selam kızlar öncelik takip edebildiğim kadarıyla bugün mogami doğum yapcak hayırla sağ sağlim kucağına alsın yeterki doğsun...bana gelince salı gününden çarşambaya kadar hastaneyle uğraştım...günlerdir kesilmeyen sancım ve ağrım vardı uyku haram önce anlayamadım sonra sıklaştı çarşambaya randevum var diye 3 gün daha sabret dişini sık dedim keşke hemen gitseydim o kadar acı çekmezdim....kendi hastaneme salı günü akşam acilden giriş yaptım..kendi drmada mj atmıştım ondan önce böyle rahatsızlandım diye..o da bekletme bu durumlarda hemen çık gel dedi...neyse giitm nstye aldılar gerizekalı iş bilir diye hastanede şu görev yapan nöbetçi dr lar yok mu bi halt bildikleri yok rezillik ve anneye stresten başka birşey yapmıyorlar....bebeğin kalbibin atışıu kötü dedi nasıl yani yüksek mi düşük mü diyorum konuşmaya bile tenezül etmiyor susuyor...ertan hocama gönderdi sonucu yarın görüşeceğiz istirahat etsin deyip eve gittik tabi...ama ondan önce kız alttan baktı açılma yok ultrason iyi ama nst kötü diyor...yavruma boşuna stres yaşattım iş bilmezler yüzünden...ertesi güne gittik randevudan önce dr 9 da gitti doğuma taaa 2 de geldi anca eşim ve ben pertiz zaten uyku olmadı...sancım var ne ne meraktan ölcez ağla ağla herkes bana bakmakta...sonra nstye yeniden girdim...sonra dr ma muayene oldum bebeğim çok şükür iyi siz o dr a bakmayın bitek beni dinleyin dedi...daha ben şikaywtimi izah etmeden neyim varsa dr kendisi sıraladı bunlar vardır sende diye evet dedim ishal bulantı kusma ateş ağrı sızı meğer ishal sancı yaparmış bi nevi enfeksiyona yakalanmak üzereymişim bu ara salgınmış...bana da kızdı hemen gelseydin çekmezdin serumla hallederdik dedi..bilemedik işte...sonra acile yatış yaptım 4 saat serum yedim bitti çıkış yaptık bi istiğfarla rahatladım şimdide ter ve öksürükle atıyorum eğer ishalim 2 günden fazla sıklaşırsa antibiyotik vercek ama gerek yok gibi inşallah...kızım büyümüş 31 hafta da 43 cm ve 1860 gr olmuşuz...doğumumu konuştum memlekette yapabilirmiyim diye o da bana kalırsa burda yap seni ben takip edeyim riske atma belki bir daha bebeğin olmaz zor elde ettik dedi..ve bana seni 40. haftaya bile bekletmicem seni 39 da sezeryana alcam dedi...