- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
ilk doğum zor olurmus sen güzel hayal et :)Ayy bir an hayal ettim ne güzel doğurmusum odada kızmla bebisim beni bekliyor o sıra dünyanın en mutlu insanı olurum vallah yeterki doğum anı çabuk bitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk doğum zor olurmus sen güzel hayal et :)Ayy bir an hayal ettim ne güzel doğurmusum odada kızmla bebisim beni bekliyor o sıra dünyanın en mutlu insanı olurum vallah yeterki doğum anı çabuk bitsin
teşekkürler canım maşallah tontişe büyümüş gülcükler saçarmış.. biz de görür müyüz ki böyle olduklarını :)İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz? friendlyfriendly canim dualarimdasin inşallah güzel çıkacak sonucun hakkında hayırlısı olsun lulus_k ve @betiboop evlatlarını zi sağlıkla huzurla büyütün inşallah bizde 5. Aya girdik kızımla maşallah diyin kuzuma
Canim masallah 19. Haftaya gelmissin oglusunmu olacakti dogru hatirliyorum degilmi nasil geciyor hamilelik rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucagina almayida nasipetsinSağol cnm.Seninde kızını sevsinler kontrolün güzel geçsin inşaallah cnm.Hayıtlı kolay doğumun olsun cnm.
Oyle cabuk geciyorki zaman hic anlamiyorsun canim benimkide 5 bucuk aylik oldu bile rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsinteşekkürler canım maşallah tontişe büyümüş gülcükler saçarmış.. biz de görür müyüz ki böyle olduklarını :)
seninkine de maşallah canm valla şu 23 gün nasl geçti anlamadım cidden hızlı gececek galibaOyle cabuk geciyorki zaman hic anlamiyorsun canim benimkide 5 bucuk aylik oldu bile rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin
@betiboop tesekkür ederim tatlım inşallah hayirli haberlerle gelicem. Bebiş isteyenlere duyurulur diyosun:)iyi akşamlar kızlar :)
Mogami canım çok geçmiş olsun olumlu olur inşallah teyzenin sonucu premature bi yegen geliyo sana allah kolaylık versin sabır güç versin teyzeciğine..
sana gelince, senin adına çok heyecanlıyım çok isterdim o anı tekrar yaşamayı, bu akşam meten ile son gecen bol bol sev karnını konuş vedalaş karnındakı mete ile , ve muhakkak bi video ya cek ben cektim hareketlerini son gecesinin şimdi izleyip duygulanıyorum :)
hastane anına gelince bol bol fotograf çek birini görevlendir her anınızı çeksin ben her gün bakıyprum o kadar güzel anılar ki..allah kolay doğum versin canım en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz bizi ihmal etme merakta bırakma
friendlyfriendly takıipteydim canım bu sefer olacak diypdum bak şükür seninle birlikte bi can var artık allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım :) bu arada totem yaptm bana özel den mesaj atan hamile dönüyo mogiş de öyle olmuştu sen de darısı diğerlerine
Canm ben sana birşey soracaktm senin epidural sezeryan dı galiba neden baş ağrısı olmuştu biraz anlatrmisn bende normal doğumda epidural istiyorum ama o baş ağrısı hikâyen aklıma geldi niye baş ağrısı yaptı yan etkisi miiyi akşamlar kızlar :)
Mogami canım çok geçmiş olsun olumlu olur inşallah teyzenin sonucu premature bi yegen geliyo sana allah kolaylık versin sabır güç versin teyzeciğine..
