• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar bu akşam 9 gibi tekrar kan vericem. 10:00 gibi çıkar sonuç.

Dua eder misiniz bana? İnşallah değerim sağlıkla artmıştır. Üzülmekten alamıyorum kendimi.
Canm dün doktora sordum şartmı ikiye katlanması hayır daha fazlada olabiliyor daha azda dedi inşallah akşam güzel haberler viriceksin bizlere

Canım artış olması önemli bende de iki kat artmadığı oldu en son kacken kaç oldu, doktor a gittin mi hiç
Dr randevum cuma sabah canım. Adetin 24.günü 80
26.günü 154
30.günü 432 çıktı.

4 günde 154den 432 ye yükseldi. 600küsür olmalıydı. Bat 30.gündü. progestan hap kullaniyorum. Cok endişeliyim.

Mogami Mogami canım öyle olsun dile benden ne dilersen:))

Artışım 2 kat degil 1.5 kat olmuş. 600kusur olması gerekirken 432 az değilmi gerçekten.

Rabbim sana da kolay dogumlar nasip etsin. Saglikla gelsin bebeğin.

Çok heyecanlıyım çook.
Bence sen 2 katı olayına fazla takılmışsın ben kızların yazdıklarını okudum birçoğunda iki katı artış olmamış ve zaten doktorlar ne diyorlar %60 olması yeterli... ama sen doktorların ve burdaki tecrübelilerin laflarına hiç aldırmıyorsun ki kuzum şartlanmışsın 2 katı artmadı olayına ve hem kendini hemde içinde sana tutunmaya çalışan canı üzüyorsun... Sağlıklı giden bir gebelikse ve senin bu stresli halin yüzünden ya olumsuz bişey olursa o zaman daha mı iyi olacak... Tek yapman gereken tevekkülle beklemek

Dr randevum cuma sabah canım. Adetin 24.günü 80
26.günü 154
30.günü 432 çıktı.

4 günde 154den 432 ye yükseldi. 600küsür olmalıydı. Bat 30.gündü. progestan hap kullaniyorum. Cok endişeliyim.
Bence keseyi goreceksin canım :KK54:artış ortalama 2kat deniliyo ama hiç de öyle olmuyor ki :KK51: dua edecez bebiş annesine tutunsun minik bezelye olsun diye :p

Sağol kuzum benim inşallah seninde ayrıntılı güzel geçer bol bol izle minnoşunu hasret gider:KK200:

Balııııım nasıl geçsin işte sabırsız bir halde 8 ini bekliyorum geceleri artık 5-6 yastıkla yatmaya başladım uyuyamıyorum mete bey hala aşağı inmediğinden ayakları ile kaburgamı zorluyo...Bedenimin rahatlamasını dört gözle bekliyorum:KK55:
sen hasta olmuşsun sanırım aman kuzum bol bol dinlen sıcak tut kendini bak son kontrolde bi tane teyzeyle konuştum kızı doğumdaydı kız doğuma 3 gün kala grip olmuş mecburen antibiyotik vermiş doktor... hep böyle aksilikler olur son dakika ondan dolayı soğan gibi kat kat giyin

Geliyor kuzum nihayet bitiyor hamilelik serüveni çok şükür:KK46:Amin bitanem...Sen nasılsın?

Wuslt balım sağol bitanem inşallah seninki gibi benim doğumda rahat geçer artık olsun bitsin miniğimle bir an önce evime geleyim istiyorum... Sen nasılsın minnak nasıl?

Bitanem amin inşallah kolay olur... sabırsızlık çok var... Minnakımın adı Mete olacak teyzesi...2.ler için dediğin gibi herşey hali hazırda olacak zaten ben kıyafetleri de hep unisex aldım oğlanın iki tane mavi zıbını var sadece başkada mavi bişey almadım ama hadiye olarak geldi yine maviler... eee sen ne zaman istiyorsun 2. yi
Mogişim heyecan dorukta mete paşayı kucağına almaya son bir gün kaldı:KK73:

Doğumda rahat 10 kilo gider diyorlar mogiş bence 16kilo süper inş benim de öyle olur :KK66: :KK15: sizde gelişmeler var mı ayy metecik artık gelmek üzere:KK46: annesine, teyzelrine :KK200:
Gitsin gitsin Hoppa eski ince halimi özledim kaç aydır üstümü başımı eşim giydiriyor kalkarken o tutuyor kolumdan...göbüş zorluyor artık... gelişme falan dersen sabah hafif kasık ağrım oldu sonra geçti... bizden böyle...Sen napıyon miniğinle

Mogişim heyecan dorukta mete paşayı kucağına almaya son bir gün kaldı:KK73:
heyecan yok kız sabırsızlık var sadece...o kadar bezdim ki bu yuvarlak halden olsun bitsin istiyorum:-) Mete de sıkıldı içerde eminim ben:-) senin değer çok güzel çıkmış acaba bu sıpanın cinsiyeti ne olacak

Bence sen 2 katı olayına fazla takılmışsın ben kızların yazdıklarını okudum birçoğunda iki katı artış olmamış ve zaten doktorlar ne diyorlar %60 olması yeterli... ama sen doktorların ve burdaki tecrübelilerin laflarına hiç aldırmıyorsun ki kuzum şartlanmışsın 2 katı artmadı olayına ve hem kendini hemde içinde sana tutunmaya çalışan canı üzüyorsun... Sağlıklı giden bir gebelikse ve senin bu stresli halin yüzünden ya olumsuz bişey olursa o zaman daha mı iyi olacak... Tek yapman gereken tevekkülle beklemek
Doğru diyosun canım ama işte 2 kayıp olmasından dolayî bòyleyim. Insallah bu kez saglikla gelir. Insallah aksam kızlarrr çok mutluyummm yazabilirim...

