- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
Canm ya kusura bakma çok duygulandm hamileysen miniğin çok şanslı olacak çünkü onu sabırsızlıkla bekleyen bir annesi var
hem de ne beklemek canım gece gündüz hayalini kurdum
benim de gözlerimi doldurdun şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm ya kusura bakma çok duygulandm hamileysen miniğin çok şanslı olacak çünkü onu sabırsızlıkla bekleyen bir annesi var
Alttan al cnm yutulandan pek fayda yok.Bana özeldeki dojtorum alttan al hızlı etki eder yutulandan daha faydalı alttan alınan direk etki eder dedi.ilk günden başlattı kutu birene kadar alttan aldım.Burdaki doktorumda hamileler alttan alır sakın hap olarak içme dedi.Hamilelige haxırlananlar hormonunu yükseltmek için hap olarak alırmış.Şuan bile alttan alıyorum.alttan da kullanılan şekildeyse alttan al doktora sormaya bile gerek yok.Doktora gitme konusunda bişey diyemeyecegim cnmAllah razı olsun canim çok iyisin. Hepiniz çok iyisiniz. Rabbim inşallah senin gönlünden geçeni nasip eder bana. Duamı okuyorum Allah kabul etsin. Progestanı ağızdan vermişti dr. Günde 2 tane içiyorum. Cuma mutlaka sorucam dr a alttan alayımmı diye. Ne ağrı ne lekelenme hicbisey yok. Dış gebelikmi acaba diyorum ama sonra teselli ediyorum kendimi lekelenmem ve ağrım olmadığı için.
Acaba diyorum Ankarada kadın doğum hastanesi aciline mi gitsem bu akşam. Aslında gidip canımı iyice sıkmak istemiyorum. Gidiyim mi sence?
Canm ya üzül diye söylemedim ben hamileyim ve hiç sevinemiyorum ondan böyle için doldu kusura bakma senide üzdüm ama seni çok iyi anlıyorum çünkü kızımda bende böyleydi öyle özenirdimki çoçuklsrı allahm banada nasip et diyodum demek zamanı varmış seninde zamanı ne zaman sa o zaman gelicek sonra belki benimki gibi ard arda enne olmayı nasip edr allah inşallahhem de ne beklemek canım gece gündüz hayalini kurdum
benim de gözlerimi doldurdun şimdi
Canım bilmiyorum kapsül hap şeklinde benimki sadece ağızdan alınıyo sanırım. Ben de cok kararsizim hastaneye gidip gitmemekte. Eşimi daha fazla yıpratmamak adına gitmem muhtemelen bilmiyorum.Alttan al cnm yutulandan pek fayda yok.Bana özeldeki dojtorum alttan al hızlı etki eder yutulandan daha faydalı alttan alınan direk etki eder dedi.ilk günden başlattı kutu birene kadar alttan aldım.Burdaki doktorumda hamileler alttan alır sakın hap olarak içme dedi.Hamilelige haxırlananlar hormonunu yükseltmek için hap olarak alırmış.Şuan bile alttan alıyorum.alttan da kullanılan şekildeyse alttan al doktora sormaya bile gerek yok.Doktora gitme konusunda bişey diyemeyecegim cnm
inşallah canımCanm ya üzül diye söylemedim ben hamileyim ve hiç sevinemiyorum ondan böyle için doldu kusura bakma senide üzdüm ama seni çok iyi anlıyorum çünkü kızımda bende böyleydi öyle özenirdimki çoçuklsrı allahm banada nasip et diyodum demek zamanı varmış seninde zamanı ne zaman sa o zaman gelicek sonra belki benimki gibi ard arda enne olmayı nasip edr allah inşallah
Ayyy gerçekten mi ne kadar arayla hamile kaldı sağlıkla doğum yaptımıinşallah canım
rabbim en başta hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin
demekki senin nasibinde de böyle olması varmış
bence şanslısın ikisi bir arada büyür
eminim doğunca düşüncelerin 180 derece değişecek
teyzemin kızı da 3. çocuğuna hiç istemediği bir anda tak diye hamile kaldı hiç sevinemedi aldırmayı düşündü
doğurduktan sonra iyiki doğurmuşum dedi
fazla bir zaman yoktu canım aralarında 9 ay aya da 1 yaştıAyyy gerçekten mi ne kadar arayla hamile kaldı sağlıkla doğum yaptımı
Böyle hikâyeler duyunca moral buluyorum canm çok sağolfazla bir zaman yoktu canım aralarında 9 ay aya da 1 yaştı
rica ederim ne demekBöyle hikâyeler duyunca moral buluyorum canm çok sağol
Ayy gerçekten mi iyiki kıymamış bebeğine inşallah benim evladmda sağlıkla doğar inşallah dua edin bana birbirimize yaptığımız dualar daha makbulmuşrica ederim ne demek
ve bu aile maddi durumu son derece yerinde olan bir aile düşün yani çocuklarına dadı bakıyor vs.
