Sağol kuzum benim inşallah seninde ayrıntılı güzel geçer bol bol izle minnoşunu hasret gider
Balııııım nasıl geçsin işte sabırsız bir halde 8 ini bekliyorum geceleri artık 5-6 yastıkla yatmaya başladım uyuyamıyorum mete bey hala aşağı inmediğinden ayakları ile kaburgamı zorluyo...Bedenimin rahatlamasını dört gözle bekliyorum
sen hasta olmuşsun sanırım aman kuzum bol bol dinlen sıcak tut kendini bak son kontrolde bi tane teyzeyle konuştum kızı doğumdaydı kız doğuma 3 gün kala grip olmuş mecburen antibiyotik vermiş doktor... hep böyle aksilikler olur son dakika ondan dolayı soğan gibi kat kat giyin
Geliyor kuzum nihayet bitiyor hamilelik serüveni çok şükür
Amin bitanem...Sen nasılsın?
Wuslt balım sağol bitanem inşallah seninki gibi benim doğumda rahat geçer artık olsun bitsin miniğimle bir an önce evime geleyim istiyorum... Sen nasılsın minnak nasıl?
Bitanem amin inşallah kolay olur... sabırsızlık çok var... Minnakımın adı Mete olacak teyzesi...2.ler için dediğin gibi herşey hali hazırda olacak zaten ben kıyafetleri de hep unisex aldım oğlanın iki tane mavi zıbını var sadece başkada mavi bişey almadım ama hadiye olarak geldi yine maviler... eee sen ne zaman istiyorsun 2. yi