• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Amiiiiin canım inşallah ama benim artık çok umudum kalmadı eşim cuma günü yine test vermişti artış yok üstelik azalmış değer 6 milyondan 5.4 e düşmüş dr tüp bebek demiş morfoloji %3 neofortil diye bi ilaç yazmış acele edin demiş bizde kararı verdik mayısta tüp bebeğe gideceğiz mayısa kadar sizden gelen haberlere sevineceğim artık inşallah değerin kat kat artacak tatlım rahat ol :)

merhabalar allahtan umıt kesılmez umudunu sakın yıtırme benım bı akrabamdaneredeyse hıc yoktu esındede sorun vardı tup bebek dedıler tedavıye basladı hamıle kalmıstı kızı oldu pesındednde oğlu oldu yanı anlayacagın yoktan var eden allah sakın umutsuzlanma sen olacakmıs gıbı devam et tedavınıde ol ya kendı gelır yada tedavıyle gelır kuzun sana

merhabalar allahtan umıt kesılmez umudunu sakın yıtırme benım bı akrabamdaneredeyse hıc yoktu esındede sorun vardı tup bebek dedıler tedavıye basladı hamıle kalmıstı kızı oldu pesındednde oğlu oldu yanı anlayacagın yoktan var eden allah sakın umutsuzlanma sen olacakmıs gıbı devam et tedavınıde ol ya kendı gelır yada tedavıyle gelır kuzun sana
Merhaba canım çok tşk ederim inşallah dediğin gibi olur rabbim bize de nasip eder doğal yoldan ya da tüp bebekle fark etmez gelsin meleğim de nasıl gelirse gelsin ama 2 buçuk sene oldu olsaydı şimdiye kadar olurdu diyorum ne bileyim yine de eşim mayısa kadar ilaç kullanacak bu arada keçiboynuzu kürü falan da yapacağım inşallah işe yarar dediğin gibi rabbim ol dedikten sonra bunlarn hepsi bahane bakalım hayırlısı seni geçen seneden hatırlıyorum sen o zaman hamiştin hiç kilo almamıştın ordan aklımda kaldın :) sen nasılsın bebiş nasıl büyümüştür şimdi :)

ne demek canım ben ılk oglumda bılmıyordum cocuk hep uyuyo hastanedede 3 saatte bır doyurun dedı eve geldık cocuk uanmıyor herkeze soruyorum ac olsa uyanır ac olsa uyanır eeee cocuk sarılık uyanamıyokı 3 gunluktu annem yanıma geldı cocugu yıkamaya basladı bu cocuk sararmıs cok hemen doktoro goturun dedı gıttık acıl yatıs verdıler 3 gun yattaı ama 3 ay gozunden cıkmadı sarısı bende bılmıyorumya cocugumu ac bıraktım da ondan oldu sandım sutumde gelmıyodu ıkıncıde ogrendımkı bunun aclıkla alakası yokmus ab uyusmazlıgı varsa o cocuk ısın tedavısı gormeden hastaneden cıkmaması gerekıyomus bılgınıze bayanlar ısınsız gecmıyormus cunku ısından sonrada cok beslenecek yanı bol bol emısın yıyısın annesı
Boşuna kendi yirttim sutum yaramıyor diyeee, Allahtan kaçmadı sutum o kadar ağlamaya. Ahh ahh simdi 2yavrun var yanında ne mutlu sana, bizde su panik pimpirikli yeni anne halini bi atlatsak :)

mavi-38 mavi-38 gelsin de bebis nasıl gelirse gelsin hic canını skma. Mayısa kadar uyumanin tadını çıkar sonra önce hamilelik uykusuzkugu sonra viyaklama sesinden uykusuzluk cekeceksin :)

Merhaba canım çok tşk ederim inşallah dediğin gibi olur rabbim bize de nasip eder doğal yoldan ya da tüp bebekle fark etmez gelsin meleğim de nasıl gelirse gelsin ama 2 buçuk sene oldu olsaydı şimdiye kadar olurdu diyorum ne bileyim yine de eşim mayısa kadar ilaç kullanacak bu arada keçiboynuzu kürü falan da yapacağım inşallah işe yarar dediğin gibi rabbim ol dedikten sonra bunlarn hepsi bahane bakalım hayırlısı seni geçen seneden hatırlıyorum sen o zaman hamiştin hiç kilo almamıştın ordan aklımda kaldın :) sen nasılsın bebiş nasıl büyümüştür şimdi :)

evet canım buyudu kucuk sıpa dogru hatırlamıssın allahımdan en hayırlısı ınsallah ıstanbuldamısın yanı onerebılecegım prof var benım doktordum