Bence keseyi goreceksin canım :KK54:artış ortalama 2kat deniliyo ama hiç de öyle olmuyor ki :KK51: dua edecez bebiş annesine tutunsun minik bezelye olsun diye :p
Allah razı olsun canım keseyi inan henüz hiç düşünmedim. Şu an değerim güzelce artmış olsun diyorum ileriyi hic düşünemedim bile.

Gitsin gitsin Hoppa eski ince halimi özledim kaç aydır üstümü başımı eşim giydiriyor kalkarken o tutuyor kolumdan...göbüş zorluyor artık... gelişme falan dersen sabah hafif kasık ağrım oldu sonra geçti... bizden böyle...Sen napıyon miniğinle
_20160106_112725.JPG
teyzesi bizde okuldayiz işte bu ara eşimin finaller var sıkılıyorum diye de keceyle süs birşey yapmak istiyorumm zaman geçsin.. Ayrı odam yok bugün car car car konuştu adamlar odamda artık aynı şeyi tartışıp durdular bende oflayip puflayip çıktım odadan. Yemin ederim biktim adam milleti daha çok çene yapıyor vallahi, bi de benle de konuşuyor önüne gelen zorla. :KK20: şimdi de bana surat yapıyorlar odam ayak altı okul degistecegim tatlım bu ara sanırım :( bugün tadım yok..Ağrı neden ki benim arkadaş da 34 hafta onda da oluyo belki ağırlaşınca oluyordur ;) eşin ne güzel de yardım ediyor zaten.

Doğru diyosun canım ama işte 2 kayıp olmasından dolayî bòyleyim. Insallah bu kez saglikla gelir. Insallah aksam kızlarrr çok mutluyummm yazabilirim...
Sağlıklı bir gebelik değillerdi kuzum şükret ki vücudun düşürdü onları....Bak benim arkadaşımda iki kez düşük yaptı üçüncüde sağlıklı bi bebişe kavuştu yani olabiliyor böyle durumlar önemli olan sağlıklı hayırlı olması... Sen hamile kalmak için değil sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik için dua et bitanem eğer sağlıklı başlamadıysa da düşmesi en hayırlısı...İnşallah güzel haberlerini alacağız akşam içini ferah tut kuzum

Eki Görüntüle 1736957 teyzesi bizde okuldayiz işte bu ara eşimin finaller var sıkılıyorum diye de keceyle süs birşey yapmak istiyorumm zaman geçsin.. Ayrı odam yok bugün car car car konuştu adamlar odamda artık aynı şeyi tartışıp durdular bende oflayip puflayip çıktım odadan. Yemin ederim biktim adam milleti daha çok çene yapıyor vallahi, bi de benle de konuşuyor önüne gelen zorla. :KK20: şimdi de bana surat yapıyorlar odam ayak altı okul degistecegim tatlım bu ara sanırım :KK43: bugün tadım yok..Ağrı neden ki benim arkadaş da 34 hafta onda da oluyo belki ağırlaşınca oluyordur :KK66: eşin ne güzel de yardım ediyor zaten.
anneeeeem yesinler orda yatıp büyüyen sıpayı :KK200::KK200::KK200: Erkeklerdeki çene kadında yok aslında :-) değiştir kuzum okulunu sevmediysen orayı... aç internetten keçeden yapılan süslere bak istersen meşgul olur kafan hem keyiflenirsin ya da alışveriş yap netten miniğin için...ana kucağı işini ne yaptın sen?... Sabahki ağrı 10 dk. sürdü geçti benli yalancı sancıydı bilmiyorum ki arkadaşında da yalancı sancılar başlamış olabilir.... Eşim elim ayağım oldu resmen...bazen kendimi küçük çocuk gibi hissediyorum pijamamı falan giydirip yatağa yatırıyor birde öpücük hah tamam çocuğunu yatıran ebeveyn gibi oldu adam diyorum:-):-)

heyecan yok kız sabırsızlık var sadece...o kadar bezdim ki bu yuvarlak halden olsun bitsin istiyorum:-) Mete de sıkıldı içerde eminim ben:-) senin değer çok güzel çıkmış acaba bu sıpanın cinsiyeti ne olacak
Ayyy mogişim bilmezmiyim o sabırszlıkları çok farklı bir duygu hele doğsunda kucağına al o zaman gör heyecanı bilmiyorum mogişim daha çocuk düşünmediğimden erkek olsa süper olur a sağlık ve hayırlısını diliyorum ama kızımda hep kız hissettim bunda nedense erkek hissediyorum senin bir hissin varmı mogişim

