Beraber Anne Olma Yolunda

Kaygılım nirelerdesin yaaaaahuu...oh maaşallah demir bey tam sevmelik hale gelmiş yerim onu...gez valla bende ufaktan başladım...ev bunaltıyor artık...d vitamini bıngıldağının hızlı kapanmasına sebep olacak gibi göründüğünden bıraktım Can'ım...geçen ay bende d vit. Aldım Mete'ye de verdim bu ayki kontrolde küçülmüş biraz dedi doktor ve d vit. Azalttı ama ben tümden kestim varsın artık Güneş'ten doğal yolla alsın... Sütüm var ama mesela şimdi emzirdim diyelim o memenin dolması 4-5 saati buluyo azaldı gibi hissediyorum...cold mix i doktoruma sordum o kullan dedi daha başlamadım ama zaten bi 20 cm uzağına damlatmak lazımmış...viksten uzak duruyorum Can'ım daha küçük Mete ve viks zararlı onun için...deneyince yazarım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1811135
Kızlar bakın buda benim koca göbeğim :)))

Maşallah kocaman olmuş sipa :))

2 bucuk aylik canim yogurtla verilecekmis daha cok kucuk o yuzden vermedim zaten ishalide gecti artik

Çok kucukmus ya neyseki kendiliğinden geçmiş ishal. Bir daha olmaz umarım hastalanmasin minik melekler.

Besige bayıldım güzel günlerde keyifle uyusun paşa içinde inşallah.

Çok heyecanliyim tatlım kordonu da atmisiz boynundan bende rahatladim ayy tek merakım acaba ne zaman olur normal doğum hayırlısıyla bekliyoruz tatlım yerim ben uslu paşayı

yok canım 2 dı ama 1 kım hatırlamıyorum :)

Nenummm nasılsin :) doğumdan önceki halimden 2 kilo daha zayıfim lakinnnn sarkik bir göbek oyy oyy hadi memeler sütyenle oluyorsa gobus
İyiyim kaygilicim çok şükür. Bebisimde iyi ek gıdalara biz de başladık 7 ayı doldurdum nerdeyse 7 buçuk alıp olacak sipam:). Benim de baya kilo gitti de işte göbeği takıyor sarkık cıvık cıvık. O da egzersizle gider inşallah.

benim göbüşte duruyor ama sarkık değil. mekik çekmeye başladım. ip atlasam dikişlerim patlarmı acaba yaaaa

az kalmış canım yaaaa.... inşa ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız

nasılsınız kk hatunları... o kadar yoğunumki kızlar. bir yandan dikiş siparişlerim var bir yandan kasnak işlerim bir yandan bebiş. bizde 7 aylık olduk ama çok tembel kızım. yuvarlanmıyor. sürünmüyor.yürütecide sevmiyor. sürekli kucak istiyor.10 kilo oldu minik papatyam....özledim hepinizi

benim göbüşte duruyor ama sarkık değil. mekik çekmeye başladım. ip atlasam dikişlerim patlarmı acaba yaaaa
Bilmiyorum ki hiç dikislerin2ne olur ama artık baya kaynamistir inşallah birsey olmaz. Ya benimki de çok salkım salkım sarkık değil de ben biraz fazla takıyorum galiba:)

Aynen tatlım ne ciciler aldık ne ciciler anneanne beşik şifonyer aldı :) son eksiklerimiz de tamam sizden naber bebişin nasıl büyümüştur baya şimdi yerim onu ayy az kaldı hakkaten normal doğum olacak inşallah sağlıklısı hangisiyse artık

Bayıldım buna ben çok kullanışlı güle güle kullanın aldıkların da hayırlı olsun guzel günlerde giysin oğlun ama bi işim bul artık ismiyle hitap edelim:)

Sağol bir tanem evet ikincisi kazayla oldu ikinciyi çok uzatmam hemen yaparım diyordum da bu kadar erkenden değil tabi Rabbimin mucizesi vardır bundada bir hayır sen nasılsın canm minik paşa nasillar bakim

Seninki zor olacak ama eminim 3 5 sene sonra olsa daha rahat olmayacak aynı şeyler yeniden daha zor rabbim kuvvetini verir oyy yavrularım der bir bir seversin insallah:) iyi uyudu simdi yiyo iciyo ilgi istiyo bunları yapınca iyiyiz

Hep aynı yerdeyim de bi giremedim öğlen 12 de kalk 1 e kadar alt al 1 30 a emzir kahvaltı yap derken akşam oluyordu bize şimdi şimdi daha duzenliyiz:):) iyi yapmışsın bencede güneş kafi artık şu durumda :) vicks zaten asla olmaz da yani o tarz bir kullanımı var açtıktan sonrada aynı havayı solumadan zarar olmaz mı diye düşündüm ne kadar çocuk için olsada mentollu sanırım süt azalır bi bakarsın artmış dönem dönem değişiyor emdiği kadar emsin mete bey :)

Çok heyecanliyim tatlım kordonu da atmisiz boynundan bende rahatladim ayy tek merakım acaba ne zaman olur normal doğum hayırlısıyla bekliyoruz tatlım yerim ben uslu paşayı

Bakalım mm bol bol yuru hayirlisiyla gelecek inşallah minnik sıpa oyyy gelsin isim ne dusundunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…