sana gelince, senin adına çok heyecanlıyım çok isterdim o anı tekrar yaşamayı, bu akşam meten ile son gecen bol bol sev karnını konuş vedalaş karnındakı mete ile , ve muhakkak bi video ya cek ben cektim hareketlerini son gecesinin şimdi izleyip duygulanıyorum :)
hastane anına gelince bol bol fotograf çek birini görevlendir her anınızı çeksin ben her gün bakıyprum o kadar güzel anılar ki..allah kolay doğum versin canım en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz bizi ihmal etme merakta bırakma
friendlyfriendly takıipteydim canım bu sefer olacak diypdum bak şükür seninle birlikte bi can var artık allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım :) bu arada totem yaptm bana özel den mesaj atan hamile dönüyo mogiş de öyle olmuştu sen de darısı diğerlerine
Canm naslsn mide bulantm falan varmı bir belirti benim oluyo sende durum ne@betiboop tesekkür ederim tatlım inşallah hayirli haberlerle gelicem. Bebiş isteyenlere duyurulur diyosun:)
Allah razıolsun cnm evet 18 i doldurdum son muayenemde erkek oldugnu söyledi doktorum maviler almaya başlayabilirsin dedi.enfeksiyon için idrarı kültür testine göndermişti gerek duyulursa eve reçete göndercez demişlerdi salı günü geldi reçetem Amoksisilin 750 yazmış doktor günde 3 defa kullanıcam bugün aldım kullanmaya başladım.İnşaallah bu defa geçer idrardaki yanma hissi.Çok su tükettigim zaman yanma azalıyo sonra yeniden artıyo.Benden bu kadar cnm Sen nasılsınCanim masallah 19. Haftaya gelmissin oglusunmu olacakti dogru hatirliyorum degilmi nasil geciyor hamilelik rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucagina almayida nasipetsin
Benim göğüslerim çok şiş güniçinde de sürekli sandalyedeyim kalçama vuran ağrım oluyo eve gelip yatınca ağrım kalmıyo gibi hissediyorum. Onun dışında bişey yok canımCanm naslsn mide bulantm falan varmı bir belirti benim oluyo sende durum ne
aynen@betiboop tesekkür ederim tatlım inşallah hayirli haberlerle gelicem. Bebiş isteyenlere duyurulur diyosun:)
canım epidural değil spinaldi benimki, epidural yüzeysel spinal daha derin fark bu. baş ağrısına gelince spinal de muhakkak oluyo ama bol kafein ve su ile atılıyomus ama benimki istisna bi durum . beyin zarına doğru bi kaçak varmış tam bilmiyorum araştırmadım da , o yüzden kan yaması yapıldı ve o şekilde geçti, zor günlerdi çocugumu bile kucaklayamadığım ağlayarak emzirdiğim günlerCanm ben sana birşey soracaktm senin epidural sezeryan dı galiba neden baş ağrısı olmuştu biraz anlatrmisn bende normal doğumda epidural istiyorum ama o baş ağrısı hikâyen aklıma geldi niye baş ağrısı yaptı yan etkisi mi
canım allah yardımcın olsun bebişin geliyomuş artık, sağsalim güzel haberlerle dönün inşallahspinal sezeryan olacak kuzum belden uyuşmalı yani... bakalım şimdi kendimi tümden unuttum bütün aklım teyzemde...sağlıkla doğsunlar inşallah
Gecmis olsun canim bol bol su tuket cabucak gecsin insallah oyy oglusunu sevsinler bende iyiyim canim kizimla zaman nasil geciyo anlamiyorum bile rabbim agrisiz sizisi hayirlisiyla saglikla dogum nasip etsinAllah razıolsun cnm evet 18 i doldurdum son muayenemde erkek oldugnu söyledi doktorum maviler almaya başlayabilirsin dedi.enfeksiyon için idrarı kültür testine göndermişti gerek duyulursa eve reçete göndercez demişlerdi salı günü geldi reçetem Amoksisilin 750 yazmış doktor günde 3 defa kullanıcam bugün aldım kullanmaya başladım.İnşaallah bu defa geçer idrardaki yanma hissi.Çok su tükettigim zaman yanma azalıyo sonra yeniden artıyo.Benden bu kadar cnm Sen nasılsın
Canim ben spinal sezeryan oldum cok rahat gecti dogumum genelde dedigin gibi sut gec iniyormus bence spinal ol canim spinal daha saglikli genele goreMogami canim allah teyzenin yardimcisi olsun insallah.. seninde bu gece son he yarin ogluna kavusuyosun umarim dogumun guzel agrisiz sancisiz gecer ve saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebisini allah yardimcin olsun canim dualarimdasin.. bende bugun kontrole gittim 21 ocakta benimde oglusum geliyo insallah simdilik bi sikinti yok cok sukur sadece anesteziye karar veremedim genel mi spinal mi olsa genelde sut gec iniyo diyolar ama artik seninde tecrubelerinden faydalanarim guzel haberlerini bekliyoruz canim