Sağol kuzum benim inşallah seninde ayrıntılı güzel geçer bol bol izle minnoşunu hasret gider:KK200:

Balııııım nasıl geçsin işte sabırsız bir halde 8 ini bekliyorum geceleri artık 5-6 yastıkla yatmaya başladım uyuyamıyorum mete bey hala aşağı inmediğinden ayakları ile kaburgamı zorluyo...Bedenimin rahatlamasını dört gözle bekliyorum:KK55:
sen hasta olmuşsun sanırım aman kuzum bol bol dinlen sıcak tut kendini bak son kontrolde bi tane teyzeyle konuştum kızı doğumdaydı kız doğuma 3 gün kala grip olmuş mecburen antibiyotik vermiş doktor... hep böyle aksilikler olur son dakika ondan dolayı soğan gibi kat kat giyin

Geliyor kuzum nihayet bitiyor hamilelik serüveni çok şükür:KK46:Amin bitanem...Sen nasılsın?

Wuslt balım sağol bitanem inşallah seninki gibi benim doğumda rahat geçer artık olsun bitsin miniğimle bir an önce evime geleyim istiyorum... Sen nasılsın minnak nasıl?

Bitanem amin inşallah kolay olur... sabırsızlık çok var... Minnakımın adı Mete olacak teyzesi...2.ler için dediğin gibi herşey hali hazırda olacak zaten ben kıyafetleri de hep unisex aldım oğlanın iki tane mavi zıbını var sadece başkada mavi bişey almadım ama hadiye olarak geldi yine maviler... eee sen ne zaman istiyorsun 2. yi
oyyy canım benim yerim ben onu cok güzel ismi Allahım uzun ömürler versin minnağına :) ayyy o kadar cok hediye geliyor ki doğumdan sonra sadece hastane cıkışı bile alsan yeter diyebilrim :) bu hafta yegenim oldu odanın okadar sıcak olmasına rağmen doğumdan hemen sonra bebişi cok zor ısıttık kardeşimi de öyle yanına mutlaka iki bebe battaniyesi ve birkaç kat giysi al kendinede çorap fln al canım ameliyathanede üşümüş olursun cıkınca giydiriverirler hemen. ben artık korunmayı düşünmüyorum kuzucuğum memeyi 2-3 aydan sonra hiç istemedi 5, ayda tamamen bıraktı zaten tüm çabalarıma rağmen .o yüzden bahar gibi hamile kalırsam sonbahar kış bebişi olur bu defa inşallah arayı cok açmak istemiyoruz ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyy mogişim bilmezmiyim o sabırszlıkları çok farklı bir duygu hele doğsunda kucağına al o zaman gör heyecanı bilmiyorum mogişim daha çocuk düşünmediğimden erkek olsa süper olur a sağlık ve hayırlısını diliyorum ama kızımda hep kız hissettim bunda nedense erkek hissediyorum senin bir hissin varmı mogişim
ben ne desem tersi çıkar :-) ama bence bu defa da kızın olacak gibi:KK37: iki kız kardeş ne güzel olur...bende hep iki kızım bir oğlum olsun istedim...erkeği çıkardık aradan sıra kıza geldi:-):-) Mete beyi alalım kucağımıza sonra abi de olur benim küçük erkeğim inşallah... Benim sezeryan olduğundan 2 yıl mecburen bekleyeceğim ama senin için çok şahane oldu bak face de oyuncu anne diye bir blog var takip et...kadının ikizleri var 4,5 yaşında ve 3 yaşında da bir kızı... çok şahane bir kadın enerjisi hiç bitmiyor hem iş hayatı hem ev hayatını çok iyi idare ediyor bir de yazar ayrıca ben kitaplarını alıcam...öyle güzel etkinlik tavsiyelerinde bulunuyorki ben şimdiden meteyle oynayabileceğim bir sürü oyun önerisi kaydettim... onun ikizlerinden birinin adı da mete... kesinlikle bak o bloga kuzum

Eki Görüntüle 1736957 teyzesi bizde okuldayiz işte bu ara eşimin finaller var sıkılıyorum diye de keceyle süs birşey yapmak istiyorumm zaman geçsin.. Ayrı odam yok bugün car car car konuştu adamlar odamda artık aynı şeyi tartışıp durdular bende oflayip puflayip çıktım odadan. Yemin ederim biktim adam milleti daha çok çene yapıyor vallahi, bi de benle de konuşuyor önüne gelen zorla. :KK20: şimdi de bana surat yapıyorlar odam ayak altı okul degistecegim tatlım bu ara sanırım :KK43: bugün tadım yok..Ağrı neden ki benim arkadaş da 34 hafta onda da oluyo belki ağırlaşınca oluyordur :KK66: eşin ne güzel de yardım ediyor zaten.
Ahh şu erkekler yok mu hepsi aynı canm takma boşver hamileliğin tad8no çıkartma maşallah göbisede tam ayına göre çok çıkmş bence doğumdan sonra kilo problemi yaşamicaksn

Back