• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Tüm geçmişi okuyamadim neler olmuuuss ne hareketli olmuş buralar. friendlyfriendly friendlyfriendly canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir inşallah herşey yolundadır. Çok ama çok sevindim, uzaklasmistin buradan kısa zaman geri donmene ve boyle güzel bi haberle gelmene çok cooookk sevindim. Test fotolarina bakamadim ama merak ediyorum bakicam ilk fırsatta geçmişe.

Mogami Mogami kendini iyi taniyormussun cidden, doguramam diyordun:) hadi hayırlı olsun hayırla sağlıkla gelsin yavru Metee. Lokal mi epidural mi nasıl olacak ?

U uzum34 ya biz 1gece 2gun yattım AB0 uyusmazligindan, fototerapi aldık. 18le yattik ertesi aksam 12 ile taburcu olduk. Dun bugün evdryiz sarılık gözden bike bayaa çekildi, ama kendi acikip uyanmadan emziremiyorum. Kaç günde geçti sizin ki bi anlatssniz ya, nasıl ihtiyacım var deneyime anlatamam

lulus_k lulus_k canım bat haftaya pazartesi 2gundur silik pozitif cikiyo ama bu sabah acıyan goguslerim tamamen gecmisti aksam yine acımaya basladı gibi bilmiyorum. Gogus acım gecince uzuldum yine olmadı dedim kendime

Canım sağolasın nihayet belirledik gerçi daha da erken olabilirdi ama biz özellikle 8 olsun dedik... Çatı düşündüğüm kadar can yakan bi hadise değilmiş seninde için rahat olsun evet biraz zorlanıyorsun muayenede ama zaten kısacık sürdüğünden hop diye bitiyor...sonrasında bacak aramdaki kemiklerim ağrıdı sanki hamlamışım gibi...spinal olacağını duyunca bi gözüm korktu ama doktorum ne derse o...genel anesteziye çok karşı zaten... heyecan tavan durumda... seninde çatı muayenende belli olur belki doğum olayın...ben başından biliyordum vajen dar, kalçalı biri de değilim sonuç ortada olsun varsın hayırlı sağlıklı gelsin miniklerimiz... Darısı başına olsun hatun...bi sonraki randevun 15 i miydi belki ay sonundaki kontrolde yapar çatı muayeneni
Ayy gözün aydın mogişimm :) hayırla gelsın mınnak. azıcıkk azıcıkk kaldı dıyıp heyecanı arttırayım :)

Insallah sevincime ortak olacak birileri uyaniktir. Bu aksam kanda hcg baktirdim 80 cikti cok mutluyum. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Bat a 5 kala 80 normal deger dimi? Bu da az onceki testim.

20151229_234343.jpg

Insallah sevincime ortak olacak birileri uyaniktir. Bu aksam kanda hcg baktirdim 80 cikti cok mutluyum. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Eki Görüntüle 1731214

gözün aydın canım. maşallah çok güzel değerin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 1731214
Dayanamadin dimi :))) iyi yapmissin 5 gun kala super bir deger Allah'im kucagina aldiginda da paylasmani nasip etsin :)

Eki Görüntüle 1731214
Gayet güzel bir deger hayırlısıyla güzel güzel artar inşaAllah

Eki Görüntüle 1731214
Sana dedim bu test koyulaşmış diye bak pozitifmiş kanda süperrrr.Takmıştın gögsüm acımıyo diyodun bata 5 gün kala güzel bir deger bence hadi gözünaydın tebrikler inşaallah degerin kat kat artsın

Eki Görüntüle 1731214
Canımmm gözün aydın bak işte hamişsin çok şükür çok sevindim kan testi yaptır man da çok iyi olmuş en azından artık değeri kontrol edebilirsin İnşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin :)

Canımmm gözün aydın bak işte hamişsin çok şükür çok sevindim kan testi yaptır man da çok iyi olmuş en azından artık değeri kontrol edebilirsin İnşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin :)
Allah razı olsun canım insallah yarin da ikiye katlamış güzel bi değerle geleceğim. Bugünüme şükürler olsun. Rabbim sizlerede nasip etsin.

