• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Çok yorma canm kendini bende zor ütüledim ya nasıl kırışmışlar English home dan almıştım ben nevresimleri kurutmaya attım acayip kırışmış kan ter içinde kaldım ya ☺️
%100PAMUKSA BURUSUR CANIM BEN ESIMIN GOMLEKELRINDEN BIKTIM BI DAHA %100PAMUK ALMAK YOK DEDIM :)

Kızlar duanıza ihtiyacım var geçen burda bahsetmiştim teyzemden... 30 haftalık hamile 41 yaşında ve tüple oldu ama sigara içiyo tek tük ve hala çalışıyor ki işi de çok rahat bi iş değil...az evvel annem aradı teyzemi hastaneye yatırmışlar bebekte sorun varmış kan akışı durmuş muhtemelen doğum olacak nolur dua eder misiniz sağlıklı bir şekilde doğsun miniğimiz

Bu arada bende yarın doğuma gidiyorum bana da dua edin

friendlyfriendly friendlyfriendly canım gözün aydın inşallah sağlıkla devam eder
Ayyyyy kiyamam kuzum ya insallah sagsalim dogar ve buyur minnak sende yrn hic anlamadan kurtulursun canim benm Allah yardimcn olsun dualarimz seninle

Kızlar duanıza ihtiyacım var geçen burda bahsetmiştim teyzemden... 30 haftalık hamile 41 yaşında ve tüple oldu ama sigara içiyo tek tük ve hala çalışıyor ki işi de çok rahat bi iş değil...az evvel annem aradı teyzemi hastaneye yatırmışlar bebekte sorun varmış kan akışı durmuş muhtemelen doğum olacak nolur dua eder misiniz sağlıklı bir şekilde doğsun miniğimiz

friendlyfriendly friendlyfriendly canım gözün aydın inşallah sağlıkla devam eder
Yaş ilerledikçe bu işler zorlaşıyor canm ya inşallah teyzen sağlıkla alır kucağına Rabbim ona bağışlayan evladını senin içinde hayırlı doğumlar korkma sezeyan çok kolaymş upudural mi olacak yoksa genel mi

Yaş ilerledikçe bu işler zorlaşıyor canm ya inşallah teyzen sağlıkla alır kucağına Rabbim ona bağışlayan evladını senin içinde hayırlı doğumlar korkma sezeyan çok kolaymş upudural mi olacak yoksa genel mi
spinal sezeryan olacak kuzum belden uyuşmalı yani... bakalım şimdi kendimi tümden unuttum bütün aklım teyzemde...sağlıkla doğsunlar inşallah

az az siksik ye canim o zaman mide kazinmasi hafifliyo hem direncsiz kalmazsin biri icinde ben bursayim diyo biri disaridan :)

benm bi kac para yikanmayan var ve hastaneye gidecek olan nevresimi utulucm cantami da hazirlicam ama halsizlikten zor geliyo bide gunduzleri evde degilm annem ananeme bakiyo hasta diye ee bana gelemiyo ben ananeme geliyorm evde yemek derdm falan olmasin die o yuzden hep islerm aksiyo haftasonu esimle cogu isi bitirmeyi planliyoruz bakalim nasip
Ah ah sorma resmen dalga konusu oldum arkadaşlar arasında yok artk evimize gelme senle gezmeyiz sen daha çok doğurusun ne olur 3 adını biz koyalm biri eteğini çekecek anne çişim geldi diğeri enne açıktm dicekmiş :KK70:ayy ağlanacak halime gül gül bitiyoruz:KK70:

spinal sezeryan olacak kuzum belden uyuşmalı yani... bakalım şimdi kendimi tümden unuttum bütün aklım teyzemde...sağlıkla doğsunlar inşallah
Ya Rabbim yardımcısı olsun kesin doğum mu olacak teyzenin vallah ben doğuma giderken 25 haftalık biri doğurdu yanında bebeği 500 gr dı ve yaşıyordu teyzen içinde erken olmuş keşke şöyle bi 34 35 haftalk olsaydı barı Rabbim yardımcısı olsun evladını sağlıkla kucağına alsn epidural daha iyi ya en azından doğduğu an görüyorsun bebeişini o çok güzel bir duygu bende bu doğumda epidural normal doğum istiyorum

Canim teyzen insallah saglikla kucagina alir dua ederim tabi rabbim sanada hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin isallah

Ah ah sorma resmen dalga konusu oldum arkadaşlar arasında yok artk evimize gelme senle gezmeyiz sen daha çok doğurusun ne olur 3 adını biz koyalm biri eteğini çekecek anne çişim geldi diğeri enne açıktm dicekmiş :KK70:ayy ağlanacak halime gül gül bitiyoruz:KK70:
Aman gul gec canim ya ne aglanacak halin var sonra rahat edeceksin sen catir catir gezerken millet kucuk cocuk bakacak :)

Ahh canım ahh inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz dua edicem canım rabbim şifa versin.

