl :KK66:

Bende niye yapmiyo bu doktor merak ediyorum ve hiç bahdetmedi de.. Suyun kırmızı leke filan sancı olursa gel dedi :eek: bu gidişle normali zorlayabilir kilosu en iyisi gelsin artık ama nerdeee yerini çok sevdi:emir_bebek:
Sonraki randevuda sor istersen zaten 38 de yapılıyor acaba o Zaman mı yapacak...pozitif doğum hikayeleri oku kuzum nefes egzersizi falan öğren sonra inşallah bir avazda gelecek sıpa...merakla ve heyecanla güzel haberlerini bekliyorum valla...umarım çok bekletmeden gelir bizim sıpa gibi 39 da bile halinden memnun olmaz :-)

canların nasılsınızzz ?? bayadır giremiyorum neler değişmiş neler :) çalışmaya başlayınce dahada yoğun geçiyor zaman.kızımı çok özlüyorum gün içinde ama çalışmasamda olmuyor zaman geçmiyor.Asya Nil büyüdü 5 ay 1 haftalık oldu :) biz buraya hiç resim atamamıştık IMG-20160412-WA0020.jpg 5 aylık asya nil kuzusu :) hepiniz çok öpüyoruz

Baya büyümüşsunuz sizde tatlım durumlar nasıl :KK66:
İyiyiz cnm.en son 31.haftamızda muayenemiz vardı dogum kanalına girmiş bebek dedi rahim boynunu ölçtü normal dedi.1625 gr olmuş boyu 39.85 di galiba.Şeker yüklemem şüpeli çıkmıştı karbonhidratlı ve şekerli şeyleri porsiyonunu az denecek kadar azalttım 2 hafta hergün evde ölçüm yaptım yemekten hemen önce ve sonra olmak üzere 2 haftalık ölçümlerimi doktor baktı normal iyi gidiyo dedi.Tek kaygım ben başladığım kilodayım başlarda verip verip aldım ama şimdi hep aynı kilodayım diye bebek gelişiyomu onda kaygılıydım.Doktor normal bebegin boyu kilosu gelişimi diyince rahatladım biraz.Neyse sen nasılsın cnm.Kordon dolanması okumuştum bir ara sezeryana yönelmiştin şimdi atmış kordonunu normal olursun inşaallah.Zaten kordon dolanmasıda sezeryan şart diye bişey yok doğum anında doktor kordonu çıkarıyo başından bu şekilde evde dogum yapan videolar izledim ayrıca canlı yaşayan insanlardanda duydum.Şimdide doğum için acele ediyosun bırak zamanı ne zamansa o gün doğsun rahat bırak oğluşunu son haftalarının keyfini çıkartsın minik

canların nasılsınızzz ?? bayadır giremiyorum neler değişmiş neler :) çalışmaya başlayınce dahada yoğun geçiyor zaman.kızımı çok özlüyorum gün içinde ama çalışmasamda olmuyor zaman geçmiyor.Asya Nil büyüdü 5 ay 1 haftalık oldu :) biz buraya hiç resim atamamıştık Eki Görüntüle 1814220 5 aylık asya nil kuzusu :) hepiniz çok öpüyoruz
Senin o yanaklarını yerim ben bal küpü maaşallah kuzuya:nazar::nazar: uğra buraya hatun ses ver böyle..bizde 3 aylık olduk büyüyoruz

X