sırf gezmekten tozmaktan geri kalıcak diye istemiyordu
allahtan kıymadı bebeğine
şimdi en zekisi, akıllısı tatlısı o biliyormusun çocuklarının içinde :)
inşallah canım hayırlı sağlıklı tatlı mı tatlı bir bebek olur :)Ayy gerçekten mi iyiki kıymamış bebeğine inşallah benim evladmda sağlıkla doğar inşallah dua edin bana birbirimize yaptığımız dualar daha makbulmuş
İnsan kuruntu yapmadan duramıyor demek ki.şimdi biz ona ne desek boş. Cuma günü görecek herseyi insallahAynı şeyi söylüyorum ama kendini üzmekten başka bişey yapmıyo.
Kapsüller alttan alınıyo benimkide kapsül çünkü onlar iki şekildede kullanılıyo.Doktora hiç gitmediysen git.Ben reglim 3 gün geçince gitmiştim kese yeni oluşmaya başlamış net bişey yok demişti deger 1022 deyken cnm.Canım bilmiyorum kapsül hap şeklinde benimki sadece ağızdan alınıyo sanırım. Ben de cok kararsizim hastaneye gidip gitmemekte. Eşimi daha fazla yıpratmamak adına gitmem muhtemelen bilmiyorum.
Hıç gitmedim canım. Cumaya aldım 2 gün kaldı.Kapsüller alttan alınıyo benimkide kapsül çünkü onlar iki şekildede kullanılıyo.Doktora hiç gitmediysen git.Ben reglim 3 gün geçince gitmiştim kese yeni oluşmaya başlamış net bişey yok demişti deger 1022 deyken cnm.
Bende de adete 1 hafta kala hafif bi lekelenme olmuştu.hafif kahverengiye donuktu benim ki.bi de bariz bi şekilde iştahım açılmıştı. Ama hiç hamileyim diye konduramamistim kendime.insallah gelmiştir bebisin:)sağol canım allah razı olsun
dün gece uyurken dizimi göğsüme çekeyim dedim, her zaman rahat rahat çekebilen ben, bu kez sol tarafımdaki dolgunluk yüzünden çekemedim iyi mi?
sağ tarafımda aynı şeyi denedim, onu çok rahat çektim
gece sağ ayağımın altı alev alev yanıyordu
bu sabah da hayatımda ilk defa zeytin görmüşcesine zeytine saldırdım :)
Cuma hayırlı haberle dön inşaallah cnm.Ama sabredemiyorum dersen yarın özele git muayene ol hem için rahatlamış olur biraz.Hıç gitmedim canım. Cumaya aldım 2 gün kaldı.
Simdi dr umu aradım. Yarın b hcg baktır cuma gel dedi. Yarin tekrar kan vericem sanırım hyb77Cuma hayırlı haberle dön inşaallah cnm.Ama sabredemiyorum dersen yarın özele git muayene ol hem için rahatlamış olur biraz.
İyi cnm öyle yap o zaman.yarın ki degerin de güzel olur inşaallah cnm.Simdi dr umu aradım. Yarın b hcg baktır cuma gel dedi. Yarin tekrar kan vericem sanırım hyb77
Amin canımİyi cnm öyle yap o zaman.yarın ki degerin de güzel olur inşaallah cnm.