Allah razı olsun canım insallah yarin da ikiye katlamış güzel bi değerle geleceğim. Bugünüme şükürler olsun. Rabbim sizlerede nasip etsin.
Canim tebrik ederim gözün aydın inşallah sağlıklı hayırlı bir gebelik geçirirsin. Sana bir tavsiyede bulunmak isterim eğer imkanın varsa 9 veya 13 ocağı bekleme daha once kayip oldugu ic8n belki doktorun başka ilaç verir. Benimde kayıplar olduğu için degerimin arttığını görünce keseyi beklemedim hemen gittim kan sulandirici iğneyle başlamıştık. Tabi yine de sen bilirsin canım benim ki tavsiye. Ben dayanamaz giderdim;))

Tüm geçmişi okuyamadim neler olmuuuss ne hareketli olmuş buralar. friendlyfriendly friendlyfriendly canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir inşallah herşey yolundadır. Çok ama çok sevindim, uzaklasmistin buradan kısa zaman geri donmene ve boyle güzel bi haberle gelmene çok cooookk sevindim. Test fotolarina bakamadim ama merak ediyorum bakicam ilk fırsatta geçmişe.

Mogami Mogami kendini iyi taniyormussun cidden, doguramam diyordun:) hadi hayırlı olsun hayırla sağlıkla gelsin yavru Metee. Lokal mi epidural mi nasıl olacak ?

U uzum34 ya biz 1gece 2gun yattım AB0 uyusmazligindan, fototerapi aldık. 18le yattik ertesi aksam 12 ile taburcu olduk. Dun bugün evdryiz sarılık gözden bike bayaa çekildi, ama kendi acikip uyanmadan emziremiyorum. Kaç günde geçti sizin ki bi anlatssniz ya, nasıl ihtiyacım var deneyime anlatamam

canım merhabalar benım ıkısındede aynısı oldu ben sureklı uyandırıp verdım yarım saatte bır uyanmıyodu topuk altına vuruyodum bırde omurılıgının oldugu yerı gıdıklıyodum sınırlenıp uyanıyodu 20 dak 30 dak bı verdım ne zaman cocuk uyanmalara basladı 15 20 gun surey uzattım ama ılk basta sureklı emzır su ver buyuk oglumda bılmıyorduk ab uyusmazlıgını 21 lere yukselmıstı o 3 gun yattı kanda alamıyolar pıhtılasma oluyo dıye dıgerınde hastaneden cıktıktan bır gun sonra anladık hemen gıttık aynısı var dedı 18 lerde ıdı ıkı gunde o yattı abının yuzundekı gozundekı sarılık 3 aya kadar devam ettı kucukte erken anlayınca bırde sık emzırınce 1 aya kalmadan hemen topladı uyandır emzır gerekırse sag bıberonla ver emzır olmadı mama yap ver ben oyle yaptım yeterkı toparlasın dıye

Eki Görüntüle 1731214

hadı hayırlısı bak annesı sevındırdı senı gordunmu cok sevındım senın adına allahım saglıcaklada kucagına almayı nasıp etsın

Canim tebrik ederim gözün aydın inşallah sağlıklı hayırlı bir gebelik geçirirsin. Sana bir tavsiyede bulunmak isterim eğer imkanın varsa 9 veya 13 ocağı bekleme daha once kayip oldugu ic8n belki doktorun başka ilaç verir. Benimde kayıplar olduğu için degerimin arttığını görünce keseyi beklemedim hemen gittim kan sulandirici iğneyle başlamıştık. Tabi yine de sen bilirsin canım benim ki tavsiye. Ben dayanamaz giderdim:KK66:)
Amin canim tesekkur ederim keseyi gorebileyim en azindan diye biraz gec gitmek istiyorum. Bugun dr umla konusucam su an folik asit ve coraspin aliyorum gunde 1 tane

