Beraber Anne Olma Yolunda

Amiin cnm.Sağlıkla eskitmek nasibolur inşaallah cnm

Bayıldım buna ben çok kullanışlı güle güle kullanın aldıkların da hayırlı olsun guzel günlerde giysin oğlun ama bi işim bul artık ismiyle hitap edelim:)
İsim arama işine son verdim cnm.Eşim babamın ismi olsun diğer kardeşlerim koymadı biz koyalım istersen dedi yinede zorlamıyorum seni dedi.Dede ismi istemiyodum ama eşimin ilk defa bir istegi oldu benden kırmıycam rahmetli babasının ismi olcak büyük ihtimalle.Dini anlamı çok güzel BEŞİR Olcak ismi.Gerçi daha kimse bilmiyo herkese süpriz olacak.Soyadımıza da çok uyuyo Beşir Be... diye anılır artık.

Sağol canım benim maşallah seninde çok az kalmış heyecan varmı hazırlıklar bitti mi tercihin normal doğum mu çok soru sordum galiba :)))
Ayy ilk doğum hikayeni yazsana tatlım ben normal dusunuyorum bakalım .. Her seyimiz hazır ve ne zaman gelecek heyecanı var bende :)

Iyi aksamlar kizlar size bir sey sormak istiyorum cok kotuyum suan bana yardimci olun lutfen
Kan vermistim bebegin gelisimi icin normal mi diye progesteron az cikmis doktor igne yazdi vurmami soyledi ama telefonla konustuk yuz yuze konusamadik ve cok kotuyum kotu bir sey mi dusuk olmasi bebege zararmi dusuk riskimi lutfen yardimci olun.

Can'ım dur üzme kendini hemen...bildiğim kadarıyla progesteron bebeğin rahme tutunmasında yardımcıdır rahmi kalınlaştırıp bebeğin yatağını hazırlar bir nevi...değerin düşük olsada bak erken farkedilip hemen iğneye başlanmış...sıkma canını bebişin üzülür...hem benim teyzemde 15. Haftasında küçük bi lekelenme yaşamıştı doktoru yine progesteron iğnesi verdi düşükten korumak için hemencik geçti lekelenmede...yani kullanman faydalı olacak

Bebişin cinsiyet i neydi tatlım
Canım oğluş geliyor bu sefer bir prensesin vardı prenste geliyo çok sükur sağlıkla gelsin
İnşallah kolay olur doğumun benim doğum hikayem güzel bir örnek olmayabilir:))) balummm arkadaşımızın doğum hikâyesini oku ona çok heveslendim normal doğum iyi geçmişti galiba prenses doğum dedikleri belden uyuşmali ondan yapmıştı bir oku fikir edinirsin canm korkma ne kadar zor olsada kaç saat sürecek ki zaten doğduğu an dünyanın en mutlu insanı oluyorsu n acı falan uçup gidiyor :)))

Progesteron bebegin rahme daha sıkı tutunmasını sağlıyo bir anlsmda rahmi destekliyo diyebiliriz.Bende lekelenme oldugumda hapını yazmıştı doktorm sabah akşam kullandım.Progesteron igneni kullam kafan rahat olsun

Kac yil hasret cekmissin insanin elinde degil korkuyor dun cok kotuydumkorkuyordum beni aydinlatdigin icin tesekkur ederim icim rahatladi biraz ama ultrasonda hersey normaldi niye boyle olduki anlamadim igneyi dun vurdum yarinda vurucam insAllah Duzelir insAllah
Tesekkur ederim cevapladigin icin

Igne dun vuruldu gun asiro zaten icim biraz rahatladi ama ulteasonda hersey normaldi niye boyle olduki icime kirt dustu gidicdm bugun doktora bakalim nasilmis bebegim insAllah hersey yolundadir

Sen yine de çok üzme kendini Allah'a emanet o küçük sıpa annesi...doktorunda gerekeni yapmış...bazen ultrasonda belli olmayan şeyler olabiliyor değerin belki yeni azalmıştı o da olabilir...neyseki hemen öğrendiniz bak...haberdar et beni de olur mu? Ayrıca cinsiyet tahmini yapılınca da söyle cinsiyet listeme ekliyim

Gerçekten o sikilastirici kremler ise yariyor mu mogamicim ya. Yariyorsa kullanırım valla. Bak karnimin fotosunu atayım mi
Nivea Q10 şekillendirici krem,selülit kremi ya da serumu inanılmaz etkili ürünler.şekillendirici krem karnı sikilastiriyor.selülit kremi bacak popo bölgesini sikilastirip selülit görünumunu azaltıyor. Ben bi de bacaklar icin Ekstradan krauterhof anti-cellulite gel kullaniyordum.taş gibi bacaklarim oluyordu.normalde etim çok sıkı olmadığı için ilk kez böyle sikilastigini görmüştüm. Çok etkili oluyor.ama düzenli kullanirsan:)

Tamam canim bir haber alinca soylerim
Bu arada 12 haftada gidicem doktora o zaman belli olurmu cinsiyet yoxsa erkenmi o zaman olursa soylerim

Hımm tanı sporla da desteklemek lazım demi. Teşekkürler cevap verdiğin için.

İnşallah kolay olur ikimizinde tatlım ilkini de unutturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…