• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar bu hamileligim kızıma göre çok değişik bu saatte uyanmamın sebebi açkmak hemde çok fena kızımda yemek konusunda hiç hamile değildim sanki ama bu öyle değil midem çok fena kazınıyo uyandığmda

Kızlar Mogami Mogami yı ben çok merak etmeye başladım neden bu kadar habersiz bıraktı bizi normal doğum olsa anlarm sancılar uzun sünmüştür falan ama sezeryan çok daha kolay endişelenmeye basladm acaba teyzesiyle ilgilimi bir durum var ondanmı yazmaya fırsat buladı

Kızlar Mogami Mogami yı ben çok merak etmeye başladım neden bu kadar habersiz bıraktı bizi normal doğum olsa anlarm sancılar uzun sünmüştür falan ama sezeryan çok daha kolay endişelenmeye basladm acaba teyzesiyle ilgilimi bir durum var ondanmı yazmaya fırsat buladı
bende merak ettim sırf şimdi Mogami Mogami için baktım hayırlı haberi almaya iyilerdir inşallah canım ya bugün yarın haber verir

Kızlar duanıza ihtiyacım var geçen burda bahsetmiştim teyzemden... 30 haftalık hamile 41 yaşında ve tüple oldu ama sigara içiyo tek tük ve hala çalışıyor ki işi de çok rahat bi iş değil...az evvel annem aradı teyzemi hastaneye yatırmışlar bebekte sorun varmış kan akışı durmuş muhtemelen doğum olacak nolur dua eder misiniz sağlıklı bir şekilde doğsun miniğimiz

Bu arada bende yarın doğuma gidiyorum bana da dua edin

friendlyfriendly friendlyfriendly canım gözün aydın inşallah sağlıkla devam eder
Mogiş nerelerdesin kuzum sen minik mete bey geldi mi :110: inşallah ikinizden ve teyzenden güzel haberlerle gel bize :KK19:

Kızlar bu hamileligim kızıma göre çok değişik bu saatte uyanmamın sebebi açkmak hemde çok fena kızımda yemek konusunda hiç hamile değildim sanki ama bu öyle değil midem çok fena kazınıyo uyandığmda
Canım bende de hiç iştah kalmadı zorla yiyorum. Hamileligimi ilk öğrendiğimde 4-5 gün hic yiyemedim. Şimdi yavaş yavaş canım bişeyler istemeye başlıyo gibi.

Canım çok şükür keseyi görmüşsün darısı kalp atışına inşallah çok sevindim :) bak artık rahatla inşallah herşey çok güzel olacak miniğin güzel güzel büyüyecek eee artık takvim yapma zamanı geldi haydi sende yap hamiş takvimini :)
İnşallah canım rabbim hayırlı zamanda sana da göndersin inşallah meleğini. mavi-38 mavi-38 canım kalp atışını duyayım inşallah ondan sonra takvimi eklerim diyorum bazende 3 ay olunca eklerim diyorum.

Canım çok şükür keseyi görmüşsün darısı kalp atışına inşallah çok sevindim :) bak artık rahatla inşallah herşey çok güzel olacak miniğin güzel güzel büyüyecek eee artık takvim yapma zamanı geldi haydi sende yap hamiş takvimini :)
İnşallah canım rabbim hayırlı zamanda sana da göndersin inşallah meleğini. mavi-38 mavi-38 canım kalp atışını duyayım ondan sonra takvimi eklerim diyorum bazende 3 ay olunca eklerim diyorum.
Hamileligin her türlü tadini cikar bence :) eklemek istiyorsan ekle :)
Aslında istemiyorum canım kalp atışını duyayım Allahın izniyle ondan sonra zevkle eklerim sanırım:)

İnşallah canım rabbim hayırlı zamanda sana da göndersin inşallah meleğini. mavi-38 mavi-38 canım kalp atışını duyayım ondan sonra takvimi eklerim diyorum bazende 3 ay olunca eklerim diyorum.

Aslında istemiyorum canım kalp atışını duyayım Allahın izniyle ondan sonra zevkle eklerim sanırım:)
Kalp atisi sonra bekliyoruz :) kaygilinin zigotu hatirlamiyir musun :-) 17iken koymustu takvimi :))

Kizlar mogami telwfondan girmiyo hic o yuzden yazamamistir eve gidip pc acmasi lazim merak etmeyin zaten sezeryan da bi iki gece hastanede kaliniyo ayaga kalkmak kendine gelmek vakit aliyo tez zamanda yazar bize mogisim Mogami Mogami :)

Kızlar hamilelik takvimi ekleyemiyorum hamilelik takvimi yazan yere tıklıyorum haftasına göre yorumlar var sadece nasl ekleniyor o_O

Canım bende de hiç iştah kalmadı zorla yiyorum. Hamileligimi ilk öğrendiğimde 4-5 gün hic yiyemedim. Şimdi yavaş yavaş canım bişeyler istemeye başlıyo gibi.
Hm herşey güzelde şu mide bulantıları olmasın kızımda çok vardı ya çok kötü birşey inşallah bunda o kadar olmaz ye canm bol bol ye vücudunun ihtiyacı var şimdi besini bebek herturlu anneden çeker alır gıdayı annenin bünyesinin düşmeme si için iyi beslenmelidir

Hm herşey güzelde şu mide bulantıları olmasın kızımda çok vardı ya çok kötü birşey inşallah bunda o kadar olmaz ye canm bol bol ye vücudunun ihtiyacı var şimdi besini bebek herturlu anneden çeker alır gıdayı annenin bünyesinin düşmeme si için iyi beslenmelidir
Zorda olsa yemeye calisiyorum canım. Bende hic bulanti yok olsun diye gozune bakiyorum belki daha erkendir diyorum sonra:)

Kızlar hamilelik takvimi ekleyemiyorum hamilelik takvimi yazan yere tıklıyorum haftasına göre yorumlar var sadece nasl ekleniyor o_O
kendi profilini düzenlemeye gir orda seçenek var beklenen doğum tarihi diye ;) ne çabuk unuttun bu işleri hanfendim.. ben biberon emzik göğüs pompası bakıyorum avent in ama ne alsam bilemedim :( modeli çok

kendi profilini düzenlemeye gir orda seçenek var beklenen doğum tarihi diye :KK66: ne çabuk unuttun bu işleri hanfendim.. ben biberon emzik göğüs pompası bakıyorum avent in ama ne alsam bilemedim :KK43: modeli çok
Sağol ca unuttum vallah çok zaman gecmemesine ragmen:-)canm biberon ben kızıma dr browns doğal akış biberonunu aldım harika bir şeydi ve gaz yapmıyor bebeklerde ben kızımda bu biberon sayesinde gaz problemi yaşamdan tavsiye edrim göğüs pompam var ama ne bilim güzel ama kullanışlı gelmedi bana o yüzden bu pompa işini biraz arastr ama biberon konusunda kesinlikle tavsiye ederim

Back