Sağol mogamim inşallah herşey yolunda olacak.

ayyy yavrum ya daha 30 haftalık dmek inşallah ikiside kolayca atlatır bu durumu Allah yardımcısı olsun teyzenin gününü tamamlayana kadar küveze alırlar sıkıntı olmaz inşallah

birde bunun gecesi var canım :) biri yatacak biri uyanacak yazık kız kocana:):)

Ayy inşallah canm artk yanı alıştm gibi ya içimde bir can olduğunu hissediyorum yemek konusunda özellikle normalde açlığı hiç bilmem kızımda hamileyken de hiç bilmezdim ama şimdi çok açıkıyorum öğün gecirdiktiğim an başm dönüyor midem kazılıyo yanı artk ben burdaym anne diyo
ara öğün yap tatlım sende meyve falan ye yazık kuzuya:)

Kzlar bu gece uyuyamadm çok kötü bir rüya gördüm rüyamda doğum yapmışm kucağımda kızım ve yeni doğmuş bebeğimle AVM ye gittim sürekli kzımla ilgileniyordum yeni bebeğimin yüzüne bakmıyorum sonra birden yeni doğmuş bebeğim gözden kayboldu arıyorum bulamıyorum ağlaya ağlaya insanlara soruyor herkez anlaşmşcasna sen onu kaybettin artık bulamazsn diyolar bende feryat feryat ağlıyorum kızım ağladı uyandm tüylerim diken diken olmuştu resmen rüyada çok ağladm sanki gerçekten ağlamş gibi gözlerim nemliydi çok korktum Rabbim hayırlara cevirsin rüyamı :KK43::KK43:
hayır olsun bilinçaltıdır o canım ya üzme kendini hani ikisiyle nasıl ilgilenirim endişesi taşıdığın için görmüşsündür bence

hayır olsun bilinçaltıdır o canım ya üzme kendini hani ikisiyle nasıl ilgilenirim endişesi taşıdığın için görmüşsündür bence
Ya ben inanıyorum çok iyi bakarm zaten tam bi ev kusuyum hiç gezmeyi sevmem eşim arkadaşlarm zorla çıkarır gezmeye o konuda akıntı yok bakarm ama doğum beni çooook korkutuyo

Bel ağrısı bende çok ayakta dururSam oluyor.ama kuyruk sokumu korkutuyor beni.bugün sağlık ocağında hemşireye sordum.bende oturma bozukluğu da var.öyle dimdik oturmayı oldum olası beceremedim.omurgadaki son kemikler hareketli kemiklerdir,onun için yapılabilecek pek bişiy yok malesef dedi.çok uzun süre oturmamaya bak dedi.senin de benim zamanlarımdayken mi başladı bu ağrın?
Hayır benimki yeni degil cnm.L4-L5omurlar arasında sıkışma var oda etkiliyo ama birkaç defa üst üste kalça üstü düştüğüm için kuyruk sokumu egrilmesi vardı burda bir doktora manuel terapiyle düzelttirdim ilk zamanlar agrı yogundu şimdi arada az oluyo oda hamilelikten diye normal oldugnu düşünüyorum cnm.Eskiden yoktu ama şimdi Türkiyede bazı manuel terapi doktorları bu işlemi yapmaya başladı Netten araştır istersen.İzmir ve bursada bildigim doktorlar var İzmirdekine kızkardeşimde aynı işlemi yaptırdı.Kuyruk sokumu agrın hamileliktenmi yoksa önceden dış etkiyle oluşmuşma bilir zaten.

Ya ben inanıyorum çok iyi bakarm zaten tam bi ev kusuyum hiç gezmeyi sevmem eşim arkadaşlarm zorla çıkarır gezmeye o konuda akıntı yok bakarm ama doğum beni çooook korkutuyo
korkma tatlım Allah yardım ediyor tecrübeliyiz sonuçta ne bilim epidural istersin dikiş esnasında da narkoz versinler uyandığında bebişinle kızınla odada acarsın gözünü:)

korkma tatlım Allah yardım ediyor tecrübeliyiz sonuçta ne bilim epidural istersin dikiş esnasında da narkoz versinler uyandığında bebişinle kızınla odada acarsın gözünü:)
Ayy bir an hayal ettim ne güzel doğurmusum odada kızmla bebisim beni bekliyor o sıra dünyanın en mutlu insanı olurum vallah yeterki doğum anı çabuk bitsin

Back