Ay inşallah mogişim :KK15: anammmm operasyon haa valla sende baya badire atlatmissin :KK54: neyse geçmiş gitmiş mete heyecanı sarmış annesini :KK19: günaydın herkese :KK68:
Dertler babası ay pardon anası olmuşum :-) doktorcuğum benle çok uğraştı kistiydi zarıydı şimdi bide bebişi :-) son 8 gün:KK17: aldın mı bişeyler minnoşuna ? bak e bebekte 100 tl üzeri alışverişe 100 tl hediye çeki veriliyor yarın son gün haberin ola

Amiiiiin canım inşallah ama benim artık çok umudum kalmadı eşim cuma günü yine test vermişti artış yok üstelik azalmış değer 6 milyondan 5.4 e düşmüş dr tüp bebek demiş morfoloji %3 neofortil diye bi ilaç yazmış acele edin demiş bizde kararı verdik mayısta tüp bebeğe gideceğiz mayısa kadar sizden gelen haberlere sevineceğim artık inşallah değerin kat kat artacak tatlım rahat ol :)
Canim yeterki rabbim ol desin insallah tüpe gerek kalmadan gelir bebegin saglikli olsun geç olsun bulup kaybetmek o kadar zor ki..

ayyy canım hadı hayırlısı cok sevındım gelsın bakalım kucuk adam bızımkı buyudu ablası yuru guccuk paytak geldı gelecek oldu olacak derken ocak 25 de bır yasında olacak zaman gecıyo cabucak senın nasıl gectı hamılelıgın
maaşallah kuzuna yürüsün bakalım paytak paytak sende arkasından takip artık :-) benim gebelik ilk 3 ay dışında gayet iyi geçti ama sıkıldım hamilelikten çünkü çok şişmesemde hareketlerimin zorlaşması beni yordu birde son haftalarda idrar keseme fena basıyo sıpa... çok şükür bitti sayılır... darısı topikteki fıstıkların başına... sende artık bizi bulduğuna göre selamsız bırakmazsın

Boşuna kendi yirttim sutum yaramıyor diyeee, Allahtan kaçmadı sutum o kadar ağlamaya. Ahh ahh simdi 2yavrun var yanında ne mutlu sana, bizde su panik pimpirikli yeni anne halini bi atlatsak :)

mavi-38 mavi-38 gelsin de bebis nasıl gelirse gelsin hic canını skma. Mayısa kadar uyumanin tadını çıkar sonra önce hamilelik uykusuzkugu sonra viyaklama sesinden uykusuzluk cekeceksin :)
Aynen canım gelsin de nasıl olursa olsun bazen diyorum ki ben hep ikiz istiyordum belki o yüzden tüp bebekle nasip olacak mayısa kadar maddi manevi toparlayacağım kendimi inşallah gelecek sonra.bu arada geçmiş olsun tatlım inşallah bebeğin biran önce toparlar kendini sen milletin ne dediğini çok umursama böyle durumlarda etrafımızdaki herkes moral bozmak için hazır bekliyor neyse ki burda ki arkadaşlar var da tecrübelerinden faydalanıyoruz moral buluyoruz

Kuzum dedigin gibi onemli olan miniklerimize sagsalim kavusmamiz dogum sekli onemli degil benm catida sorun yoktr die dusunuyorm hem kalcalarim da genis :) 15.20 si arasi bi gun gidicem dr a bakalim ne dicek bende senin gibi insallah bi sonucla donus yaparim sonra baslasin heyecan :)
hadi inşallah canım benim umarım istediğin gibi bi doğumun olur 40 a kadar da bekletmez inşallah sıpa 38 39 dedim mi gelsin işte:KK36:

evet canım buyudu kucuk sıpa dogru hatırlamıssın allahımdan en hayırlısı ınsallah ıstanbuldamısın yanı onerebılecegım prof var benım doktordum
Amin canım yok ben kayserideyim Prof ne için erkek mi yoksa tüp için mi

maaşallah kuzuna yürüsün bakalım paytak paytak sende arkasından takip artık :-) benim gebelik ilk 3 ay dışında gayet iyi geçti ama sıkıldım hamilelikten çünkü çok şişmesemde hareketlerimin zorlaşması beni yordu birde son haftalarda idrar keseme fena basıyo sıpa... çok şükür bitti sayılır... darısı topikteki fıstıkların başına... sende artık bizi bulduğuna göre selamsız bırakmazsın

yok kız bırakmam tabıkıde nasıl kılo aldınmı pekı cok tabıkıde kısıtlanıyor hareketın ıcerde canavar var :D hadı bakalım hayırlısı ıle bıseyınde kalmadı sen tedavı dıyordun en son nasıl kaldın tedavıylemı kendınmı