canım merhabalar benım ıkısındede aynısı oldu ben sureklı uyandırıp verdım yarım saatte bır uyanmıyodu topuk altına vuruyodum bırde omurılıgının oldugu yerı gıdıklıyodum sınırlenıp uyanıyodu 20 dak 30 dak bı verdım ne zaman cocuk uyanmalara basladı 15 20 gun surey uzattım ama ılk basta sureklı emzır su ver buyuk oglumda bılmıyorduk ab uyusmazlıgını 21 lere yukselmıstı o 3 gun yattı kanda alamıyolar pıhtılasma oluyo dıye dıgerınde hastaneden cıktıktan bır gun sonra anladık hemen gıttık aynısı var dedı 18 lerde ıdı ıkı gunde o yattı abının yuzundekı gozundekı sarılık 3 aya kadar devam ettı kucukte erken anlayınca bırde sık emzırınce 1 aya kalmadan hemen topladı uyandır emzır gerekırse sag bıberonla ver emzır olmadı mama yap ver ben oyle yaptım yeterkı toparlasın dıye
Çok saol anlattığın için, o kadar tedirginimki kendi kendimi bunalttim aglaya aglaya. Değerler demek ki cabuk yükseliyor bu uyuşmazlıkta. Bende mama takviye edip su veriyorum, büyük konusmusum asla vermem diyodum :)
Yavrum dun gece alarmlar calmadan kendi uyandı şükür. Ama 1 ay senin gibi azda olsa sk sk emzireyim. İnsan doktordan çok bazen tecrübe edenden ayni şeyleri duymaya daha çok ihtiyaç duyuyor, tekrar teşekkür ederim :)

Amiiiiin canım inşallah ama benim artık çok umudum kalmadı eşim cuma günü yine test vermişti artış yok üstelik azalmış değer 6 milyondan 5.4 e düşmüş dr tüp bebek demiş morfoloji %3 neofortil diye bi ilaç yazmış acele edin demiş bizde kararı verdik mayısta tüp bebeğe gideceğiz mayısa kadar sizden gelen haberlere sevineceğim artık inşallah değerin kat kat artacak tatlım rahat ol :)

Çok saol anlattığın için, o kadar tedirginimki kendi kendimi bunalttim aglaya aglaya. Değerler demek ki cabuk yükseliyor bu uyuşmazlıkta. Bende mama takviye edip su veriyorum, büyük konusmusum asla vermem diyodum :)
Yavrum dun gece alarmlar calmadan kendi uyandı şükür. Ama 1 ay senin gibi azda olsa sk sk emzireyim. İnsan doktordan çok bazen tecrübe edenden ayni şeyleri duymaya daha çok ihtiyaç duyuyor, tekrar teşekkür ederim :)

ne demek canım ben ılk oglumda bılmıyordum cocuk hep uyuyo hastanedede 3 saatte bır doyurun dedı eve geldık cocuk uanmıyor herkeze soruyorum ac olsa uyanır ac olsa uyanır eeee cocuk sarılık uyanamıyokı 3 gunluktu annem yanıma geldı cocugu yıkamaya basladı bu cocuk sararmıs cok hemen doktoro goturun dedı gıttık acıl yatıs verdıler 3 gun yattaı ama 3 ay gozunden cıkmadı sarısı bende bılmıyorumya cocugumu ac bıraktım da ondan oldu sandım sutumde gelmıyodu ıkıncıde ogrendımkı bunun aclıkla alakası yokmus ab uyusmazlıgı varsa o cocuk ısın tedavısı gormeden hastaneden cıkmaması gerekıyomus bılgınıze bayanlar ısınsız gecmıyormus cunku ısından sonrada cok beslenecek yanı bol bol emısın yıyısın annesı

Back