Ayy canim cok sevindim valla tarihin belli olmus cok az kalmis hayirlisiyla saglikli bi sekilde kavusursun insallah kucuk beye.. bende yarin sabah gidicem bakalim ne dicek cok heyecanliyim ben zaten sezeryan istiyecem genel anestezi istiyorum digerlerine cesaretim yok bakalim doktor uygun bulacak mi.. o testi hic bilmiyodum canim iyi oldu hatirlattigin onuda sorarim hastaneye gidince
sen şimdi randevu yolundasındır hadi güzel haberlerin olsun... sezeryanı bende genel istedim dediğim gibi ama hem hemşire hemde doktorum hayır spinal en iyisi dedi...genel olunca uyanman gecikecek ağrı içinde uyanacaksın ve bebeğinle hemen ilgilenemeyeceksin sütün bile hemen gelmeyebilir dedi bende mecbur tamam dedim ama düşününce herşeyi geçtim o doğunca yüzüme dayayacaklar ya onun hayali bile dünyaya bedel... sende bir kez daha düşün istersen bitanem baktın yine de yapamam diyorsun o zaman genel istersin... o testi çocuk doktoruna sormak gerekiyormuş bende gidip sordum neyseki yapıyorlarmış sen de sormayı unutmazsın umarım mühim çünkü

Canim yeterki rabbim ol desin insallah tüpe gerek kalmadan gelir bebegin saglikli olsun geç olsun bulup kaybetmek o kadar zor ki..
İnşallah canım kesinlikle öyle hayırlı sağlıklı olsun da varsın tüple olsun dün duyunca çok kötü olmuştum ama şükür bugün iyiyim kabullendim şimdi daha rahatım

Kızlar biliyosunuz gecen ay klomenle de olmayınca biraz uzaklasmak istedim sıkıntılarımla sizi uzmek istemedigim icin girmeyecegim biraz dedim. Şükür bu ay hamile olarak döndüm aranıza Allah nasip ederse..

Geçmişi cok okuyamadım..

Bu sürede sweet42 sweet42 ve @betiboop doğum yaptilar tebrik ediyorum sizi rabbim yavrulariniza uzun omurler versin.

Mogami Mogami sıra sende sanırım canım. Insallah saglikla al yavrunu kucagina..

Baska atladığım yoktur insallah?

O da çok iyi maşallah yalnız size önemli bir kaç uyarım var göğüslerinizi yumuşatacak bir jel alın ve mutlaka doğumdan önce kullanın ben ihmal ettim doğumdan sonra göğüslerim çatladı Büşra göğsümü ilk tuttuğu an çok Can'ım yanıyordu emerken de sanki yaramı kaşıyor gibi acıyordu göğüslerim yara olduğunda bir çok şey kullandım ama en iyi gelen şey kakao yağı oldu bu arada doğumdan sonra elbise tarzı bir gecelik en rahat oluyor çünkü ilk anda hasta bezi takıyorlar sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim
kuzum sağol bilgiler için tecrübeli anne:KK200::KK200: benim göğüs ucu çok olmadığından muhtemelen tutamayacak o yüzden silikon göğüs ucu aldım kuzum...yara olmasın diye yine arada kremliyorum ama doğumdan sonra da olursa kendi sütümü sürerim zeytinyağı aklımda sonra bi de krem alırım... benim doğum sezeryan olacak ama pijama götürüyorum ben sadece...daha evvel ki yum. kisti ameliyatımda da sezeryan kesiğim oldu o zamanda pijamalıydım çok zorlanmadım o yüzden gecelik giymeyeceğim zaten rahatta edemem...bebiş için kaç bez koymuştun çantana ben 12 tane koydum

ıkısı ıcınde canım tup bebekte adam hıc bos gecmıyor valla onun ıcın dedım hadı bakalım senden de hayırlı haberler beklıyoruz ozaman
İnşallah canım yine de söyle sen ismi aklımın bir kenarında dursun bakalım araştıralım olmazsa sömestr da bi onunla da görüşelim

Mogami Mogami kendini iyi taniyormussun cidden, doguramam diyordun:) hadi hayırlı olsun hayırla sağlıkla gelsin yavru Metee. Lokal mi epidural mi nasıl olacak ?
Tanımam mı yahu ciğerimi bilirim:-):-):-) canım spinal sezeryan olacak belden uyuşturmalı yani...doktorcuğum genel yapmam dedi bende başım üstüne dedim:-)

İnşallah canım kesinlikle öyle hayırlı sağlıklı olsun da varsın tüple olsun dün duyunca çok kötü olmuştum ama şükür bugün iyiyim kabullendim şimdi daha rahatım
Surda kac kisi kalmistik hepimiz birgun anne olucaz insallah ben inaniyorum insallah elisa iyidir mesaj yazdim ona bikac defa cok sorup hayirlatip uzmektende korkuyorum insallah iyidir

Ayy gözün aydın mogişimm :) hayırla gelsın mınnak. azıcıkk azıcıkk kaldı dıyıp heyecanı arttırayım :)
Heyecan var ama daha çok bi şaşkınlık hakim balım yaa ben sıpanın ağlamasını duyunca sanırım tamam doğurdum ben diyeceğim :-)

Back